Реклама
Реклама
Реклама

Шоп-тур до Греції за шубою: поради, як організувати

  1. Так як же придбати шубу в Греції?
  2. Як вибрати шубу в Греції

Греція широко відома своїми сонячними курортами, оливковою олією, антикваріатом і, звичайно, найкращими в світі хутром. Саме тому жінки у всьому світі знають, що шукати шубу кращої якості коштує як раз таки в цьому жаркому і прекрасному регіоні.

Хутряний шопінг і туризм в цій країні настільки переплетені, що послужили створенням цілої нової тенденції в грецькій туристичної індустрії, яка називається «шубінг», тобто туризм з метою покупки шуби. Причиною, через яку подібна поїздка стала настільки популярною, це, звичайно ж, переплата за товар у розмірі не менше 30% на відвантаження, митне оформлення, оренду торгового майданчика і так далі.

Безпосередньо ж у містах Греції є кілька десятків заводів з виготовлення виробів з хутра. Для пошиття греки купують краще хутро на хутрових аукціонах в Америці, Канаді та Скандинавії, таким чином отримуючи продукт високої якості, відомий по всьому світу. Безпосередньо ж у містах Греції є кілька десятків заводів з виготовлення виробів з хутра

Так як же придбати шубу в Греції?

Якщо два шляхи покупки шуби: ви можете придбати спеціальний шуб-тур до Греції або ж відправитися в поїздку самостійно.

Якщо ви вибираєте тур, майте на увазі, що він поділяється на два підвиди: з зобов'язанням і без зобов'язань. Перший підвид включає в себе безкоштовну або близьку до цього спеціальну програму для відвідування хутряних заводів, єдина умова якого купити шубу не нижчу від визначеної вартості. Однак, всі ми пам'ятаємо, де знаходиться безкоштовний сир, так що, є і підводні камені. Такого роду поїздки, в першу чергу, звужують вибір, тому що туристи відвідують тільки заводи, які, власне, і заплатили за переліт і проживання гостей. По-друге, поїздка коштує недешево, і в разі, якщо ви нічого не придбали, платите, відповідно, ви.

Зовсім інакше йде ситуацію з другим підвидом. В цьому випадку ви спочатку оплачуєте поїздку і отримуєте можливість відвідати будь-які міста, фабрики і хутряні магазини. Ви не обмежені в своїх пересуваннях, у вас немає ніяких зобов'язань по поверненню додому без покупки, а також ви отримуєте свій головний бонус - можливість торгуватися. Без будь-яких зобов'язань, продавці в більшій мірі готові поступитися в ціні, що дозволить заощадити значну суму. Зовсім інакше йде ситуацію з другим підвидом

Як вибрати шубу в Греції

Шуби з Греції відомі своєю високою якістю, але з якоїсь причини деякі вважають, що перевіряти продукцію зовсім необов'язково. На сьогоднішній день хутряні вироби виготовляються таким чином, що покупець цілком може розглянути всі краї вироби і повністю вивернути його навиворіт. Зверніть увагу, що у шуби не повинно бути ніяких видимих ​​вад. Шви повинні бути міцними, хутро рівним і гладким, без складок і відмінностей в кольорі і фактурі.

Точну вартість хутряних виробів в Греції позначити досить важко хоча б тому, що вона залежить, в першу чергу, з вигляду, розміру і кількості шкурок, з якого зшито виріб. Крім того, клієнт може отримати знижку в залежності від сезону або вміння торгуватися.

У будь-якому випадку ви завжди можете успішно поєднати відпочинок у сонячній Греції з покупками і стати щасливою власницею шикарної шубки.

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Так як же придбати шубу в Греції?
Так як же придбати шубу в Греції?