Реклама
Реклама
Реклама

Як себе вести на першому побаченні дівчині: важливі моменти

  1. як виглядати
  2. 1. Одяг
  3. 2. Косметика
  4. 3. Аксесуари
  5. Найкраще місце для побачення
  6. Куди не слід йти на перше побачення
  7. стратегія поведінки
  8. Постіль і перше побачення

Доброго часу доби, дорогі наші читачі!

Всі жінки шукають велику і чисту любов. Як не прогавити її, як справити хороше враження на обранця і як себе вести на першому побаченні дівчині - читайте далі в статті.

Перш за все, необхідно перестати панікувати - віддихаєтеся, зрадити радісному передчутті. Якщо дівчину запрошують на побачення - значить, вона подобається. На цій думці і слід зосередитися - вас вибрали, ви прекрасні.

Проте, перше побачення - це такий простір, де можна наробити помилок. Розберемо процес докладніше.

як виглядати

На першому побаченні ви повинні показати себе з найкращого боку. При цьому не можна брехати. Якщо в житті ви носите кросівки - не за чим надягати височенні підбори і міні-спідницю виключно мистецтва заради. Якщо ви не звикли ходити в таких речах, ефект може вийти прямо протилежний.

До побачення вас бачили в одному амплуа і тепер просто хочуть дізнатися ближче - не потрібно винаходити колесо, просто будьте самими собою, як би банально це не звучало. Задумайтесь, що буде, якщо ви прикине на побаченні іншою людиною? Вас полюблять саме за вашу роль, а не за інтелект, душу і натуральну красу.

1. Одяг

Одяг

Наступна фраза прозвучить схоже на вираз «трава - зелена», але: одягайтеся - зручно! Немає нічого утомительнее, ніж всі побачення поправляти мнуться спідницю або бігати в дамську кімнату з пластиром, і лікувати натерту новими туфлями ногу.

Одягайтеся згідно з обстановкою. Дозвольте собі джинси і кросівки при поході в кіно і тривалої прогулянці, виберете плаття для ресторану.

Особливу увагу приділіть образу - ваш наряд ні в якому разі не повинен бути відвертим і викликати непотрібні асоціації та припущення. Якщо ви читаєте статтю про те, як вести себе на першому побаченні дівчині, значить, ще не вирішили перетворити свою чарівність в зброю. Будьте скромні у виборі одягу, щоб обранець не подумав про вас поганого і не дозволив собі зайвого. Виключіть плаття з відкритою спиною, вирізи і максі-декольте.

2. Косметика

Косметика

Макіяж - справа смаку. Якщо ви подобаєтеся собі без косметики - нехай так і буде. Але, погодьтеся, акценти роблять ваш образ ошатним і святковим. Для натурального макіяжу досить буде тонального крему, пудри, блиску для губ і туші. Немає нічого поганого в тому, щоб підкреслити підведенням і тінями очі або зробити акцент на губах, дозволивши собі для вечірнього побачення яскраву губну помаду.

Будьте трохи більш ошатні, ніж в повсякденності. Так ви покажіть обранцеві, що намагалися бути для нього найкрасивішою, а чоловіки цінують таке намагання. Ви - його приз і коштовність. Якщо ваші відносини затягнуться надовго, він ще встигне надивитися на вас в домашній обстановці. Дозвольте собі трохи свята.

3. Аксесуари

Аксесуари

Прикрас використовуйте в міру. Вони повинні поєднуватися з вашим одягом, способом мислення й ситуацією. Єдине застереження - не надягайте багато золото або дорогоцінних каменів. Ви точно впевнені у своєму партнері?

Уявіть, якщо прогулянка буде ввечері в парку, а на вас - кілька тисяч коштовностей в грошовому еквіваленті. Мало хто ще крім вас прогулюється по темних алеях.

Найкраще місце для побачення

Найкраще місце для побачення

Щоб визначитися як найкраще поводитися дівчині на першому побаченні, необхідно знати, де і як воно пройде.

Один з найпопулярніших видів - прогулянка на свіжому повітрі. Відправляйтеся в парк, прогуляйтеся по центру міста, де можна зустріти тематичні ярмарки, виставки. Альтернативою парку може послужити зоопарк. Варіант прогулянки для інтелігентних пар, які люблять поговорити про високе, це музей або художня галерея.

Класикою першого побачення можна назвати катання на ковзанах або на роликах. Приємні враження залишать і кілька годин проведених в боулінгу. Як варіант - сходіть на спортивні змагання. Приємним і веселим місцем є парк атракціонів - там все яскраве, багато подій, вражень.

Куди не слід йти на перше побачення

Куди не слід йти на перше побачення

На першому побаченні хочеться показати себе з найкращої сторони, тому варто знати місця, в які краще не ходити з новим партнером.

Постарайтеся відмовитися від походу на дискотеку або в нічний клуб: там багато алкоголю, нездорова конкуренція і цілком можливі небажані зустрічі в вигляді колишніх партнерів або буйних відвідувачів.

Відмовляйтеся від відвідування сімейних торжеств - це виключно інтимні заходи, які вас зобов'яжуть і відвернуть від знайомства з молодим чоловіком.

Також уникайте першого близького спілкування в колі друзів. Як вести себе дівчині на такому першому побаченні сказати складно - спілкування навряд чи вийде, ви з партнером опинитеся, роз'єднані друзями, які теж жадають вашого увагу. Більш того, ваше побачення буде бентежити оточуючих.

стратегія поведінки

стратегія поведінки

Просто постарайтеся показати себе з кращого боку. Не мовчіть. Заздалегідь спробуйте продумати теми для розмови, якщо раптом спілкування зупинитися. Спробуйте заздалегідь запитати, що любить ваш партнер і чим захоплюється, або постарайтеся з'ясувати це на сторінці в соціальній мережі.

Не думайте на побаченні про проблеми і турботи. Ви спілкуєтеся з новою людиною, щоб підняти собі настрій, самооцінку, дізнатися і відчути щось нове.

Уникайте неконтрольованого вживання алкоголю. Спиртне розв'яже вам мову і покаже далеко не з кращого боку.

Не обговорюйте ваші колишні відносини і не розпитуйте про них партнера. Сьогодні існуєте тільки ви.

Щоб правильно будувати відносини, потрібно дивитися на це і добиватися своєї мети в потрібному напрямку, і для цього подивіться безкоштовний майстер клас «7 Стовпів Великих Досягнень»

Подивитися

Постіль і перше побачення

Постіль і перше побачення

Поцілунків - так, сексу - немає. Ведіть себе як розсудлива дівчина на першому побаченні. Зрозуміло, це справа смаку і бажання, але проти сексу на першій зустрічі існує один величезний аргумент.

Ви ризикуєте здатися доступною дівчиною «на один вечір». Але ж ви шукаєте довгих, міцних відносин? Словом, якщо справа дійшла до ліжка, але ви залишилися разом - відмінно. Але що якщо навпаки, навіщо ризикувати?

Утримавши спілкування в рамках пристойності, ви нічого не втрачаєте. Хіба що можете виявити нестриманого партнера, який не поважає вас. А навіщо такий потрібний?

Див. також " Важливі поради: як вести себе з хлопцем, який тобі подобається »У пошуках відповіді на питання: яку тактику поведінки вибрати, щоб звернути на себе увагу симпатичного вам хлопця, просто не розумно дотримуватися всіх порад і рекомендацій, бурхливим потоком ллються на нас зі ЗМІ.

Дякую за увагу, сподіваюся, ви знайшли для себе корисну інформацію!

Поділися статтею з одним:

Задумайтесь, що буде, якщо ви прикине на побаченні іншою людиною?
Ви точно впевнені у своєму партнері?
Але ж ви шукаєте довгих, міцних відносин?
Але що якщо навпаки, навіщо ризикувати?
А навіщо такий потрібний?