Реклама
Реклама
Реклама

71-річна Тетяна Васильєва госпіталізована з травмою голови

10:45, 04.11.2018

Кілька годин тому стало відомо, що 71-річну Тетяну Васильєву госпіталізували в НДІ ім. Скліфосовського з травмою голови. Зірці фільму « Найчарівніша і найпривабливіша »Защемило голову раптово закрилися дверима вагона в московському метрополітені. Про це вона розповіла в своєму мікроблозі в Instagram, зазначивши, що попередження про закриваються дверях поїзда не прозвучало. Сам склад і його машиніста народна артистка назвала «божевільним».

«Я поїхала на тренування вранці. На метро, ​​природно, - пояснила Васильєва. - Народу було не так багато, але під'їхав якийсь божевільний склад, мабуть, з машиністом таким же. Відкрилися двері, одні намагалися вийти, інші намагалися увійти. Деякі встигли вийти, деякі не встигли. Я була з тих, хто повинен був увійти, посередині отримала просто дверима по голові ».

71-річна Тетяна Васильєва госпіталізована з травмою голови

Васильєва також продемонструвала оператору відео два великих синця на скронях, пояснивши, що саме на ці місця припали удари дверима. «Це було досить несподівано для мене. Я навіть думаю, що я була в нервовому якомусь ... подиві. І не дуже розуміла, що сталося, а потім поступово стало до мене доходити, що мені дуже боляче. І зуби якось почали похитуватися ... Загалом, я була незадоволена цією поїздкою », - продовжила Васильєва.

Також Тетяна Григорівна зазначила, що після інциденту вирушила до чергового по станції, де також поговорила з поліцією і написала заяву, в якому пояснила, що сталося. Актриса також обурюється через те, що у вагоні не прозвучало попередження про закриття дверей. «Тобто вони відкрилися і тут же закрилися. Хто встиг - встиг, хто не встиг - ось так от », - обурилася артистка, показуючи на голову.

Тетяна Васильєва

В кінці відеозвернення Васильєва зізналася, що, незважаючи на сильний удар по голові, встигла на спектакль, в якому була зайнята. Артистка зізналася, що такі дні бувають, але звертати подію в жарт вона не хоче, тому що хвилюється за своєю здоров'я: «Не хочу, щоб у мене гойдалися зуби. Що з ними робити, міняти? Не хочу, щоб був струс мозку, яке не виключено. Я не перебільшую. Я просто дуже терпляча людина. Після цього я граю другий спектакль, а вже потім поїду в Скліфосовського, може бути там мені допоможуть », - підбила підсумок артистка. Шанувальники акторки по гриму і костюми дізналися спектакль. в якому в цей вечір була задіяна Васильєва, і побажали своєму кумиру якнайшвидшого одужання.

в якому в цей вечір була задіяна Васильєва, і побажали своєму кумиру якнайшвидшого одужання

Тетяна Васильєва

Читайте також:

71-річна Тетяна Васильєва показала, як виглядає в бікіні

71-річна Тетяна Васильєва збільшила губи за допомогою уколів

Що з ними робити, міняти?