Реклама
Реклама
Реклама

Новини

Вже понад 30 000 жителів Кірова і області користуються кредитними картами «Вятка-банку». І з кожним днем ​​їх стає все більше. Темпи зростання попиту дійсно вражають. Якщо поглянути на діаграму, наведену нижче, видно, що річний приріст кількості виданих кредитних карт за 2011 рік склав близько 10 000, в цьому році банк вже досяг цього зростання всього за півроку, тобто Банк в два рази випереджає темпи зростання минулого року.

Зростаючу з кожним днем ​​популярність кредитної картки   VISA-ВяткаБанк   легко пояснити

Зростаючу з кожним днем ​​популярність кредитної картки VISA-ВяткаБанк легко пояснити. Карта надається абсолютно безкоштовно за весь термін дії, без будь-якого забезпечення - тобто, не потрібні ні поручителі, ні заставу.

Термін розгляду заявки від 5 хвилин ( « Експрес кард ») До двох днів. Таким чином, отримати кредитну карту «Вятка-банк» і легко, і швидко.

У перші три місяці процентна ставка складає 0%, тобто 90 днів Ви можете користуватися картою, що не виплачуючи абсолютно ніяких відсотків. У наступний період ставка буде від 18 до 23%.

Протягом всього терміну користування карткою можна скористатися пільговим періодом, під час якого відсотки по кредиту також не стягуються. Він становить до 55 днів. Пільговий період власнику картки може надаватися необмежену кількість разів, стільки, скільки він вдається до кредитних коштів - головне, щоб на 1 число поточного місяця, коли він бажає зайняти гроші і скористатися пільговим періодом - на карті не було заборгованості.