Реклама
Реклама
Реклама

Губернатор Волгоградської області може стати американським дідусем

Дочка губернатора Волгоградської області Сергія Боженова, за деякими даними, буде народжувати в США. Він уже був в центрі скандалу, пов'язаного з поїздкою депутатів облдуми літала до Італії: за словами блогерів, щоб відсвяткувати день народження губернатора Дочка губернатора Волгоградської області Сергія Боженова, за деякими даними, буде народжувати в США

Губернатор Волгоградської області Сергій Боженов. Фото: volganet.ru

Сергій Боженов всього рік займає пост губернатора Волгоградської області. Однак вже не раз потрапляв в поле зору ЗМІ.

У квітні минулого року група депутатів Волгоградської обласної думи літала до Італії нібито для того, щоб «представити економічний потенціал Волгоградської області», а за твердженнями низки блогерів, в тому числі Олексія Навального і Андрія Мальгін, - щоб відсвяткувати день народження губернатора.

Тодішнє поява в Тоскані депутатів з Нижнього Поволжя привернуло увагу італійської преси. Місцеві ЗМІ повідомили, що російські чиновники приїхали разом з родинами, проживають в умовах конфіденційності і не підпускають до себе ні журналістів, ні фотографів. Однак пізніше ні повноцінного підтвердження або спростування інформації про те, що це була за поїздка, так і не послідувало. Але осад залишився ...

Нова історія потрапила в ЗМІ з ЖЖ волгоградського блогера Дмитра Фетисова. Він оприлюднив документи, пов'язані з якоюсь Наталею Ільїної, яка найближчим часом повинна прибути в госпіталь в штаті Флорида для пологів. Наводяться скани особистих анкет, медичної листування і листування з ріелтерами про оренду житла - мебльованої квартири за 4 з половиною тисячі доларів на місяць. Загальна сума контракту - близько 25 тисяч доларів.

На підставі особистих даних, Фетисов робить висновок, що мова йде саме про дочку волгоградського губернатора Сергія Боженова. Якщо це так, то внук або внучка Боженова отримає американське громадянство.

Це огидно, говорить давній опонент Сергія Боженова депутат Астраханської обласної думи Олег Шеїн: «Це дуже яскрава ілюстрація так званого« патріотизму »російської еліти, яка пов'язала своє життя з чим завгодно, крім нашої країни. Не менш показово знання мов дочкою пана Боженова і зятя його. Крім загальноприйнятого англійської, вони ще, як випливає з їх анкетних даних, добре володіють іспанською мовою, що наводить на роздуми, де ж знаходиться нерухомість пана Баженова за межами РФ. Російська влада повинні самі демонструвати свою готовність суспільству жити так, як живе решта суспільства ».

Звідки в розпорядженні блогера Дмитра Фетисова з'явилися скани приватних документів сім'ї губернатора невідомо. Швидше за все, це - слив. Дуже схоже, що він пов'язаний з політичною конкуренцією, в основі якої лежить примітивна боротьба за грошові ресурси і доступ до фінансових потоків.
Каже політолог, Координатор «Клубу експертів Волгограда» Андрій Ференк: «Це, на мій погляд, в першу чергу пов'язано з початком фактично передвиборчої кампанії у Волгоградській області в муніципальні органи влади. Ті сили, які є власниками цілого ряду компаній, що управляють в Волгограді і Волгоградської області. Ті структури, які хотіли б довести до банкрутства і взяти під свій контроль комунальну сферу, міську інфраструктуру міста Волгограда, в першу чергу, електронні мережі, тому що в місті сформувалися багатомільярдні борги, які не дозволяють розвиватися місту, але зате дозволяють займатися успішними борговими спекуляціями цілої низки представників регіональної еліти ».

У вересні в Волгоградської області намічені місцеві вибори депутатів обласної думи, депутатів міської думи, мера міста Волзька і депутатів міської думи міста Камишина.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Ru в ваші джерела новин?