Реклама
Реклама
Реклама

Побутова вентиляція. провітрювачі ТвінФреш

У повсякденному житті ми мало замислюємося, скільки часу ми проводимо в закритих приміщеннях-наших квартирах, будинках, офісах, поліклініках. Перебуваючи в закритих приміщеннях ми дбаємо про якість вікон-їх герметичності, мінімальних тепловтрат. Утеплюємо стіни домов.Тем самим ми створюємо герметичний посудину. У наших будинках є витяжні системи і канали. Вони видаляють неприємні запахи з наших приміщень. Але витяжна вентиляція тільки тоді ефективна коли є приплив зовнішнього повітря, але у нас стоять склопакети, засклені всі балкони, утеплені стіни, стоять герметичні металеві двері. Всі ці фактори впливають на повітрообмін в нашому помещеніі.Где немає природного руху повітря (протягу) з'являється можливість для розмноження різних бактерій і мікробів. І перебуваючи в такому приміщенні ми дихаємо разом з оточуючими повітрям не надто чистим і свіжим. Вдихаючи таке повітря у власному будинку ми шкодимо своєму здоров'ю. У нас з'являються неприємні симптоми, такі як втома, головний біль, погане самопочуття. І постійно відчуваємо потребу в свіжому, чистому повітрі.
У повсякденному житті ми мало замислюємося, скільки часу ми проводимо в закритих приміщеннях-наших квартирах, будинках, офісах, поліклініках
Можна звичайно відкрити кватирку або вікно і ми отримаємо приплив вуличного повітря. Це дуже добре якщо ваше приміщення знаходиться подалі від міських вулиць. тоді ми отримаємо порцію чистого і свіжого повітря. Але якщо наша квартира або офіс знаходяться в місті, де з кожним днем ​​стає все більше і більше машин? Великі міста вже зіткнулися з проблемою наявності чистого повітря на вулиці. Загальна загазованість від виробничих підприємств, автомобільного транспорту не дозволяють людям отримувати ковток чистого і свіжого повітря. В сучасних і енергоефективних будинках з'являються системи для очищення повітря. Такі системи закладені при проектуванні і будівництві будівель.
Але як бути якщо наш будинок вже побудований, а вікна виходять на колись тиху, а тепер жваву вулицю? Адже відкривши вікно разом з пилом і брудом, до нас потрапляють і шум і запахи вулиці.
Вихід є! Побутові провітрювачі .
По суті це прості пристрої. Вентиляційний канал з'єднує приміщення з вулицею і вентилятор.
Але є відмінності по функціоналу.
Розглянемо пристрій по докладніше.

Провітрювач складається з вентиляційного каналу, 2-х фільтрів для очищення повітря, акумулятора теплової енергії, решітки для забору повітря, і вентилятора.
Схема роботи такого приладу складається з двох циклів.
1 цикл. Тепле повітря з приміщення витягується вентилятором і проходить через акумулятор нагріваючи его.Цікл тривають 70 секунд.
2 цикл. Холодне повітря з вулиці засмоктується вентилятором і проходячи через фільтри очищається. Також він проходить через акумулятор, який нагріває его.Второй цикл триває 70 секунд.

Що в підсумку ми маємо. Постійний приплив свіжого, чистого повітря і відтік брудного повітря. Ми провели експеримент на скільки ефективно працює акумулятор теплової енергії. На вулицю було 15 градусів морозу, в приміщенні + 23 градуси. Провітрювач поставляв чисте повітря в приміщення + 17 градусів. Тобто ми не вихолоджується приміщення як при відкритій кватирці. І вбудовані два фільтри не дають надходити в приміщення шуму і бруду. Керамічний акумулятор (рекуператор) має ефективність регенерації 91%.
У магазині знаходиться демо стенд!

Але якщо наша квартира або офіс знаходяться в місті, де з кожним днем ​​стає все більше і більше машин?
Але як бути якщо наш будинок вже побудований, а вікна виходять на колись тиху, а тепер жваву вулицю?