Реклама
Реклама
Реклама

У Варшаві стартує щорічна нарада ОБСЄ

У Польщі починається двотижневе нараду Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ), головним питанням якого є дотримання прав і свобод людини в країнах-учасницях

У Польщі починається двотижневе нараду Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ), головним питанням якого є дотримання прав і свобод людини в країнах-учасницях.

Про це 10 вересня повідомляє польське радіо .

У нараді беруть участь близько 1,5 тис. Представників країн ОБСЄ і країн-партнерів.

Мета конференції - перегляд зобов'язань, які взяли на себе уряди країн - членів ОБСЄ в сфері дотримання фундаментальних прав і свобод людини, демократії, толерантності та протидії дискримінації. Крім того, буде порушено питання свободи слова, прав мігрантів, подолання расизму та ксенофобії.

Крім основних сесій, відбудуться понад 100 супутніх заходів, пов'язаних з темою прав людини.

Нагадаємо, в травні в ОБСЄ закликали владу не обмежувати свободу слова в Україні . Заява зроблена з приводу дослідчих дій по відношенню до журналістів агентства РІА «Новини України». А в червні представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір розкритикував Україну за публікацію списку «журналістів-зрадників» .

Інші новини по темі: В ОБСЄ занепокоєні українським законопроектом про позасудової блокування сайтів

Читайте останні новини про права людини і все про ситуацію в світі та Україні на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram