Реклама
Реклама
Реклама

В ефірі програми «Пусть говорят» з'ясувалося, що Вадим Казаченко 8 років перебував у фіктивному шлюбі

18:24, 27.11.2018

У 90-х роках Вадим Казаченко був одним з найпопулярніших і успішних музикантів радянського часу. Його хітами «Прощай навіки, остання любов ...», «Руда дівчина», «Остання свічка», «Біла метелиця», «Бог тебе покарає» і «Боляче мені, боляче ...», написаними в складі групи «Фрістайл », заслуховувалися вся країна. Однак з часом артист став все менше з'являтися на сцені, а потім і зовсім на час канув у забуття. Громадськість згадала ім'я Казаченко тільки в 2016 році, коли його дружина, Ольга Мартинова , Прийшла в програму « Нехай говорять »І оголосила, що чоловік покинув її, вагітну, і змушує зробити аборт . Сам Вадим в цей час жив в цивільному шлюбі зі своїм продюсером Іриною Амант. У підсумку, артист оголосив себе двоєженцем і подав на розлучення з Ольгою. їх шлюб був розірваний в липні цього року. Здавалося, ситуація вщухла, але сьогодні розкрилися нові подробиці особистого життя співака.

Вадим Казаченко і Ольга Мартинова

З'ясувалося, що Казаченко не тільки одружився з Ольгою Мартинової, будучи в цивільному шлюбі з Іриною Амант, а й примудрився вступити у фіктивний союз. Так, редактори ток-шоу «Пусть говорят» знайшли невідому жінку, яка була дружиною музиканта з 1994 по 2002 рік. Як виявилося, її звуть Юлія Наливайко і в середині 90-х років вона гостро потребувала московської прописки для отримання роботи. З Казаченко її познайомив коханий, після чого співак запропонував свою допомогу. Юлія прокоментувала події давно минулих днів по скайпу і розповіла про союз з відомим артистом. «Так, дійсно, був шлюб. Цей шлюб був фіктивний. Цей шлюб був на папірцях. Це було дуже багато років тому. І мені смішно, що це історія зараз спливає », - заявила жінка.

І мені смішно, що це історія зараз спливає », - заявила жінка

Вадим Казаченко і Ірина Амант

Крім того, стало відомо, що в перший раз Вадим одружився рано - йому був 21 рік. Обраницею музиканта стала половчанках Марина, яка народила йому дочку Маріанну. З спадкоємицею Казаченко підтримує спілкування, чого не скажеш про його ставлення до сина Пилипа, який народився в 2017 році. Артист не вважає хлопчика рідним і не збирається його забезпечувати, незважаючи на те, що тест ДНК підтвердив батьківство музиканта . «Звідки можуть виникнути почуття до дитини, з яким я не маю можливості бачитися? І бажання зустрітися з ним через агресивної поведінки його мами у мене немає », - заявив співак в програмі« Ти не повіриш! ».

Ольга Мартинова з сином Філіпом

До слова, під час конфлікту дочка Казаченко встала на сторону Ірини. «Дорогий тато і дорога Іра, а також вся країна, яка це може бачити. Я хочу сказати, що я не можу зрозуміти, чому це відбувається з моїм татом. Я дуже шкодую, що жінка, я навіть не хочу називати її ім'я, поводиться так, як вона себе веде. Папа, я тебе прошу, тримайся, будь ласка. Я впевнена, що все повернеться на свої місця. Ми дуже за тобою сумуємо і сподіваємося, що все пройде і заспокоїться. Я дуже пишаюся тобою і твоїми справжніми друзями, це Іра, яку я знаю все моє життя », - звернулася Маріанна до батька і його цивільній дружині.

Я дуже пишаюся тобою і твоїми справжніми друзями, це Іра, яку я знаю все моє життя », - звернулася Маріанна до батька і його цивільній дружині

Вадим Казаченко з дочкою Маріанною

Зараз нинішня і, здається, єдина дружина Казаченко Ірина звинувачує Ольгу Мартинову у брехні, наклепів і підтасовуванні фактів. Бізнес-леді стверджує, що екс-дружина її коханого використовувала співака як грошовий мішок. Амант запевняє, що дорога машина і будинок Ольги на Рубльовці були придбані за рахунок Казаченко. Ольга звинувачення на свою адресу заперечує. Вона заявляє, що колишній чоловік не тільки не давав їй грошей - він навіть не платить аліменти синові. Крім того, в кінці 2017 року Казаченко збирався виставити на той момент ще дружину на вулицю з немовлям, відсудивши у неї будинок. Тоді Мартинова запевнила, що будинок куплений на її особисті заощадження і Вадим не має до нього ніякого відношення. Правоту дівчата згодом довела в суді адвокат Катя Гордон .

Читайте також:

54-річний Вадим Казаченко офіційно розлучився з 37-річною Ольгою Мартинової

Колишня дружина Вадима Казаченко розповіла про побиття

Вадим Казаченко побив колишню дружину і влаштував бійку в прямому ефірі

«Звідки можуть виникнути почуття до дитини, з яким я не маю можливості бачитися?