Реклама
Реклама
Реклама

Зняти квартиру в Одесі на Новий рік можна тільки лише за подвійним тарифом - Ділові новини АН BFS

«Вести» опитали одеських ріелторів і дізналися за скільки можна реально зняти квартиру в Одесі на новий рік.

зняти квартиру в Одесі

Ціни подобової оренди житла в Одесі практично не виросли в осінній період, на відміну від житла, яке здається подобово, яке помітно подорожчало майже на 1000 грн.

«На довгострокову оренду впливають комунальні тарифи, які помітно зросли, а на подобову - лише сезонність і погода. Буде хороша погода і чимало дзвінків - будемо підвищувати тарифи, а тим часом працюємо за правилом: оренда щонайменше на два-три дні, новорічна ніч за подвійним тарифом », - роз'яснює нюанси одеського ціноутворення ріелтор Тетяна.

Вартість оренди однокімнатних квартир в Одесі на даний момент становить від 250 грн. на добу, двокімнатних - від 350 грн. Але традиційно основний пік попиту припадає на 20-ті числа грудня, а деякі намагаються орендувати житло 30 і 31 грудня.

«Тоді ми ще піднімаємо ціни», - говорить Тетяна.

Представник агентства оренди квартир Кирило відверто розповів, що квартири на новорічні свята здаються як мінімум на 3 доби.

«Застосовуємо на святкові дні підвищувальний коефіцієнт 1,5. Багато постояльці замовляють і додаткові послуги: бронь столика в одеському ресторані, екскурсійний супровід та інше », - зазначив він.

Таким чином, щоб весело відсвяткувати Новий рік в Одесі в орендованій квартирі необхідно мати понад 1500 грн. за три дні комфортного проживання.

У хостелах поки доступні койко-місця від 100 грн на добу, двомісний номер в досить скромному готелі можна відшукати від 500 грн. за два дні.

Елітне житло, яке в Одесі досі номінується в американській валюті, ціни істотно знизилися.

«Раніше квартири коштували 100-200 $ на добу, зараз 40-150 $», - розповіла ріелтор Анна Еррера.

Основна вимога до оренди житла VIP-рівня на новорічні свята: термін проживання повинен становити не менше тижня. І бажаючих зняти квартиру на цих обов'язкових умов хоч відбавляй.

«Двокімнатні апартаменти за 60 і 80 $ на добу на два тижні вже орендували сім'ї з США та Ізраїлю», - інформувала Еррера.

за матеріалами «Вести»

Додайте джерело АН BFS в обране Google Новини . Що далі? Буде цікавіше!

Що далі?