Реклама
Реклама
Реклама

Участь в Лотереї Грін Карт США ⋆ Подати заявку на участь

  1. ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ДЛЯ ПОДАННЯ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У ЛОТЕРЕЇ ГРІН КАРД
  2. Покрокове заповнення АНКЕТИ
  3. Чи сподобалася вам стаття?

Прийом заявок на участь в DV-2018, більше відомої як Лотерея Грін Кард Green Card USA , Буде здійснюватися протягом реєстраційного періоду, який починається о 12:00 годині дня за Східним літнім часом (EDT) 4-го жовтня 2016 року, і закінчується о 12:00 годині дня за Східним літнім часом (EDT) 7-го листопада 2016 року.

Our State Department Web site for the 2018 Diversity Visa program (DV-2018) is now open. The entry submission period for DV-2018 is from 12:00 PM EDT (GMT -4) on October 4, 2016 to 12:00 PM EST (GMT -5) on November 7, 2016. The entry form will only be available for submission during this period and this period only. Entries will NOT be accepted through the US Postal Service.

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ДЛЯ ПОДАННЯ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У ЛОТЕРЕЇ ГРІН КАРД

https://www.dvlottery.state.gov/

Що мені потрібно знати про шахрайство з лотереєю Грін Кард?

Шахраї намагаються обдурити людей, які хочуть брати участь в лотереї Diversity Visa. Шахраї можуть:
-обещают збільшити ваші шанси на виграш Green Card
-Поштою вам повідомлення про те, що ви виграли і зажадати гроші за виграш

Ви повинні розуміти, як працює лотерея Грін Кард і це завадить шахраям відібрати ваші гроші.

УВАГА! Не рекомендується подавати заявку грін кард на старті періоду реєстрації і особливо в кінці реєстраційного періоду. Офіційний сайт прийому заявок грін карт, як правило, перевантажений і ви ризикуєте отримати складності при реєстрації своєї заявки.

Заявники повинні бути уродженцями країн, вихідці з яких мають право брати участь в лотереї .

У більшості випадків такою країною, в якій Ви народились. Існують, однак, два інших випадки, коли можна претендувати на DV візу. По-перше, якщо який-небудь Ви народились в країні, вихідці з якої не допускаються до участі у, а його дружина / чоловік - в країні, жителі якої можуть брати участь, то такий заявник може вказувати в заяві країну народження дружини / чоловіка замість країни свого народження за умови, що заявник і його / її дружина / чоловік отримають візи та виїдуть до США одночасно. По-друге, якщо будь-хто народився в країні, вихідці з якої не допускаються до участі у, але жоден з батьків цього заявника не був народжений в цій країні, а також не був її резидентом в момент народження заявника, такий заявник може вказати , що країною його / її походження є країна народження одного з батьків, якщо уродженці останньої можуть брати участь в лотереї DV-2018

Заявники повинні відповідати вимогам, що пред'являються в рамках програми DV щодо освіти або кваліфікації.

Щоб брати участь в лотереї, заявники повинні мати або атестат про закінчення середньої школи або її еквівалента, або два роки трудового стажу в протягом останніх п'яти років, причому мова йде про трудову діяльність, для виконання якої потрібно, щонайменше, два роки навчання або стажу . Для визначення відповідності вимогам щодо трудового стажу буде використана база даних Міністерствa праці США.

Ви можете подати не більше ОДНІЄЇ заявки!

Всі заяви-анкети заявника будуть дискваліфіковані, якщо від імені заявника буде подано більше ОДНОГО заяви, незалежно від того, хто подав анкету-заяву.

У заяві Ви повинні вказати чоловіка (гу) і всіх не перебувають у шлюбі дітей до 21 років, незалежно від місця їх проживання і наміри іммігрувати в США . Виняток становлять лише діти - громадяни або постійні жителі США.

Заява не буде розглядатися, якщо заявник не докладе до анкети всі необхідні фотографії. Необхідно надіслати в електронному форматі разом з електронним заявою-анкетою E-DV недавні фотографії:

  • заявника
  • його (її) дружини (чоловіка)
  • кожну дитину віком до 21 року, який не перебуває в шлюбі, включаючи всіх власних (не усиновлення) дітей, а також всіх дітей, усиновлених / удочеріння в законному порядку, пасинків і падчерок, навіть якщо син / дочка більш не проживає із заявником або НЕ має наміри іммігрувати за програмою DV.

Якщо Ви не надасте необхідні фотографії на кожного учасника програми, це призведе до дискваліфікації головного заявника і в відмову у візах всім членам сім'ї під час співбесіди. Заяви - анкети, буде дискваліфіковано, якщо до заяв додані застарілі фотографії або в фотографіях були зроблені будь-які зміни, а також, якщо фотографії не відповідають вимогам

Покрокове заповнення АНКЕТИ

Реєстрація на участь в лотереї грін карт відповідно до інструкції призводить до автоматичної появи на екрані підтвердження із зазначенням імені заявника та унікального реєстраційного номера.

Заявник повинен роздрукувати підтвердження і зберігати цю роздруківку. З травня 2017 року, використовуючи цей номер він зможе дізнатися результати своєї участі в лотереї DV2018 в розділі Entrant Status Check (Перевірка статусу заяви).

Entrant Status Check є єдиним способом повідомлення вас про ваш відборі за програмою DV-2017 і про дату співбесіди для отримання імміграційної візи. Без реєстраційного номера ви не зможете перевірити статус вашої заявки.

Electronic Diversity Visa Entry Form

(E-DV Entry Form or DS-5501)

Для подачі заявки на участь в лотереї DV, Вам необхідно буде внести наступні дані:

1. ПІБ - прізвище, ім'я, по батькові. Напишіть Ваше повне ім'я в суворій відповідності з Вашим паспортом.

2. ДАТА НАРОДЖЕННЯ - день, місяць, рік

3. ПОЛ - чоловічий чи жіночий

4. МІСТО / НАСЕЛЕНИЙ ПУНКТ НАРОДЖЕННЯ

5. КРАЇНА НАРОДЖЕННЯ - поточний назву країни, в якій народився заявник.

6. КРАЇНА НАРОДЖЕННЯ, ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ УЧАСТІ В DV ПРОГРАМІ - країна народження для участі в DV лотереї зазвичай та, де ви народилися, а не країна, де ви проживаєте.

7. ФОТОГРАФИЯ ЗАЯВНИКА - Не забудьте, якщо до Вас це відноситься, включити фотографії чоловіка / дружини та всіх дітей.

8. ПОШТОВА АДРЕСА - адресат, номер будинку, вулиця, місто / селище / село, район / область / провінція / штат, поштовий код, країна

9. КРАЇНА ПРОЖИВАННЯ НА МОМЕНТ ПОДАЧІ ЗАЯВКИ

10. НОМЕР ТЕЛЕФОНУ (на ваш розсуд)

11. АДРЕСА ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ - необхідно надати адресу електронної пошти, до якого заявник має прямий доступ. Ви НЕ ОТРИМАТИ на цю адресу офіційного листа, що підтверджує виграш. Однак якщо ви виграєте і відповісте на повідомлення про вашому відборі через Entrant Status Check, Державний департамент повідомить вас по електронній пошті про те, що в розділі Entrant Status Check Ви з'явилася інформацію про дату вашої співбесіди. Державний департамент може використовувати вашу електронну адресу і для інших повідомлень, але тільки не для повідомлення про виграш в лотерею .

12. ЗАЗНАЧТЕ НАЙВИЩИЙ РІВЕНЬ ОСВІТИ, ЯКОГО ВИ ДОСЯГЛИ.

Ви повинні вибрати один з десяти пунктів, що відповідає вашому утворення: (1) початкову освіту (тільки), (2) середнє школа (без атестата), (3) середню освіту (з атестатом), (4) середню спеціальну освіту, (5 ) незакінчену вищу освіту, (6) закінчену вищу освіту, (7) фундаментальну наукову освіту, (8) ступінь магістра, (9) аспірантура, (10) вчений ступінь (кандидат наук, доктор наук)

13. Сімейний стан - неодружений / незаміжня, одружений / замужем, розведений / а, вдівець / вдова, проживаю окремо по закону.

14. КІЛЬКІСТЬ ДІТЕЙ - В анкеті ПОВИННІ бути вказані ПІБ, дата і місце народження чоловіка / дружини та всіх власних (невсиновлену) дітей. В анкету також повинні бути включені всі неодружені / незаміжні діти, включаючи усиновлених / удочеріння в законному порядку, пасинків і падчерок заявника, яким не виповнився 21 рік, навіть якщо Ви більше не перебуваєте в законному шлюбі з батьком дитини, і якщо дитина в даний час не проживає з Вами та / або не буде іммігрувати з Вами. Зверніть увагу на те, що діти, які перебувають у шлюбі, і діти, яким вже виповнилося 21 рік і більше, не підпадають під критерії відбору для візи DV. Однак законодавство США в певних обставинах захищає право на імміграцію дітей старше 21 років. Якщо DV анкета була подана до того, як вашому не перебуває в шлюбі дитині виповнився 21 рік, але на момент видачі візи він / вона буде старше 21 років, то така дитина може бути захищений (а) Актом про захист дітей (CSPA). В останньому випадку вік дитини для імміграційних цілей буде вважатися менше 21 року, і процес схвалення візи буде таким же, як для дітей, які не досягли 21-річного віку. Подружжя та дітей, що мають статус постійного жителя або громадянство США, включати в DV анкету не потрібно, так як вони не можуть брати участь в DV програмі. У разі, якщо повний список усіх дітей не буде представлений, головний заявник виявиться дискваліфікованим і всім членам сім'ї буде відмовлено у видачі віз під час імміграційного співбесіди.

15. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДРУЖИНІ - ПІБ, дата народження, стать, місце народження, країна народження, фотографія. Відсутність відомостей про дружину призведе до дискваліфікації головного заявника і до відмови у видачі віз всім членам сім'ї під час імміграційного співбесіди в Посольстві. Ви повинні вказати в заяві свого чоловіка / дружину, навіть якщо ви плануєте розлучитися до подачі документів на візу.

16. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДІТЕЙ - ПІБ, дата народження, стать, місце народження, країна народження і фотографія.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДІТЕЙ - ПІБ, дата народження, стать, місце народження, країна народження і фотографія

Чи сподобалася вам стаття?

Натисніть на відповідну зірку!

Submit Rating

Середній рейтинг / 5.

Чи сподобалася вам стаття?