Реклама
Реклама
Реклама

Комплексний ремонт ванною. Рік Гарантії. Виклик 100 грн: СанСанич Одеса

  1. Ми довіряємо тільки досвідченим:
Наші майстри.

Приємні в спілкуванні, чесні, пунктуальні, надійні професіонали. Проконсультують Вас і куплять необхідні матеріали!


Якщо Вам набридло приймати ванну у ванній кімнаті, якої ремонт робили ще за часів молодості наших бабусь і дідусів, тоді терміново потрібно кликати хороших фахівців. Вони точно зможуть Вам допомогти почати і вдало закінчити ремонт ванної кімнати, в цьому немає ніяких сумнівів.

Cантехнікі з "Сан Санича" проаналізують всю обстановку, акуратно здійснять демонтаж старої ванни. Тепер маленька ванна кімната - не проблема, адже можна придумати новий економний дизайн, наприклад, поставити душовою бокс замість ванни.

Ми довіряємо тільки досвідченим:

  1. Тільки фахівці будуть все робити обдумано, послідовно, крок за кроком. Чи не стануть знімати умивальник, чи не перекривши крани.
  2. Компетентні сантехніки завжди прислухаються до Ваших побажань і можливо дадуть пару професійних порад. Пояснять, чому краще встановити два змішувача і підкажуть, який вибрати новий полотенцесушитель.
  3. Перевірені майстри візьмуться за найскладнішу обробку в ванній кімнаті.
  4. Тільки справжні сантехніки з багаторічним стажем за спиною швидко і надійно встановлять красиву і компактну ванну, поміняють іржаві труби, поставлять симпатичний унітаз. І переконаються, що змійовик підходить до нової ванній кімнаті.

До речі хороші фахівці відмінно розбираються в сантехнічної моді, можуть підказати, де і як краще встановити новий душовою бокс або як повинно висіти дзеркало у ванній.

Тому якщо Ви задумали здійснити дизайнерський ремонт у ванній кімнаті, професійні сантехніки залишать Вас задоволеними результатами своєї роботи.

Якщо Ви готові дати ще один шанс для Вашої ванної кімнати, наші майстри підійдуть до цього з розумом. Якісні і акуратні роботи під ключ для Вас за найдоступніші ціни!