Реклама
Реклама
Реклама

Дзвінки в подорожах по світу: актуальні пропозиції

  1. Міжнародний роумінг МТС
  2. Тарифи МТС для дзвінків з-за кордону
  3. Забугоріще
  4. Нуль без кордонів
  5. Вихідні дзвінки від 19,9 рублів
  6. вільну подорож

Вирушаючи в закордонну поїздку, не зайвим буде подбати про оптимізують опціях, які дозволять заощадити. Без інтернету і відправки СМС можна обійтися, а от без дзвінків доведеться складно. При цьому стандартна вартість починається від 80 рублів. Як бачите, краще вивчити питання заздалегідь, ніж потім разом з магнітиками привести гігантський рахунок за зв'язок. Давайте розберемося в цьому питанні.

Міжнародний роумінг МТС

Для початку скажемо, що без деяких послуг зв'язок за кордоном не буде працювати зовсім. Про це ми писали докладно. Тут же зупинимося тільки на основних моментах:

  • Перед поїздкою переконайтеся, що у вас підключена одна з послуг: «Міжнародний і національний роумінг», «Міжнародний доступ» або «Легкий роумінг». Якщо їх немає, то йдіть в офіс оператора з паспортом для активації. Самостійно це можна зробити в особистому кабінеті і зателефонувавши за телефоном гарячої лінії, але не кожен раз це пройде. Періодично оператор закриває цю можливість;
  • Вирішіть для себе, будете ви використовувати інтернет чи ні. Від цього буде залежати набір послуг і приблизна сума, яку ви витратите на зв'язок;
  • Поповніть рахунок з запасом. З одного боку, багато хто боїться, що гроші будуть все списані і не кладуть великі суми. З іншого боку, поповнити рахунок за кордоном проблематично. Врахуйте, що якщо все оптимізують послуги підключені і нюанси враховані, зайвих списань не буде,
  • Підключіть контроль витрат. Це дозволить вам знати, що досягнутий певний поріг витрат;
  • Зважайте на те, що списання йде з затримкою;
  • Доступ до офіційного сайту МТС в роумінгу безкоштовний і трафік за нього ви не сплачуєте. Це дозволить вам оплатити зв'язок з сайту картою і знайти рішення насущного питання. Майте на увазі, що якщо ви виходите в мережу зі смартфона, то оновлення додатків краще прибрати, адже за цей трафік доведеться заплатити;
  • Після того, як ви опинилися за межами країни, перезавантажте телефон. Мережа повинна визначитися самостійно. Індикація при цьому буде вже не МТС, а місцевий оператор, з яким укладено договір. Якщо цього не відбулося, то робіть пошук мереж ручним способом.

Це основні моменти, які необхідно знати. Зараз перейдемо до вибору опції.

Тарифи МТС для дзвінків з-за кордону

Вибирайте те, що оптимально саме для вас. Оскільки потреби у всіх різні. У зв'язку з цим у оператора таку кількість послуг.

Забугоріще

Мабуть, це основна зараз послуга. МТС її активно просуває. Перш, ніж перейти до опису, розділимо всі країни на групи так само, як це зробив оператор.

Основна група - «Популярні країни». До них відносяться: Абхазія, Австралія, Вірменія, Великобританія, Угорщина, Німеччина, Греція, Данія, Єгипет, Ізраїль, Індія, Італія, Іспанія, Канада, Катар, Латвія, Литва, Мальта, Нідерланди, Норвегія, ОАЕ, Португалія, Румунія, США, Тайвань, Таїланд, Туреччина, Україна, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція, Естонія, Південна Корея.

Решта потрапили в групу «Інші країни».

Отже, розцінки на дзвінки виглядають наступним чином:

Популярні країни Інші країни Вхідні дзвінки Безкоштовно. Обмеження - 100 хвилин на добу, після чого плата стане 25 р. З 1 по 10 хвилину безкоштовно, потім 25 р. В рамках тарифу дається 200 хвилин на місяць. Після цього кожна хвилина буде оплачуватися по 25 р. Вихідні дзвінки Витрачаються з пакета, включеного в тариф, але не більше 100 хвилин на добу. Перша і починаючи з 6 хвилини - тариф, відповідний роумінговими розцінками. С2 по 5 хвилини - 25 рублів. Абонентська плата на добу 320 р. 390 р.

У деяких країнах опція не діє.

Пільгова вартість не поширюється на СМС. Що стосується інтернету, то про це ми писали в окремій статті, тема якої присвячена виходу в мережу при знаходженні в міжнародному роумінгу.

Плата за послугу списується тільки в ті дні, коли ви користувалися послугами зв'язку. У зв'язку з цим «Забугоріще» можна взагалі не відключати.

Щоб послуга працювала коректно, пам'ятайте про наступні моменти:

  • Опція підключається тільки на тарифних планах «Наш Smart», «Smart», «Smart +», «Smart Безлімітіще», «Мій Безлімітіще», « хайп » , «Smart Top», «Ultra»;
  • «Забугоріще» конфліктує з опціями «Нуль без кордонів», «Вільний подорож», «БІТ за кордоном», «Максі БІТ за кордоном», «Супер БІТ за кордоном». При підключенні однієї з них, інша автоматично відключається;
  • Обов'язкова наявність послуг «Легкий роумінг та міжнародний доступ», «Міжнародний і національний роумінг», «Міжнародний доступ» і «Мобільний інтернет».

Отже, що стосується розмов, то послуга дійсно зручна. Правда і ціна її досить висока. Підійде вона тим, хто розмовляє багато і при цьому присутній і входить зв'язку, і виходить.

Активувати «Забугоріще» можна за допомогою USSD-запиту * 111 * 771 #.

Нуль без кордонів

Послуга примітна тим, що абонентська плата у неї набагато нижче, ніж в попередньому реченні. Вхідні при цьому безкоштовні, а вихідні мають пільгову вартість.

Поділу країн на групи тут немає. Правда, на території деяких країн опція не діє. Це ж стосується повітряних і морських суден.

Не всі вхідні дзвінки будуть безкоштовними. Це стосується тільки інтервалу з 1 по 10 хвилини, інші обійдуться в 25 рублів за хвилину. Обмеження на місяць становить 200 хвилин. Як тільки ця кількість буде вичерпано, кожна хвилина буде коштувати 25 рублів за хвилину. Перевірити залишок можна запитом * 419 * 1233 #.

Вартість вихідних буде розраховуватися за схемою: перша хвилина і все, починаючи з шостої за роумінговими розцінками, а з другої по п'яту - 25 рублів за хвилину.

В добу списується 95 рублів незалежно від того користувалися ви зв'язком чи ні. При цьому якщо ви за межами своєї країни були не повні добу, то абонентська плата все одно спишеться цілком. Не забувайте «Нуль без кордонів» відключати.

Ще один момент - якщо ви за межами Росії перебуваєте більше 30 діб, то кожна хвилина розмови коштуватиме 25 рублів.

Підключайте і відключайте послугу за номером * 111 * 4444 #.

Вона вам підійде, якщо ви не плануєте дзвонити самі, а будете тільки приймати дзвінки.

Вихідні дзвінки від 19,9 рублів

Перебуваючи в деяких країнах, ви можете дзвонити за пільговими розцінками - 19,9 рублів за хвилину.

До них відносяться Країни СНД, країни Європи, Абхазія, Грузія, Єгипет, Ізраїль, Китай, Куба, ОАЕ, Таїланд, Туніс, Туреччина, Південна Корея.

Для всіх інших діють звичайні роумінгові тарифи.

Для того, щоб послуга запрацювала, наберіть * 137 * код країни, номер телефону # виклик.

Зверніть увагу, що номер обов'язково починається з коду країни, без знака +. Ні в якому разі, телефонуючи до Росії, не набирайте першу 8. Код Росії - 7.

Набір буде виглядати подібним чином: * 137 * 79121232323 #. Після того, як виклик буде відправлений, вам пройде вхідний дзвінок. Відповідайте на нього і чекайте відповіді співрозмовника.

Тарифікація починається з моменту відповіді вашого співрозмовника. Для нього це буде звичайний вхідний дзвінок, платити він за нього не буде.

Опція не сумісна з «Нуль без кордонів». У цьому випадку оплата навіть при наборі номера з кодом не відрізнятиметься.

Недоступна можливість і для користувачів корпоративних тарифних планів.

вільну подорож

Тут ми знову повинні згадати перелік популярних країн, оскільки послуга діє тільки там.

В інших тарифікація буде стандартна.

Щоденна плата становить 190 рублів. У неї включено 60 хвилин вхідних і вихідних дзвінків на добу, після чого плата за хвилину розмови буде 10 рублів.

Зважайте на те, що плата списується кожен день незалежно від того користувалися ви послугою чи ні і в якій країні ви перебуваєте. Якщо в добу ви побували в декількох країнах, то хвилини не повинні додаватися від цього. Дізнатися кількість хвилин можна комбінацією цифр * 100 * 1 # виклик.

Скористатися нею можуть всі абоненти - приватні особи. Конфліктує вона з «Нуль без кордонів», « Забугоріще »,« Go-Go-Роумінг ».

Враховуйте, що якщо ви підключали «Вільне подорож», а потім перейшли на «Нуль без кордонів», то вже проговорённие хвилини віднімуть з наданого «Нуль без кордонів» обсягу.

Підключається і відключається послуга USSD-запитом * 111 * 943 # виклик.

Підійде вона того, хто розмовляє не так багато і для кого «Забугоріще» занадто дорого. Врахуйте, що інтернет тут не дешевшає.

Отже, це все актуальні на даний момент пропозиції від оператора на 2018 рік. Вибирайте те, що підходить саме вам.