Реклама
Реклама
Реклама

WebMoney в Білорусі - оплата і висновок

  1. Держава і WebMoney
  2. Оплата в Білорусі
  3. Як правильно
  4. як хитро
  5. Висновок в Білорусі
  6. білий

Без ЕРС WebMoney робити в інтернеті нічого, через неї отримують в Білорусі і Росії великі і малі платежі, оплачують чужі послуги, телефони і хостинг

Без ЕРС WebMoney робити в інтернеті нічого, через неї отримують в Білорусі і Росії великі і малі платежі, оплачують чужі послуги, телефони і хостинг. Замовники розраховуються титульними знаками з виконавцем робіт (прямий договір, робота на біржах контенту і фрілансу), а виконавці оплачують WM свої потреби і зрідка змінюють залишок на мертвого Бенджаміна Франкліна (100 $).

Держава і WebMoney

У держави з WebMoney напружені відносини, адже це гроші з одного боку і віртуальні фантики (титульні знаки) з іншого. Держава любить великі суми податків, тому його дратує заробіток того ж копірайтера в 150-200 $ - з нього воно теж хоче багато і в Білорусі забирає при офіційній роботі від чверті до половини.

Такий тягар дрібні виконавці не тягнуть і шукають, що оплатити WebMoney і як поміняти хоч мізер з них на реальні гроші. Нижче я розповім як офіційно і неофіційно вивести титульні знаки і що ними оплачують в Білорусі.

Кожен має право сам приминати рішення, ідеально платити податки з кожного долара у вигляді wmz або хрусткою купюри. На жаль, державна машина в РБ і в Росії не входить в потреби власника WM і йому доводиться шукати шляхи для виживання.

Оплата в Білорусі

Оплачувати в Білорусі можна:

  1. - Телефони та інтернет,
  2. - Комуналку,
  3. - Хостинг,
  4. - Баланси ігр та соціальних мереж,
  5. - Товари в інтернет-магазинах,
  6. - Багато іншого.

Як правильно

Щоб офіційно послуги оплатити треба:

  1. - Отримати атестат рівнем від початкового (10 $ і візит до реєстратора),
  2. - Використовувати для оплати тільки білоруський гаманець WMB.

Оплата здійснюється на Телепей або http://www.wmtransfer.by/ . На сайті www.wmtransfer.by є інформація про атестацію в Білорусі і форма відправки заявки в Технобанк.

Звертаю увагу, користуватися гаманцем WMB можна тільки при рівні атестата від початкового, формальний атестат в Білорусі вважається анонімним і він не дає можливості користуватися WMB на підставі закону «Про невідкладні заходи щодо протидії незаконному обігу наркотиків». Довго про нього розповідати не буду, просто комусь нагорі здалося, що наркоманам допомагає електронна платіжна система, а наркоторговці отримують титульними знаками більшу частину виручки. Нісенітниця, але проїхали.

За білою оплаті все, якщо немає початкового атестата, то послуги в РБ офіційно сплатити не можна.

як хитро

Неофіційний варіант - https://telepay.wmtransfer.com/ru . Тут оплачують послуги в Білорусі (так в Росії) білоруськими титульними знаками, але з гаманця WMZ. Механізм простий, Телепей знімає з вашого доларового гаманця $, і еквівалентну суму в білоруських рублях платить за послугу зі свого гаманця WMB. Формально закон не порушується, але наркодилери цим не користуються, тому що їм нафіг потрібні титульні знаки.

Цей шлях дозволяє оплачувати послуги в Білорусі через WebMoney білоруськими рублями з доларового гаманця. Інших варіантів немає.

Висновок в Білорусі

Тут справа складніша, тому що на оплату ігрових акаунтів і мобільного зв'язку держава реагує мляво, а ось висновок WebMoney, тобто обмін титульних знаків на долари повз державну калитки скарбниці строго карається. Взагалі, держава відчуває себе ображеним, якщо у платника податків після сплати податків залишаються гроші на покупки, а якщо він отримує 100 $ і не віддає половину в казну, то це гріх смертельний.

білий

Шлях офіційний і на 100% білий - це відкриття ІП та отримання персонального атестата WM, після чого вся надходить в гаманець WebMoney валюта повинна змінюватися на білоруську WMB і зніматися в касі Технобанк або відправлятися на картку. мінуси:

  1. - З моменту відкриття ІП (працюєте ви чи не працює, велика у вас прибуток або 100 $ в місяць) треба платити 36% від мінімальної зарплати в ФСЗН. Сьог