Реклама
Реклама
Реклама

Відвідувачів ВДНГ возитимуть відкриті електромобілі

Фото: newsochi.com

На ВДНГ з'являться три відкритих електромобіля - гольф-кара, відповідна інформація розміщена на порталі держзакупівель .

Як зазначається в документації, ВАТ "ВДНХ" закупить один чотиримісний гольф-кар і два шестимісні. Всі вони повинні бути білими (або іншого кольору, але обов'язково однакового у всіх). Рік випуску - не раніше 2014 року.

Електрокари повинні бути оригінальними, новими і не мати дефектів. "Що поставляється товар повинен відповідати вимогам якості, безпеки життя і здоров'я, а також іншим вимогам сертифікації, безпеки, ліцензування", - наголошується в технічному завданні.

Максимальна ціна договору становить майже 3,1 мільйона рублів. Компанія, в якій буде укладено договір, повинна поставити нові електрокари до 20 червня цього року.

Додамо, що електрокари також з'являться в Срібному бору - на них можна буде доїхати від КПП до пляжів.

В середині травня на ВДНГ відкрився висотний мотузковий парк Sky Town для занять паркуром і альпінізмом. Висотна конструкція виготовлена ​​в Німеччині на замовлення компанії Sky Town і привезена в Москву для установки в зоні спортивних майданчиків біля павільйону № 27 "Фізкультура і спорт".

Висотний мотузковий парк Sky Town - це єдине споруда заввишки 16 метрів на території 2,2 тисячі квадратних метрів. Він включає 90 елементів і маршрутів на різних висотах з трьома рівнями складності висотних трас, гойдалки з розмахом 16 метрів. На верхній точці розташований оглядовий майданчик з видом на ВДНГ.

Посилання по темі

Також в травні на ВДНГ розпочала роботу майданчик для гри в пінг-понг і бадмінтон на відкритому повітрі. Загальна площа нової ігрової зони становить 630 квадратних метрів. Всього на майданчику, розташованому поруч з будовою № 206, встановлено 20 столів для гри в пінг-понг. Взяти напрокат спортивний інвентар відвідувачі зможуть в будівлі Шахового клубу.

Крім того, 12 червня відкриється міський пляж з басейнами "Порт на ВДНГ". Він зможе одночасно обслуговувати до 700 осіб.

Очікується, що в комплексі відкриється чотири басейни, поруч з якими буде розташована зона з шезлонгами. Відвідувачі зможуть зіграти в волейбол, міні-футбол і настільний теніс. Не забули і популярний нині воркаут - любителів здорового способу життя запрошують на відкриту літню площадку.

сюжети: ВДНХ: плани, події, зміни , Новини Міста Довіри