Реклама
Реклама
Реклама

Валерій Меладзе передумав йти від дружини

(Казань, 27 травня, «Татар-інформ»). роману Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої майже 10 років. У пари народився спільна дитина - син Костя, якого назвали на честь брата Валерія. У березні (Казань, 27 травня, «Татар-інформ») цього року всі ЗМІ повідомили, що Валерій Меладзе офіційно розлучився з дружиною Іриною, з якою прожив у шлюбі 18 років. У міцному союзі народилося троє доньок, але це не завадило батькові сімейства подати на розлучення.
Проте, як стверджує «Експрес-газета», з тих пір артист так і не отримав розлучення і зараз живе на дві родини.
Співака постійно бачать в його будинку на Рубльовці. Він відвідує дочок і вибирається з дружиною в ресторани. Однак Меладзе так само часто з'являється в таунхаусі на Новоризькому шосе в селищі Коровін. Сусіди розповідають, що він живе там з Альбіною Джанабаєвою і їхнім сином Костею.

«Качками про розлучення журналісти остаточно змучили Валеру. Чи не розлучився він офіційно. Мабуть, не бачить в цьому необхідності. І не ділили майно, - розповів сусід Меладзе по рублевской дачі "КП" .
оточення Меладзе стверджує , Що Валеру, звичайно, можна дорікнути в тому, що він живе на дві родини. Але при цьому він зразковий батько для своїх дочок. У вихідні, коли Валера в Москві, він приїжджає в будинок на Рубльовці.
«Ми часто бачимо його в ресторанах в товаристві дружини. Позиція Ірини в цьому питанні відома. Вона просто відпустила цю ситуацію. роману Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе майже 10 років. Пристрасті колись кипіли неабиякі. Але якби Валерій хотів розлучитися, він би вже давно це зробив. Для цього всього лише потрібно подати заяву і почекати. На третій раз розводять в будь-якому випадку, навіть якщо одна зі сторін не з'являється до суду. Бути може, він просто не хоче остаточно спалювати мости? »

Тим часом Альбіна Джанабаєва все частіше з'являється на обкладинках журналів зі своїм партнером по проекту «Танці з зірками», відомим шоуменом Андрієм Фоміним. Парочку таємно фотографують то в кафе, то під час вечірніх прогулянок.

«Все це лише піар, не більше того», - пояснюють люди з оточення Джанабаєвої .
Валерій Меладзе передумав йти від дружини (фото)

Михайло Задорнов живе відразу з 2-ма дружинами (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Бути може, він просто не хоче остаточно спалювати мости?