Реклама
Реклама
Реклама

Як відрізнити оригінальну сковороду Гриль-Газ виробництва Румунії


Сковорода Гриль-Газ є винаходом румунського виробника. Всі інші виробники виготовляють ці сковороди за іншою технологією, і відповідно іншої якості. Хочеться відзначити винахідливість китайських виробників: вони надають товару гарний зовнішній вигляд і навіть на прохання замовників з України пишуть на упаковці «Виробництво Румунія». При цьому ні для кого не секрет, що китайські виробники прагнуть зробити дешеву копію товару, не дуже піклуючись про його якість. В результаті якість стали, емалі і сама технологія нанесення емалі на виріб залишають бажати кращого.


На прохання покупців публікуємо цю статтю з докладним поясненням, як відрізнити оригінальну сковороду Гриль-Газ від підробки. За ціною розрізнити досить складно, тому що деякі продавці ставлять низьку ціну, заявляючи при цьому, що продають оригінал, інші ж, навпаки, завищують ціну, посилаючись на те ж саме. Що ж робити?


1. Перше, що хочеться порадити, що не спокушайтеся низькою ціною, коли в описі товару варто "Виробництво Румунія", а ціна набагато нижча. Посудіть самі, як товар хорошої якості, який зарекомендував себе на ринку України протягом більше 6-ти років, може коштувати 200-250 грн? Саме в цій ціновій категорії продавці пропонують купити Гриль-Газ нібито румунського виробництва, на самому ділі це Китай і виглядають вони ось так:
На вигляд гарні чорні, блискучі, покриті одним шаром емалі, емаль настільки тонка, що за дуже короткий термін вона місцями просто стирається, деякі обдурені покупці розповідали, що емаль при нагріванні здувається, робіть висновки самі.

Саме в цій ціновій категорії продавці пропонують купити Гриль-Газ нібито румунського виробництва, на самому ділі це Китай і виглядають вони ось так:   На вигляд гарні чорні, блискучі, покриті одним шаром емалі, емаль настільки тонка, що за дуже короткий термін вона місцями просто стирається, деякі обдурені покупці розповідали, що емаль при нагріванні здувається, робіть висновки самі

2. Друге, що хочеться розповісти, це те, що зараз на ринку з'явилися сковороди Гриль-Газ виробництва Німеччини. Зроблені сковороди за ліцензією для німецьких фірм Benson і Zimmer. Вони значно краще за якістю, ніж у китайських виробників. Верхня частина (кришка) покрита двома шарами емалі, а на нижній піддон завдано один шар емалі, він за кольором відрізняється від кришки. Тобто використовується комбіноване емальоване покриття. У вересні 2018 р. з'явилася сковорода гриль виробництва Польщі - Frico, ідентична німецьким. У иглядят вони ось так:


У иглядят вони ось так:


3. І, нарешті, оригінальна сковорода Гриль-Газ виробництва Румунії. Виробник віддає перевагу якості продукції, а не шикарному зовнішнім виглядом виробу. є сертифікати якості та висновки санепідслужби про те, що сковорода відповідає всім вимогам чинного законодавства України та не шкідлива для здоров'я. Ціна на сковороду Гриль-Газ румунського виробництва встановлюється і контролюється виробником. Вона дорожче китайських і німецьких саме тому, що це ОРИГІНАЛЬНА продукція, зроблена за особливою технологією нанесення емалі. Виглядає сковорода ось так:
Двошарове емальоване вогнетривке покриття повністю всієї сковороди, звертайте на це увагу.


Виглядає сковорода ось так:   Двошарове емальоване вогнетривке покриття повністю всієї сковороди, звертайте на це увагу


ВИБІР ЗА ВАМИ!


І ще одна порада: при покупці оглядайте посилку на пошті і перевіряйте - чи не купили ви сковороду Гриль-Газ іншого виробника за ціною ОРИГІНАЛЬНОЇ - румунської? Якщо таке трапилося, і ви на пошті виявили, що замість замовленої румунської сковороди вам прислали сковороду гриль-газ іншого виробника - ви маєте право ПОВЕРНУТИ ТАКУ ПОСИЛКУ відправника !!!!!!

Що ж робити?
Посудіть самі, як товар хорошої якості, який зарекомендував себе на ринку України протягом більше 6-ти років, може коштувати 200-250 грн?