Реклама
Реклама
Реклама

Дизайн квартир в Казані - фото, відгуки і ціни

  1. Дизайн квартир в Казані.
  2. Дизайн квартир вартість.
  3. Дизайн квартир відгуки.
  4. Дизайн проект квартири.
  5. Дизайн квартир Казань.
  6. Дизайн проект в Казані.
  7. Дизайн проект квартири.

Дизайн квартир - це галузь дизайну, спрямована на інтер'єр приміщень з метою забезпечити зручність і естетично приємне взаємодіюсередовища з людьми. Дизайнер виконує оптимізацію праці в приміщенні, покращує навігацію в великих приміщеннях, розробляє оформлення спеціалізованих приміщень (наприклад: студій звукозапису, кіномонтажу, фотографії; аквапраков) згідно з вимогами клієнтів. Дизайнер керує всім процесом оформлення інтер'єру, починаючи плануванням приміщення, освітлення, систем вентиляції, акустики; обробкою стін; і закінчуючи розміщенням меблів і установкою навігаційних знаків.

визначення Вікіпедії

Дизайн квартир - а значить тепло і затишок, починаються з ідеї. Можливо, коли ви купили нову квартиру або вирішили зробити ремонт в старій, у вас вже була мрія. Однак ви не знаєте, як втілити її в життя. Необов'язково мати художню освіту і бути професійним дизайнером, щоб жити в квартирі, в якій зручно всім членам сім'ї, комфортно відпочивати, працювати і займатися повсякденними справами. Досить перекласти більшу частину турбот на плечі професіоналів, які виконають роботу якісно і в строк.

Досить перекласти більшу частину турбот на плечі професіоналів, які виконають роботу якісно і в строк

Дизайн квартир в Казані.

Дизайн квартир в Казані - для чого він потрібен? Всупереч поширеній думці, підготовка до ремонту і ретельне планування допомагає заощадити десятки тисяч рублів, які можна витратити на приємні дрібниці для сім'ї, меблі в новий інтер'єр, аксесуари або святкову вечерю на новосілля. Чим раніше вносяться коректування, тим дешевше вони обходяться.

Друга причина - планування в сучасних квартирах не завжди близька до ідеальної. Навіть в новобудові обов'язково знайдеться безліч незручних виступів, повітряних коробів, шахт, труб, які псують зовнішній вигляд.

Наприклад, щасливі власники квадратних метрів в новому будинку в ЖК «Вербний» в поруч з ТЦ «Франт» в Радянському районі зіткнулися з проблемами при установці меблів і чистової обробки через особливості будинку - одна зі стін в квартирі виконана у вигляді радіусу. Облаштування такої квартири стає справою складним і витратним, якщо підходити до нього спонтанно і без попередніх розрахунків.

Тому продуманий Дизайн квартир в Казані допомагає врахувати всі тонкощі і перетворити недоліки приміщення в його гідності.

Тому продуманий Дизайн квартир в Казані допомагає врахувати всі тонкощі і перетворити недоліки приміщення в його гідності

Третій момент - модні квартири-студії. Це актуальний тренд на будівельному ринку в Казані і головний біль для власників. Облаштування своїми силами вимагає знань функціонального зонування приміщення, так кухня, вітальня, спальня та спальня знаходяться в єдиному просторі і поділяються меблями, нішами, подіумами і легкими перегородками.

При складанні проекту дизайнер використовує спеціальні знання і має в своєму розпорядженні об'єкти таким чином, що створюється не тільки красива картинка, а й повноцінно працюють місця, призначені для сну, відпочинку, зберігання речей, прийому і приготування їжі.

І останній вагомий аргумент на користь розумного підходу до ремонту квартири - єдиний стиль приміщення. У кожної людини є свої переваги: ​​один любить класику, інший воліє модерн, третій тяжіє до етнічних мотивів і стилям народів світу. За допомогою дизайну квартир в Казані - підкреслюється індивідуальність, яка складається із загальної концепції і дрібних деталей.

Дизайн квартир вартість.

Переваги дизайн-проекту від РемонтСіті:

перевага N1

"Терміни":

1-кімнатна - мінімум 23 дня.

2-кімнатна - мінімум 26 днів.

3-кімнатна - мінімум 32 дня.

перевага N2

"Максимальний пакет":

1. Креслення

Креслення

2. 3D Візуалізація

3D Візуалізація

3. Підбір і виїзди

Підбір і виїзди

Включаючи підбір штор, светльніков і меблів, що більшість дизайнерів не включають в свої роботи. Обмежуючись підбором базових матеріалів.

4. Авторський нагляд

Ми не ділимо дизайн-проект на такі пакети як: "Базовий", "Стандартний", "Преміум" і т.д.

Адже в так звані пакети "Базовий" або "Стандартний" не входять основні роботи грамотного дизайну. У кого як звичайно, але частіше за все в ці пакети не включають 3d візуалізацію і підбір материлов. А як без цих робіт?

У дизайн проект від компанії РемонтСіті включені всі роботи без винятку. Тому, замовляючи у нас, люди не думають про те, що входить в дизайн-проект, а що ні.

А називати його можна хоч "Преміум" чи ще якось. Це вже не важливо. Головне наші клієнти впевнені, що включені абсолютно всі роботи, а не тільки частина.

перевага N3

"Працюємо як мінімум з 8-ю стилями"

Компанія РемонтСіті працює більш ніж з 8-ю стилями: Класичний, Сучасний, Модерн, Арт-Деко, Скандинавський, Прованс, Хай-Тек, Лофт. Ми викладиаем 2 роботи в день по цих стилів в своєму Інстаграм. Переходьте, дивіться, підписуйтесь. У нас тут дуже багато робіт.

Дивитися більше ідей в Instagram

(Викладаємо мінімум 2 роботи в день)

перевага N4

вартість:

"Дизайн проекту"

690 руб.м2

Питання і заявки приймаються по телефону:

Дизайн квартир відгуки.

Дизайн проект в Казані.

Дизайн проект в Казані з компанією "РемонтСіті" - 6 вигод:

Всі витрати на ремонт як на долоні. У професійному д ізайн проект в Казані складаються докладні креслення і кошториси, які дозволяють передбачити всі витрати на новий інтер'єр. А значить нічого не доведеться доробляти і переробляти заново. Як правило, саме «додаткові послуги» призводять до невдоволення клієнтів, коли під час роботи ціна несподівано виростає.

Копеечка в копієчку. Після самостійного ремонту завжди залишаються шматки шпалер, зайвий ламінат, плитка, яку брали з розрахунком «а раптом не вистачить». В результаті невикористані матеріали викидаються або зберігаються на балконі до кращих часів. Тому запланований дизайн істотно заощаджує фінанси і допомагає укладатися в бюджет.

Меблі і оздоблення без походів по магазинах. Ці питання повністю вирішує дизайнер. Хибна економія в грошах, коли покупки робляться самостійно, обертається втратою власного часу на пошуки, вибір, повернення і обмін немає підійшли товарів.

Ремонт без питань і зволікань. Без дизайн проекту в Казані, всі питання, пов'язані з ремонтом, будівельники будуть адресувати замовнику. Мало хто готовий відкласти поточні справи і присвятити свій час повністю консультування робітників. Це впливає на швидкість, і невелике оновлення інтер'єру ризикує стати вічним. Тому жодна поважаюча себе будівельна компанія або бригада не береться за ремонт без готового дизайн-проекту.

Інтер'єр вашої мрії на екрані комп'ютера або планшета. Коли планується ремонт, в голові завжди виникає купа ідей і фантазій. Однак точно побачити результати своїх планів неможливо, поки ремонт не буде розпочато. За допомогою комп'ютерної 3D-графіки дизайнер покаже, як буде виглядати приміщення, запропонує варіанти інтер'єру та оздоблення, що відповідають очікуванням.

Квартира стане предметом гордості. Роботу професійного дизайнера завжди помітно відразу. А якщо міркувати логічно, то кожному хочеться показати квартиру родичам, друзям і побачити захоплення в очах.

Дизайн проект квартири.

Дизайн проект квартири - У чому полягають етапи, від складання до реалізації?

Коли рішення скласти дизайн-проект квартири прийнято, починається відповідальна робота по виконанню вимірів, погодженням, складання кошторису і вибору оздоблювальних матеріалів. Не вірте рекламним обіцянкам, які заявляють, що грамотний дизайн-проект можна швидко скласти онлайн з дому, тільки по відсканованному плану квартири і без виїзду зморщок. Як правило, практика показує, що на ділі десь в ході ремонту несподівано з'являються тріщини в стінах, нерівна ніша під батареї або неідеально рівний кут.

1) Виїзд і виміри. Після дзвінка узгоджується і призначається візит дизайнера. На місці вимірюються висота і ширина стін, стель, прорізи для дверей і вікон. Зазвичай такі роботи проводяться після демонтажу старої обробки, коли видно всі особливості і недоліки приміщення. У попередньому дизайні проект квартири з чорновою і предчистовой обробкою оцінюється якість зроблених робіт, і складається список наступних. На цьому етапі дизайнер розставляє акценти на розташування функціональних зон. В результаті виходить обмірний план, необхідний для подальшої роботи.

2) Технічне завдання. Для складання технічного завдання знадобиться ваш візит в офіс «Ремонт Сіті» . Ми прекрасно розуміємо, що сьогодні скажений темп життя в умовах великого міста і завжди не вистачає часу, проте на цьому відповідальному етапі з'ясовується стиль оформлення, необхідна перепланування, скільки людина проживає, їх звички, спосіб життя та інші важливі деталі. Результат бесіди - розгорнуте технічне завдання, яке ляже в основу майбутнього дизайн-проекту квартири. З нього починається основна робота дизайнера.

3) 3D-макет і екскурсія по новому інтер'єру. Найцікавіше починається тут. За кількома варіантами пропозицій стоять глибокі знання житлового законодавства, державних стандартів і СНиП. Ви побачите в новому приміщенні розташування функціональних зон, меблів, побутової техніки, світильників, експлікацію сусідніх кімнат, креслення і опис дверних прорізів. Для затвердження будуть представлені оформлених документа - план демонтажу перегородок і план установки. У об'ємної моделі ви побачите вашу квартиру в тому вигляді, в якому вона постане після ремонту. Результат - креслення для будівельників.

4) Інженерна експертиза та узгодження планування. На жаль, на практиці не завжди будь-яка ідея дизайнера або клієнта може бути доречна в конкретному варіанті квартири. Тому розроблений дизайн-проект квартири віддається на вивчення інженерам, які перевіряють правильність розташування комунікацій. В «Ремонт Сіті» всі складнощі з узгодженням бере на себе дизайнер. Вам буде потрібно тільки затвердити остаточний проект. Результат - готовий пакет документації, офіційно зафіксований і узгоджений.

5) Підбір оздоблювальних матеріалів, сантехніки та освітлення. Цей момент зазвичай залишається за кадром. Однак в компанії ніколи не замінюють матеріали з кошторису дешевими китайськими або вітчизняними аналогами. Ви завжди можете запитати наявність сертифікатів відповідності та інформацію про виробників і порівняти зі списками.

6) Контроль якості. На об'єктах ремонту встановлюються веб-камери, за допомогою яких наші клієнти бачать хід робіт і готовність з екрану комп'ютера, планшета або мобільного пристрою.

На об'єктах ремонту встановлюються веб-камери, за допомогою яких наші клієнти бачать хід робіт і готовність з екрану комп'ютера, планшета або мобільного пристрою

Дизайн квартир Казань.

Дизайн квартир Казань - Як вибрати дизайнера? Якщо більшість клієнтів про самому дизайні квартири мають уявлення (і навіть розбираються), то, коли постає питання в чиї руки довірити планування майбутнього дизайну інтер'єру , Виникає багато питань.

Приватний дизайнер або дизайн-студія? Приватний дизайнер укладає договір з клієнтом як фізична особа, тому відповідальність несе відповідну. Отже, вигода від співпраці виходить спірна, коли справа стосується гарантій.

Функціонал або естетика? Дизайн в першу чергу несе функціональне навантаження крім естетики. Проект грамотного дизайнера позбавить житловий простір від непотрібних і незручних елементів, зроблених «для краси».

Чи потрібно дизайнеру знання юридичних тонкощів справи? Звичайно, фахівець не повинен повністю знати все житлове законодавство, однак проведення перепланувань та окремих робіт вимагають твердження, документів і ліцензій. Тому компетенція дизайнера в юридичних питаннях свідчить про великий досвід і кваліфікацію.

Скільки разів зустрічатися? Дизайн квартир Казань - справа тонка, тому вимагає постійної роботи з клієнтом. Досвідчений дизайнер в стані за складністю заздалегідь визначити, скільки проект займе часу без обліку переробок.

Досвід роботи з будівельними бригадами. Кваліфікований фахівець змушений постійно контактувати з будівельниками, щоб створювати життєздатні ідеї. Тому в результаті виключаються словесні перепалки з працівниками і бережуться нерви клієнта, який отримує очікуване.

Тому в результаті виключаються словесні перепалки з працівниками і бережуться нерви клієнта, який отримує очікуване

Дизайн проект в Казані.

Дизайн проект в Казані - Топ найпопулярніших стилів міста 2017:

1. Мінімалізм - це просторе приміщення тільки з необхідними меблями та деталями.

Мінімалізм - це просторе приміщення тільки з необхідними меблями та деталями

Всупереч першому враженню, в ньому зручно жити. Мінімалізм підкуповує простотою і лаконічністю.

Зонування будується на грі півтонів світлих сірих, бежевих відтінків в поєднанні з контрастами чорного, білого, природних кольорів дерева, цегли, скла. В якості предметів декору використовуються картини в простих рамках, вази зі скла, вироби з кераміки і металу.

2. Класика - завжди буде підкреслювати статус і респектабельність власника.

Класика - завжди буде підкреслювати статус і респектабельність власника

Ніколи не виходить з моди. Класичні інтер'єри відрізняються монументальністю форм, в матеріалах переважають камінь, дорогі тканини, позолота, натуральне дерево.

У стилі провідними вважаються рослинні і тваринні орнаменти, що прикрашають стіни, меблі, підлоги, стелі. Індивідуальності в інтер'єр додадуть елементи художньої ковки, які можна використовувати для каміна, сходів, підвіконь.

3. Хайтек - стиль запам'ятовується достатком деталей з металу, скла та пластику.

Хайтек - стиль запам'ятовується достатком деталей з металу, скла та пластику

Це сучасний стиль, який в житлових будинках рідко використовується в чистому вигляді. Він народився в епоху старту високих технологій і є синонімом функціональності і технічних новинок.

Вимоги, які пред'являється до меблів і обробці в стилі хайтек - простота, функціональність і чіткі геометричні форми. І обов'язково блискуча хромована фурнітура.

4. Кантрі - в перекладі означає «простий, сільський стиль».

Кантрі - в перекладі означає «простий, сільський стиль»

Він популярний не тільки в заміських будинках, але і в міських багатоповерхівках. Акцент робиться на натуральні матеріали: необроблене дерево, декоративні штукатурки, кераміку, прості тканини (льон, ситець, бавовна), плетені меблі.

Композицію в стилі кантрі обов'язково доповнюють різні скляні пляшки, квіточки, рюшечки, дерев'яні бочонки, посуд з глини, елементи народної творчості. А головне оформити дизайн проект в Казані в цьому стилі - справа економічне. У будинку кантрі неможливо зустріти дорогу антикварну меблі, всі елементи що називається «з бабусиної скрині».

5. Екостиль - призначений для любителів всього натурального.

Екостиль - призначений для любителів всього натурального

Мода на здоровий спосіб життя, їжу без консервантів, одяг з бавовни і природні матеріали прийшла з Німеччини, Австрії та Швеції. Інтер'єри оформляються в світлих бежевих, коричневих, білих, пастельних тонах.

Інтер'єри оформляються в світлих бежевих, коричневих, білих, пастельних тонах

Якщо обробка, то гіпсова штукатурка, паперові шпалери, пробкові підлоги, дерев'яні стінові панелі. Матеріали обов'язково повинні бути нешкідливі для людини, тварин і навколишнього середовища. Оформлення кімнат рясніє зеленими рослинами, плетеними елементами декору.

6. Скандинавський

7. Прованс - французький сільський стиль в приємних півтонах.

8. Арт Деко

Арт Деко

Дизайн проект квартири.

Дизайн проект квартири - переваги компанії "РемонтСіті":

Ми в курсі актуальних трендів і новинок в сфері облаштування будинку. Тому замовник знайде ідею дизайн проекту квартири, яка йому до душі;

Діючі акції, знижки та вигідні пропозиції - в нашому прайсі знайдеться чим порадувати клієнта;

У нас, вам не потрібно буде чекати повного закінчення проекту, вже через 7-10 днів будівельники зможуть почати роботи по електромонтажу, перепланування і т.д.

Ми виконуємо свої зобов'язання перед клієнтом - узгоджені роботи здаються в термін (дивіться Галерею наших робіт );

Під час виконання компанія бере на себе повністю всі види робіт: демонтаж, установку комунікацій, обробку, прибирання будівельного сміття після ремонту;

Відкритість і прозорість - роботи оформляються за офіційним договором, на об'єкти встановлюється веб-камера;

Дизайн і ремонт квартири в одному місці - це зручно, ви економите ваш час і гроші, не турбуючись про пошук потрібних фахівців. При замовленні Ремонту та Дизайну квартири в нашій компанії, авторський наздор ви отримуєте абсолютно БЕЗКОШТОВНО.

Зв'язатися з нами можна за телефоном:

А як без цих робіт?
Приватний дизайнер або дизайн-студія?
Функціонал або естетика?
Чи потрібно дизайнеру знання юридичних тонкощів справи?
Скільки разів зустрічатися?