Реклама
Реклама
Реклама

Пластикові панелі для ремонту ванної кімнати

Основи монтажу, технології, важливі нюанси

Як показує практика, пластикові панелі для ванною встановити набагато легше і дешевше, ніж, наприклад, покласти кахельну плитку, однак і в цій роботі є безліч нюансів, невідомих людям, чия професія не пов'язана з ремонтно-оздоблювальними роботами Як показує практика, пластикові панелі для ванною встановити набагато легше і дешевше, ніж, наприклад, покласти кахельну плитку, однак і в цій роботі є безліч нюансів, невідомих людям, чия професія не пов'язана з ремонтно-оздоблювальними роботами. Так, рейкові і плиткові пластикові панелі у ванній повинні кріпитися на обрешітку (дерев'яний або металевий каркас, встановлений на стіни за допомогою скоб). Листові же панелі кріпити на каркас не можна, їх потрібно клеїти або прикручувати безпосередньо на стіну.

Між рейковими і плитковими панелями теж є різниця: перші найчастіше кріпляться одна до одної за системою «паз - шип», другі ж мають пази з усіх чотирьох сторін і з'єднуються між собою спеціальними розшивками.

Для правильної установки ПВХ панелей у ванній також необхідно знати:

  • оптимальна відстань між каркасними рейками;
  • способи додаткової герметизації стиків;
  • «Секрети» використання спеціальних накладок, що приховують головки шурупів;
  • правила установки панелей поруч з радіатором або сушаркою і т.д.

Компанія "Тепло Дому" багато років займається ремонтом ванних кімнат. Фахівці компанії швидко, надійно і якісно встановлюють пластикові панелі для ванною в Москві з урахуванням дизайнерських побажань замовника.