Реклама
Реклама
Реклама

Як заповнити Грін карту в 2019 році правильно. зразок

  1. Переваги диверсіфікаційній лотереї
  2. Правила та терміни реєстрації учасників
  3. Заповнення анкети та основні вимоги до участі
  4. Вимоги до фотографії
  5. Важлива інформація

Грін-карта (Green Card) - офіційний документ (ідентифікаційна карта), яка дозволяє людині отримати можливість постійно жити в США (для цього людина не повинна бути громадянином США, але він повинен постійно проживати і працювати саме в Америці). Green Card виправдовує свою назву, і потрібно сказати, що процес її отримання довгий, дорогий, і залежить від безлічі факторів, тому про те, як заповнити Грін карту 2019, варто дізнатися кожному. Сьогодні кількість у бажаючих отримати можливість легального перебування в Америці становить приблизно три мільйони чоловік, і примітно, що термін отримання даного документа варіює від півроку до 10 років, проте уряд США дає людині можливість виграти цей документ у спеціально створеній диверсіфікаційній лотереї.

Сьогодні кількість у бажаючих отримати можливість легального перебування в Америці становить приблизно три мільйони чоловік, і примітно, що термін отримання даного документа варіює від півроку до 10 років, проте уряд США дає людині можливість виграти цей документ у спеціально створеній диверсіфікаційній лотереї

Зміст статті:

Переваги диверсіфікаційній лотереї

На сьогоднішній день існую чотири способи міграції в США - за допомогою родинних зв'язків, офіційного працевлаштування, грошових інвестицій і отримання офіційної Green Card в диверсіфікаційній лотереї. Перші три способи вважаються досить складними, а останній є відносно простим і саме з цієї причини багато хто вже сьогодні цікавляться тим, як буде відбуватися подача на Грін карту 2019 вигляді лотереї, проте спочатку потрібно засудити її особливості.

Диверсифікаційна лотерея - інтернет-розіграш виду на проживання, який щорічно проводиться урядом США, з метою заохочення людей на імміграцію в Америку. Щорічно кількість людей, які беруть участь в даному заході, зростає, причому більшістю бажаючих є жителі Нігерії, Республіки Бангладеш, Домінікани і В'єтнаму, при цьому вона передбачає видачу до 55000 віз , Які відрізняються низьким рівнем імміграції. Готельним умовою є те, що брати в ній участь не зможуть люди з тих країн, з яких в сучасний час в країну прибуло більше 50 000 чоловік.

Лотерея передбачає надання статусу постійно жителя Америки, але при цьому людина повинна буде відповідати точному критерієм відбору. І потрібно обов'язково окремо сказати про те, що за тривалий час існування даної програми спроби по її припиненню через почастішання випадку шахрайства, але вони були безуспішними.

Правила та терміни реєстрації учасників

Єдиний спосіб для участі в даній лотереї - це реєстрація на Грін карту в 2019 році, причому проходить дана процедура в онлайн-режимі на урядовому офіційному сайті Америки. Заяви в паперовій формі ніхто приймати не буде, і консульства в цьому питанні також не беруть участь. Окреме варто закцентувати увагу і сказати, що первісна реєстрація в системі не вимагає ніяких матеріальних витрат, але в разі виграшу заплатити доведеться, але тільки відбуватися дана процедура вже буде в посольстві або офісі імміграційної служби (дане правило дозволяє уникати випадку шахрайства).

Вимоги до реєстрації прості, але виконувати їх слід неухильно, тому що дискваліфікація учасників відбувається при виявленні першої ж помилки (занадто багато бажаючих, тому переможцями можуть стати тільки кращі). Реєстрація на розіграш Грін карти в 2019 році вже сталася, адже вона проходила в період з 1.10 до 3.11 2015 року, але підтвердити своє бажання взяти участь в програмі люди повинні до 30 вересня 2019 року. Прийом анкет на отримання даного документа в 2018 році закінчився 7 листопада 2016 року, отже, людина, яка мріє виїхати в США на ПМЖ повинен потурбуватися участю в програмі завчасно.

Відбір переможців відбувається за алгоритмом випадкового вибору в комп'ютерному режимі, а результати повідомляються урядом США приблизно на початку травня кожного року (отримати підтвердження можна на офіційному сайті за допомогою свого унікального коду, отриманого при оформленні заявки).

Заповнення анкети та основні вимоги до участі

Особливу увагу необхідно, природно, приділити тому, як заповнити анкету на Грін карту 2019, але, перш за все, варто сказати, що кандидат повинен бути громадянином, список яких можна знайти серед країн-учасників, а також він повинен мати середню освіту або стаж роботи .

Відносно анкети, час її заповнення обмежена тридцятьма хвилинами, і цього часу зазвичай досить для дачі офіційних відповідей, а при необхідності ще й на перевірку всіх даних. Документ складається з декількох частин і спочатку доведеться відповідати на особисті питання, які стосуються імені, віку, місця офіційної прописки і так далі. Окремо, під час обговорення того, як заповнити анкету на Грін карту 2019, варто приділити інформації про утворення, фотографії, праву на участь у програмі і сімейним станом (для подружжя анкета заповнюється окремо, тому що зазвичай подружжя переїжджає на нове місце проживання разом).

Окремо, під час обговорення того, як заповнити анкету на Грін карту 2019, варто приділити інформації про утворення, фотографії, праву на участь у програмі і сімейним станом (для подружжя анкета заповнюється окремо, тому що зазвичай подружжя переїжджає на нове місце проживання разом)

Після заповнення анкета автоматично потрапляє в реєстр, в якому буде проводитися офіційний відбір, але навіть тих людей, які потраплять до списку переможців, чекає медична перевірка та інтерв'ю, на якому з людиною розмовлятимуть англійською мовою, тому особливу увагу варто вивчити її попереднього вивчення .

Подружжя виграли людей можуть подавати заяву на отримання американської візи, і рішення з даного питання, найімовірніше, буде позитивним, тому що їх бажання перебувати поруч з сім'ї цілком зрозуміло. Подружжя виграли людей можуть подавати заяву на отримання американської візи, і рішення з даного питання, найімовірніше, буде позитивним, тому що їх бажання перебувати поруч з сім'ї цілком зрозуміло

Вимоги до фотографії

Існують особливі вимоги до фото на Грін карту 2019, адже вона повинна відповідати встановленим параметрам (природно, зберігається вона повинна в пам'яті комп'ютерного пристрою і зробити її потрібно перед заповненням анкети). Людина повинна дивитися в камеру, тон ззаду повинен бути нейтральним світлим, а відблиски. Тіні і будь-які інші ефекти повинні бути відсутніми. Зображення повинно відповідати технічним характеристикам, при цьому його максимальний розмір повинен складати 240 Кб, а дозвіл має становити 600 на 600 пікселів. Фотографію також можна відсканувати, але вона також повинна буде відповідати вищенаведеним вимогам.

Примітно, що виграв в лотерею не зможе відразу ж отримати візу, тому що йому ще потрібно буде пройти співбесіду, але даний факт не є єдиною гарантією, тому що додатково людина повинна буде також підтвердити той факт, що він не буде вважатися утриманцем і вимагати отримання посібників, а для цього він повинен буде надати уряду США відомості про своє майно та повідомлення від американського роботодавця про місце роботи.

Примітно, що виграв в лотерею не зможе відразу ж отримати візу, тому що йому ще потрібно буде пройти співбесіду, але даний факт не є єдиною гарантією, тому що додатково людина повинна буде також підтвердити той факт, що він не буде вважатися утриманцем і вимагати отримання посібників, а для цього він повинен буде надати уряду США відомості про своє майно та повідомлення від американського роботодавця про місце роботи

Важлива інформація

Розповідаючи про те, як повинен виглядати зразок заповнення Грін карти в 2019 році не можна окремо оминути увагою того, що сьогодні в мережі існують шахрайські сайти, які говорять про те, що вони представляють лотерею, і просять людини заплатити за це гроші. Однак потрібно окремо приділити увагу тому, що ніяких офіційних представництв у неї немає, і сайт, на якому можна подивитися всю необхідну інформацію, єдиний - www.dvlottery.state.gov/. Ухвалення участі в будь-якому випадку не вимагає фінансових витрат, а організатори заходу не можуть спілкуватися з учасниками ні за допомогою телефонного зв'язку, ні за допомогою веб-ресурсів.