Реклама
Реклама
Реклама

Неромантичне побачення на даху

  1. 1. Ви не продумати меню. Ви взагалі нічого не продумали.
  2. 2. Ви забули взяти плед.
  3. 3. У вас так-то немає ключів від даху.
  4. 4. Ключі є, але з конс'єржкою Валентиною Іванівною ви не домовилися.
  5. 5. Ви не підстрахувала.
  6. 6. Ви боїтеся висоти.
  7. 7. Мила боїться висоти.
  8. 8. Яка недобра дах.

Романтичне побачення на даху - це як в кіно, так? Закохана пара, шампанське, сир-фрукти і, якщо все вдало складеться (ми ж дорослі люди), - екстремальний секс. Але в житті все трошки не так. Друга назва цієї статті - «Як зіпсувати романтичне побачення на даху». Прочитайте і, озброївшись Антісовет, влаштуйте ідеальний вечір з пляшкою троянді під літнім заходом в теплих обіймах коханого істоти. Ні, ми не про кота.

Ну, поїхали. Від імені чоловіка, тому що зазвичай побачення влаштовує він - хоча всяке буває, справа суто особиста.

1. Ви не продумати меню. Ви взагалі нічого не продумали.

- Мила, зайдемо в супермаркет? Треба продуктів купити. Вечеря, до речі, буде на даху.

- Ее?

Якщо вже плануєте романтик, потрібно щось реально смачне і гарне. Погризти удвох горішки під блокбастер в треніках завжди встигнете. Можна приготувати вдома тріо брускетту , Наприклад. Хочете вечерю легкий, але незвичайний - середземноморська закуска з соусом рокфор . Звучить, м? З класичних варіантів - винна тарілка або фруктовий салат .

2. Ви забули взяти плед.

Спекотні літні дні трапляються в російських широтах, а ось вечора - не завжди. Сюрприз! Задубілими партнер із запаленням легенів. Надовго запам'ятаєте.

3. У вас так-то немає ключів від даху.

Сто раз перевірте, чи відкрита дах і чи можна там перебувати. Цить, розумники: ми не про особисту дах, а про громадські, якими славляться висотки.

4. Ключі є, але з конс'єржкою Валентиною Іванівною ви не домовилися.

Ви розпинали в любові, бачите в очах коханої ваше натхненне обличчя, західні хмаринки, відображення мерехтливих на сонці келихів - і чиєсь чужорідне тіло, не обіцяє нічого хорошого. Якщо консьєрж видерся на дах, чекайте біди. А сексу - не чекайте.

5. Ви не підстрахувала.

Без страхувального троса - і на дах? Зрозуміло, ми не про те. Якщо дах відкрита, а де сторож / консьєржка - незрозуміло, візьміть в допомогу друга. Купіть навісний замок, повісьте його на місце старого (або відсутнього) - саме з боку вулиці, а не навпаки. Все підготуйте і попросіть приятеля почергувати півгодинки на даху. Як будете внизу, киньте йому повідомлення: він зникне, ви зайдете, закриєтеся, і ніхто не зіпсує вам свято.

6. Ви боїтеся висоти.

Прагнення порадувати свою любов - похвально. Але якщо почнете дивно поскулівала, притоптують і нервово гризти нігті, скоса поглядаючи в бік виходу, - побачення навряд чи закінчиться добре.

7. Мила боїться висоти.

Те ж, що і в пункті 6, - але про неї.

8. Яка недобра дах.

Якщо дах відкрита в стилі «заходь-хто-хочеш» і ніким не охороняється, там може валятися різне: недопалки, пляшки, шприци (упаси боже), брудні речі, бомжі. На такий дах краще не ходити.

Підсумуємо. Побачення на даху не заміна ресторанам і круїзах, але іноді адже хочеться поребячіться - і неважливо, що подумають інші. З конс'єржкою можна домовитися за шоколадку (або три шоколадки) - бувають і добрі консьєржки. А якщо морочитися лінь, зверніться в компанію, де вам організують побачення під ключ. Так, побачення під ключ. З музикантом або навіть цілим оркестром.

Хтось здатний здійснювати такі вчинки сам, хтось попросить організувати інших, а третій - і зовсім не піде на такий подвиг. Вибір за вами.

Вечеря за 20 хвилин

Романтичне побачення на даху - це як в кіно, так?
Мила, зайдемо в супермаркет?
Ее?
Звучить, м?
Без страхувального троса - і на дах?