Реклама
Реклама
Реклама

Карту "Трійка" можна використовувати для проходу на каток на ВДНГ

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал Москва 24 / Микита Симонов   Пройти на каток на ВДНГ можна за допомогою транспортної карти Трійка

Фото: портал Москва 24 / Микита Симонов

Пройти на каток на ВДНГ можна за допомогою транспортної карти "Трійка". Квиток можна прикласти до турнікету на вході, ціна спишеться з балансу проїзного. Пропозиція діє тільки плату за системою "Дорослий", відвідувачам знадобляться свої ковзани.

"" Трійка "сьогодні - це ключ до міста. На неї можна записати всі види квитків для проїзду на метро, ​​МЦК і наземному транспорті, оплатити проїзд в Аероекспрес, паркування в парку" Зарядье ", квитки і абонементи на приміські електропоїзди. Також можна скористатися "Трійкою" для оплати вхідного квитка на вході в експрес-павільйон катка на ВДНГ, який працює у вихідні та свята ", - цитує заступника мера з питань транспорту Максима Ліксутова портал мера і уряду Москви.

Пластиковим проїзним користуються близько 90 відсотків пасажирів міського транспорту. У місті реалізовано понад 16,7 мільйонів карток. Поповнювати баланс карти можна в касах, автоматах і через інтернет, а також за допомогою мобільного додатку "Метро Москви".

Раніше повідомлялося, що планується запустити програму лояльності для власників карт "Трійка". Йшлося про систему бонусів, які зможуть накопичувати користувачі. Реалізувати знижки можна буде в кафе, ресторанах, кінотеатрах і інтернет-магазинах.

Поділитися в соціальних мережах: