Реклама
Реклама
Реклама

Вебмані (Webmoney) займ - як взяти, терміново, відгуки

  1. Що являє собою система
  2. Плюси і мінуси позики на електронний гаманець
  3. Умови надання грошових коштів
  4. Як відбувається оформлення і отримання позики
  5. виплата боргу
  6. Чи можна взяти Вебмані займ із заборгованістю
  7. Як взяти гроші в борг при наявній заборгованості

З появою онлайн-кредитів процедура отримання позики зменшилася до кількох кроків. Платіжна система Вебмані на простих умовах пропонує фінансову допомогу. Для цього Webmoney розробила спеціальні сервіси, які відповідають за видачу кредитів і його повернення. Незважаючи на простоту отримання позики, існують певні нюанси і обмеження.

Що являє собою система

Webmoney - це найбільша електронна платіжна система, якої довірилося безліч користувачів. Основні її переваги - це швидкість проведення операцій, продуманий захист особистих даних клієнтів і хороший набір послуг.

В рамках системи можна відкрити електронний гаманець в різних валютах. Сервіс дозволяє робити переказ грошових коштів, обмін, передача управління ними на банківський рахунок або кредитну карту.

Крім перерахованих послуг система організувала видачу позичок. Для цього використовуються не кошти компанії, а користувачів сервісу. Вебмані виступає в ролі посередника і допускає до фінансових операцій, тільки клієнтів, що мають атестат.

Регулюється видача кредитів наступними додатками:

  1. Біржа кредитів. Користувачі Вебмані наділяються можливістю отримувати грошові кошти або надавати позику. Виходить, що за допомогою сервісу можна не тільки вирішити матеріальне питання, але і заробити на відсотках, якщо виступити в ролі позикодавця.
  2. Боргова сервіс - DEBT. Користувачі можуть отримувати або видавати позики, але сервіс не є гарантом таких угод, оскільки не виступає в якості позичальника, позикодавця або поручителя. Ризики, пов'язані з отриманням або видачею грошових сум, клієнти сервісу беруть на себе.

Також існує можливість отримати фінансову допомогу через кредитні автомати або сервіси Вебмані. Це найбільш простий і зручний варіант для тих, хто бажає поліпшити кредитну історію або відкрити її.

Плюси і мінуси позики на електронний гаманець

Оформлення позики в електронній валюті має свої позитивні і негативні сторони.

Розглянемо основні плюси отримання позик на Вебмані гаманець:

  • швидкість отримання грошових коштів. Фінанси надходять в лічені секунди, оскільки всі операції проводяться онлайн. При цьому в якості кредиту виступає електронна валюта, яка перекладається завдяки використанню надсучасної техніки;
  • безпеку угоди. Щоб отримати кредит або виступити в ролі позикодавця необхідно мати початковий і персональний атестат. видача позики фізичним особам здійснюється з урахуванням вивчення показника BL. Він показує активність користувача в системі (які відбувалися транзакції, наявність негативних відгуків або позитивних оцінок). Також увага приділяється кредитної історії клієнта;
  • погашення позики можна здійснювати різними способами. Здійснювати перерахування всієї суми одночасно або повертати кошти частинами;
  • можливість вибору оптимальних умов. Оскільки Webmoney виступає посередником, то сторони можуть домовитися між собою про суму кредиту, терміни повернення і процентній ставці;
  • простота оформлення. Клієнту не треба збирати безліч документів, надавати поручителів або пропонувати заставне майно, щоб отримати кредит.

До недоліків отримання грошових позик на Вебмані гаманець слід зазначити:

  • видача здійснюється в електронних грошах. Висновок на карту або банківський рахунок - це платна послуга. В результаті клієнт втрачає невелику суму;
  • висока процентна ставка і невеликі терміни кредитування. Якщо порівнювати з банківським продуктом, то приватні позики мають больщую процентну ставку. Вони надаються під 15-20% в місяць. Термін користування кредитом, як правило, не великі;
  • серйозні наслідки. Системою не передбачено продовження термінів кредитування. Якщо боржник не повернув грошові кошти в термін, то його гаманець блокується. Після цього фінанси, наявні на рахунку позичальника, переводяться на користь позикодавця.

Також слід зазначити, що для тих, хто не користувався системою Вебмані або не має персонального атестата, доведеться пройти процедуру реєстрації. Вона ускладнена необхідністю відправки паспортних даних користувача.

Умови надання грошових коштів

Основні обмеження, які висуває система, стосуються відповідальності позичальника і його фінансової стабільності.

Висновки робляться після вивчення таких даних:

Назва показника Що він означає Як розраховується BL Показує рівень ділової активності клієнта Порядок проведення операцій є комерційною таємницею. Розрахунки здійснюються автоматично. При цьому враховується сума операцій, активність користувача, вид атестата TL Відповідає за рівень довіри інших клієнтів. В його рамках вивчається інформація, чи були відкриті інші кредитні лінії і на яких умовах. Тип атестата Регулює безпеку угоди. Щоб підвищити довіру займодавцев до клієнта необхідно оформити персональний атестат. Для цього клієнт відправляє особисті дані і підтверджує їх документами. Кредитна історія Показує репутацію користувача в системі. Визначається шляхом вивчення показників BL і TL, претензій, скоєних операцій. Прострочення платежів ведуть до обнуління цих значень.

Також під час видачі кредиту важливими даними є дата реєстрації в системі і видачі атестата. Виходить, що отримати терміновий займ електронними грошима на Вебмані може будь-який користувач системи, який веде активну діяльність і не допускає прострочень.

З появою онлайн-кредитів процедура отримання позики зменшилася до кількох кроків

Правила та умови надання позик на сервісі Мані Плюс, показані в статті: Мані Плюс .

Про те, як відбувається виправлення кредитної історії мікропозик онлайн, розглядається тут .

Як відбувається оформлення і отримання позики

Клієнт, який бажає отримати кредит, повинен виконати наступні дії:

  1. Відкрити в Webmoney гаманець С.
  2. Зайти в меню «Заявки на кредит» і додати свою заявку. При її подачі необхідно вказати бажану суму кредиту, розмір повернення позички, гарантії, які готовий надати позичальник. Також потрібно вказати номер Z гаманця.
  3. Після внесення всіх даних необхідно натиснути на клавішу «Сформувати заявку».
    Після цього заявка надходить до загального списку. Там її може вибрати будь-який користувач, який має атестат не нижче початкового рівня. Система допускає можливість колективного кредитування, якщо запитувана сума більша.
  4. Після обробки заявки на гаманець позичальника надходить необхідна кількість WМZ, WMU, WME або WMR. Паралельно на D-гаманець позикодавця перераховуються боргові зобов'язання, що дорівнюють сумі повернення позики.

Переказ грошових коштів здійснюється наступним чином:

  • спочатку сума позики з Z-гаманця позичальника надходить на Z-гаманець біржі. Угода здійснюється з протекцією, яка дійсна протягом строку дії заявки і двох наступних днів;
  • після того, як збереться вся сума, яку запитував кредитор, вводиться код протекції. Грошова позика в повному обсязі надходить на гаманець позичальника.

Якщо необхідна сума, зазначена в заявці не набирається, то запит буде видалено. Код протекції не вводиться і кошти повертаються на рахунок заявника.

виплата боргу

Щоб повернути кредит, боржнику необхідно виконати наступні дії:

  • відкрити гаманець типу С, потім знайти непогашену позичку і натиснути кнопку «Погасити кредит»;
  • перед клієнтом відкривається форма, яка запитує номер Z гаманця. З нього і здійснюється виплата кредиту. На цьому етапі також вказується розмір погашення, він може бути повним або в рамках суми, що знаходиться на електронному гаманці;
  • далі необхідно натиснути кнопку «Передати». Після цього з Z-гаманця боржника на кредитора перекладається необхідні кошти. При цьому суми WMD і WMC на гаманцях D і C обнуляються або зменшуються.

Повністю кредит вважається закритим лише після того, як позичальник повернув повністю позику в титульних знаках.

Чи можна взяти Вебмані займ із заборгованістю

Клієнти, які не справили виплату кредиту своєчасно, також мають шанс отримати нову позику.

Головне, щоб по відношенню до користувача сервіс не застосував такі штрафи:

  • зменшення показника BL до нульового значення;
  • блокування WMID;
  • обмеження використання Keeper, сервісу, керуючого електронними гаманцями.

Як взяти гроші в борг при наявній заборгованості

У таких користувачів, як правило, залишається можливість тільки вдатися до кредитних автоматам. Тут головне, щоб клієнт не входив в чорний список.

Серед сервісів, готових здійснювати видачу можна відзначити:

  1. Fastlend. Автомат почав свою роботу з 2011 року. Пропонує клієнтам вигідні умови і лояльно ставиться до клієнтів із заборгованістю. Для отримання позики досить мати сертифікат початкового рівня.
  2. WMBank - спеціально створений сервіс, діяльність якого спрямована на роботу з боржниками. Для отримання кредиту клієнт повинен мати персональний атестат.

Назва сервісу Fastlend WMBank Можлива сума позики Від 12WMZ до 500WMZ Від 50WMZ до 1500WMZ Термін виплати Від 10 до 60 днів Від 15 до 120 днів Відсоткова ставка Від 0.14% до 1,9% Від 0.15% до 1,15% Корисна інформація про позику - повинен бути атестат Webmoney персонального рівня;
- відсутність претензій в арбітражі;
- обов'язкове надання для ознайомлення персональних даних;
- повинні бути доступні для перегляду дані по балансу і історії С-гаманців;
- для постійних позичальників існує гнучка бонусна система. - наявність атестата не нижче Персонального;
- бізнес рівень не нижче 15 пунктів;
- реєстрація атестата в системі WebMoney від 15 днів і більше;
- відсутність претензій в арбітражі і боргових зобов'язань.

Особливість кредиту Webmoney складається в простаті оформлення, особливо для тих, хто вже зареєстрований в системі. Для його отримання не треба надавати пакет довідок, зустрічатися з менеджерами компанії і витрачати час на поїздки до фінансової установи.

Відео: як отримати кредит webmoney