Реклама
Реклама
Реклама

Wargaming запрошує взяти участь в бета-тестуванні Total War: Arena

Компанія Wargaming оголосила про початок акції, в рамках якої всі бажаючі зможуть пограти в Total War: Arena з 24 листопада по 4 грудня включно. Нагадаємо, Total War: Arena є багато користувачів онлайн-гру в жанрі стратегії і є частиною всесвіту Total War. На даний момент проект перебуває в стадії закритого бета-тестування. Як і в більшості ігор від Wargaming тут використовується бізнес-модель free-to-play. Для входу в Total War: Arena вам знадобиться єдина обліковий запис Wargaming ID.

Для входу в Total War: Arena вам знадобиться єдина обліковий запис Wargaming ID

Кожен гравець, який прилучився до тестування в цей період, отримає три особливих преміум загону IV рівня: Союзна кіннота (Рим), дали клятву крові (Варвари) і аргосців Телесилла (Греція). Крім того, під час тижня вільного доступу для всіх облікових записів буде активований аналог преміум-аккаунта: на 50% більше досвіду і срібла при грі в групі, з 24 по 27 листопада - на 50% більше досвіду і срібла за кожну битву, і з 27 листопада по 1 грудня - на 100% більше досвіду і срібла за кожну перемогу.

Крім того, під час тижня вільного доступу для всіх облікових записів буде активований аналог преміум-аккаунта: на 50% більше досвіду і срібла при грі в групі, з 24 по 27 листопада - на 50% більше досвіду і срібла за кожну битву, і з 27 листопада по 1 грудня - на 100% більше досвіду і срібла за кожну перемогу

Що примітно, доступ до закритого бета-тестування збережеться після завершення кампанії, за умови одноразового входу в гру з 24 листопада до 4 грудня. Ознайомитися з подробицями акції, а також завантажити клієнт гри можна по засланні .