Реклама
Реклама
Реклама

Губернатор Запоріжжя розповів, хто буде відповідати за дірку в мосту

Сьогодні вранці, 12 вересня,   в дірку на мосту Преображенського провалився автобус   , Який об'їжджав місце ДТП

Сьогодні вранці, 12 вересня, в дірку на мосту Преображенського провалився автобус , Який об'їжджав місце ДТП.

Прес-служба патрульної поліції Запорізької області повідомила, що водій автобуса об'їжджав аварію, в якій зіткнулися два легковики, він виїхав на пішохідну зону, тим самим порушивши правила дорожнього руху і тому на нього було складено адмінпротокол.

Серйозна діра на пішохідній частині мосту Преображенського вразило городян. О 13:00 там вже почали латати проблемну ділянку.

Дану ситуацію прокоментував голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль під час наради в Запорізькому аеропорту. Він заявив, що міст Преображенського перебуває у власності «Укрзалізниці».

Він заявив, що міст Преображенського перебуває у власності «Укрзалізниці»

- Ми сьогодні були на нараді разом з мером Запоріжжя Володимиром Буряком з цього питання. Сьогодні ми напишемо лист з відповідним зверненням до генерального директора «Укрзалізниці», щоб вони внесли цей об'єкт в план на капітальний ремонт. Але закривати міст не будуть. Проведуть ремонт. Однак необхідно задуматися про його капітальному ремонті в наступному році. Це буде вирішуватися після проведення всіх досліджень, - повідомив Костянтин Бриль. - З тим станом наших нових мостів, з ремонтом, запланованим на греблі Дніпрогес, ми можемо потрапити в транспортний колапс. Допустити цього не можна, тому цей знаходиться питання на контролі, - резюмував губернатор.

Перший онлайн-журнал Запоріжжя