Реклама
Реклама
Реклама

Вибір забудовника: координати надійності

  1. Вибір забудовника: координати надійності Які критерії говорять про те, що девелоперу варто довіряти...
  2. Вибір забудовника: координати надійності

Вибір забудовника: координати надійності

Які критерії говорять про те, що девелоперу варто довіряти

Які критерії говорять про те, що девелоперу варто довіряти

Фото: ФСК «Лідер»

Нещодавно Національне агентство фінансових досліджень (НАФД) провело цікаве опитування. Експерти поставили росіянам, які живуть в 42 регіонах країни, питання: «Зараз на ринку нерухомості працює багато різних забудовників, але одні з них надійні, а інші - ні. На вашу думку, що свідчить про надійність забудовника? »Ще рік тому 33 людини з 100 подібна постановка питання просто ставила в тупик, а тепер таких« невизначених »було всього 4 з 100. А всі інші дуже навіть бадьоро і чітко розповідали, які критерії ставлять в основу.

Все - важливі, три - першорядні

На думку респондентів, серед значущих характеристик надійності забудовника - адекватна ціна пропозиції, наявність іпотечних програм (причому обов'язково програм провідних банків), наявність ліцензії, можливість online-спостереження за ходом будівництва, великі будівельні обсяги. На важливість останнього критерію, як з'ясовується, не вплинув ні крах СУ-155, ні банкрутство Urban Group: росіяни як і раніше більше довіряють компаніям з великим портфелем проектів, ніж їх більш дрібним колегам. Ну а трійка характеристик-лідерів, якщо розташувати їх по мірі зростання важливості, виглядає так: рекомендації друзів і близьких (26% голосів), здані об'єкти (44% голосів) і репутація (62% голосів). Для будь-якого серйозного забудовника, давно присутнього на ринку і збирається тільки нарощувати свою присутність, абсолютно очевидно, що всі три критерії взаємопов'язані: здані об'єкти формують репутацію і одночасно є основою рекомендацій, репутація в принципі неможлива без зданих об'єктів, а рекомендувати компанію з поганою репутацією навряд чи хтось стане. Та й всі інші характеристики теж не «висять в повітрі», існуючи самі по собі, окремо від інших. Наприклад, в ФСК «Лідер», що входить в десятку найбільших забудовників столичного регіону, впевнені, що сьогодні ключова формула ухвалення рішення про покупку квартири - це «надійність і репутація забудовника», плюс «розташування об'єкта», плюс «ціна пропозиції». Ну а додатковою перевагою служать якісні, концептуально відпрацьовані і сучасні проекти, купівельна впевненість, що будинки будуть здані вчасно, широка варіативність квартир, які можна придбати на різних стадіях будівельної готовності, і до того ж без обробки, з обробкою, з обробкою і меблюванням.

Чи працює подібний підхід? Мабуть, наочним прикладом тут може послужити статистика навіть не угод як таких, а повторних угод. У ФСК «Лідер» проаналізували ситуацію за весь час роботи на всіх своїх об'єктах, а їх в корпоративній скарбничці налічується вже більше 20. Так ось, з'ясувалося, що повторних угод чимало, а полягають вони в основному в проектах, вже завершених або близьких до завершення : скажімо, в тільки що повністю введеному в експлуатацію UP-кварталі «Нове Тушино» їх було 2%, в UP-кварталі «Західне Кунцево» - 4%, в преміальному будинку «Подих» - 5%, а лідером за обсягом так званих лояльних угод став ЖК «Зодіак», зданий ще в 2011 році - там їх виявилося 13%. Причому, як зазначає директор з маркетингу та дослідження ринку ФСК «Лідер» Ксенія Цапліна, «більшість повторних угод (38%) полягає всього протягом півроку після першої покупки і ще 38% - в період від півроку до двох років. Клієнти, що укладають повторні операції, це в більшості своїй інвестори або покупці, які купують житло для своїх батьків або дорослих дітей ».

«Старички» ще в строю, «новачки» вже на підході

В цьому році фінансово-будівельна корпорація «Лідер» б'є власні рекорди: за перше півріччя її виручка склала 48,3 млрд рублів - це більше 50% від аналогічного показника за підсумками минулого року. За минулий рік компанія здала 971 тисячу кв. метрів (з урахуванням показників що входить до структури корпорації ДСК-1), з них 535 тисяч кв. метрів - обсяг, зданий безпосередньо ФСК «Лідер», а в цьому році тільки протягом двох літніх місяців корпорація ввела в експлуатацію половину від торішнього обсягу - 295,4 тисячі кв. метрів, а до кінця року планує ввести ще близько 400 тисяч «квадратів». Та ще ДСК-1 здасть приблизно 700 тисяч кв. метрів, так що сукупно вийде більш ніж значна цифра - 1,4 млн кв. метрів.

Але і це ще не все: згідно із заявами ФСК «Лідер», до кінця року вона розраховує почати сім нових проектів - загальний обсяг інвестицій на їх реалізацію складе близько 130 млрд рублів, з яких 10 млрд рублів компанія планує вкласти вже в 2018 році. Так що не встиг ринок пильно вдивитися в липневу лідерську новинку - ЖК «Датський квартал», який буде будуватися з активним застосуванням BIM-технологій, як пора готуватися до чергових прем'єрам. Перша відбудеться на вулиці Зорге, в одному з престижних, спокійних і при цьому інфраструктурно розвинутих районів Москви, який славиться своїми школами, торгово-розважальними комплексами і особливо - своїми спортивними центрами, серед яких палац «Мегаспорт» і спорткомплекс ЦСКА. Друга - на північному сході міста, поблизу «Лосиного Острова», який і сам по собі привабливий, а з урахуванням появи МЦК і формування нової транспортної системи Москви привабливий подвійно: тепер звідси просто добиратися не тільки до сусідки ВДНХ, але і практично до будь-якого столичного району. Третя вже анонсована прем'єра - це апартаменти площею 90 тисяч кв. метрів, якими ФСК «Лідер» буде займатися в рамках проекту «Місто на річці Тушино-2018». «Вражаючі результати, незважаючи на непрості ринкові умови, в черговий раз підтверджують, що стратегія компанії, спрямована на спокійний органічне зростання при низькому рівні кредитного навантаження, дозволяє їй зміцнювати позиції навіть на мінливих ринках, - відзначає президент ФСК« Лідер »Володимир Воронін. - Ми залишаємося вірні обраному курсу і продовжимо витримувати високі стандарти якості, будувати і вводити об'єкти в чітко визначені терміни ».

Тим, хто сумнівається в корпорації завжди пропонують побувати на проектах - вже зданих, а ще краще - будуються, щоб особисто опинитися в гущі подій і грамотніше оцінити можливості компанії та особливості її економічного, технологічного, архітектурно-інженерного, інфраструктурного підходу. І навіть не треба їздити по всьому будмайданчиків поспіль - досить кинути погляд на знакові, серед яких перше місце по праву займають UP-квартали, існуючі під девізом «Єдність в різноманітті». Кожен з UP-кварталів - це обов'язковий для всіх набір характеристик (транспортна доступність, сучасна архітектура, багата внутрішня інфраструктура, функціональні і дуже різноманітні планування, квартири «авторського» формату, консьєрж-служба UP-365). Але при цьому кожен квартал - ще й яскрава індивідуальність: «Нове Тушино» - урівноважений, сімейний, повністю готовий до заселення, радісно чекає 1 вересня, коли тут відкривається другий дитячий садок і нова сучасна школа; «Сколковскій» - безпосередній сусід інноваційного центру «Сколково», і сам весь теж інноваційний, динамічний, яскравий, орієнтований на просунутих жителів XXI століття; «Скандинавський» - затишний, стильний, що відрізняється лаконічним і багато в чому експериментальним для столичного регіону дизайном в скандинавському стилі; «Римський» - використав ідеї великого Леонардо, що поєднує шум міських площ і тишу прихованих від сторонніх очей дворів, однаково привабливий для прихильників активного способу життя та шанувальників скромного усамітнення.

Тим же, хто вважає принциповим моментом саме «московську прописку» об'єкта, в ФСК «Лідер» завжди радять з'їздити на будмайданчик житлового кварталу «Покоління» - тут якраз недавно стартував продаж в останньому, четвертому корпусі проекту. До слова, за оцінками компанії «Метріум», «Покоління» входить до трійки найбільш доступних за ціною новобудов північного сходу Москви, притому що звідси всього 700 метрів до станції метро «Владикіно» і всього 250 метрів до станції МЦК «Окружна», що в розпорядженні жителів будуть закриті упорядковані двори і сучасні тренажери, дитячі та спортивні майданчики, дитячий садок на 150 місць і школа на 350 учнів, що зовсім поруч з «Поколінням» - численні магазини і ресторани, кінотеатри і торгові центри, Ботанічний сад імені Цицина і мальовничий парк «Отрада».

Словом, репутація, здані об'єкти, рекомендації рідних і друзів - в цьому визначальному трикутнику ФСК «Лідер» явно відчуває себе впевнено: їй є що пред'явити покупцям. До речі, з іпотекою від провідних банків, online-спостереженням за ходом будівництва та адекватною ціною пропозиції тут теж все в повному порядку.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Вибір забудовника: координати надійності

Які критерії говорять про те, що девелоперу варто довіряти

Які критерії говорять про те, що девелоперу варто довіряти

Фото: ФСК «Лідер»

Нещодавно Національне агентство фінансових досліджень (НАФД) провело цікаве опитування. Експерти поставили росіянам, які живуть в 42 регіонах країни, питання: «Зараз на ринку нерухомості працює багато різних забудовників, але одні з них надійні, а інші - ні. На вашу думку, що свідчить про надійність забудовника? »Ще рік тому 33 людини з 100 подібна постановка питання просто ставила в тупик, а тепер таких« невизначених »було всього 4 з 100. А всі інші дуже навіть бадьоро і чітко розповідали, які критерії ставлять в основу.

Все - важливі, три - першорядні

На думку респондентів, серед значущих характеристик надійності забудовника - адекватна ціна пропозиції, наявність іпотечних програм (причому обов'язково програм провідних банків), наявність ліцензії, можливість online-спостереження за ходом будівництва, великі будівельні обсяги. На важливість останнього критерію, як з'ясовується, не вплинув ні крах СУ-155, ні банкрутство Urban Group: росіяни як і раніше більше довіряють компаніям з великим портфелем проектів, ніж їх більш дрібним колегам. Ну а трійка характеристик-лідерів, якщо розташувати їх по мірі зростання важливості, виглядає так: рекомендації друзів і близьких (26% голосів), здані об'єкти (44% голосів) і репутація (62% голосів). Для будь-якого серйозного забудовника, давно присутнього на ринку і збирається тільки нарощувати свою присутність, абсолютно очевидно, що всі три критерії взаємопов'язані: здані об'єкти формують репутацію і одночасно є основою рекомендацій, репутація в принципі неможлива без зданих об'єктів, а рекомендувати компанію з поганою репутацією навряд чи хтось стане. Та й всі інші характеристики теж не «висять в повітрі», існуючи самі по собі, окремо від інших. Наприклад, в ФСК «Лідер», що входить в десятку найбільших забудовників столичного регіону, впевнені, що сьогодні ключова формула ухвалення рішення про покупку квартири - це «надійність і репутація забудовника», плюс «розташування об'єкта», плюс «ціна пропозиції». Ну а додатковою перевагою служать якісні, концептуально відпрацьовані і сучасні проекти, купівельна впевненість, що будинки будуть здані вчасно, широка варіативність квартир, які можна придбати на різних стадіях будівельної готовності, і до того ж без обробки, з обробкою, з обробкою і меблюванням.

Чи працює подібний підхід? Мабуть, наочним прикладом тут може послужити статистика навіть не угод як таких, а повторних угод. У ФСК «Лідер» проаналізували ситуацію за весь час роботи на всіх своїх об'єктах, а їх в корпоративній скарбничці налічується вже більше 20. Так ось, з'ясувалося, що повторних угод чимало, а полягають вони в основному в проектах, вже завершених або близьких до завершення : скажімо, в тільки що повністю введеному в експлуатацію UP-кварталі «Нове Тушино» їх було 2%, в UP-кварталі «Західне Кунцево» - 4%, в преміальному будинку «Подих» - 5%, а лідером за обсягом так званих лояльних угод став ЖК «Зодіак», зданий ще в 2011 році - там їх виявилося 13%. Причому, як зазначає директор з маркетингу та дослідження ринку ФСК «Лідер» Ксенія Цапліна, «більшість повторних угод (38%) полягає всього протягом півроку після першої покупки і ще 38% - в період від півроку до двох років. Клієнти, що укладають повторні операції, це в більшості своїй інвестори або покупці, які купують житло для своїх батьків або дорослих дітей ».

«Старички» ще в строю, «новачки» вже на підході

В цьому році фінансово-будівельна корпорація «Лідер» б'є власні рекорди: за перше півріччя її виручка склала 48,3 млрд рублів - це більше 50% від аналогічного показника за підсумками минулого року. За минулий рік компанія здала 971 тисячу кв. метрів (з урахуванням показників що входить до структури корпорації ДСК-1), з них 535 тисяч кв. метрів - обсяг, зданий безпосередньо ФСК «Лідер», а в цьому році тільки протягом двох літніх місяців корпорація ввела в експлуатацію половину від торішнього обсягу - 295,4 тисячі кв. метрів, а до кінця року планує ввести ще близько 400 тисяч «квадратів». Та ще ДСК-1 здасть приблизно 700 тисяч кв. метрів, так що сукупно вийде більш ніж значна цифра - 1,4 млн кв. метрів.

Але і це ще не все: згідно із заявами ФСК «Лідер», до кінця року вона розраховує почати сім нових проектів - загальний обсяг інвестицій на їх реалізацію складе близько 130 млрд рублів, з яких 10 млрд рублів компанія планує вкласти вже в 2018 році. Так що не встиг ринок пильно вдивитися в липневу лідерську новинку - ЖК «Датський квартал», який буде будуватися з активним застосуванням BIM-технологій, як пора готуватися до чергових прем'єрам. Перша відбудеться на вулиці Зорге, в одному з престижних, спокійних і при цьому інфраструктурно розвинутих районів Москви, який славиться своїми школами, торгово-розважальними комплексами і особливо - своїми спортивними центрами, серед яких палац «Мегаспорт» і спорткомплекс ЦСКА. Друга - на північному сході міста, поблизу «Лосиного Острова», який і сам по собі привабливий, а з урахуванням появи МЦК і формування нової транспортної системи Москви привабливий подвійно: тепер звідси просто добиратися не тільки до сусідки ВДНХ, але і практично до будь-якого столичного району. Третя вже анонсована прем'єра - це апартаменти площею 90 тисяч кв. метрів, якими ФСК «Лідер» буде займатися в рамках проекту «Місто на річці Тушино-2018». «Вражаючі результати, незважаючи на непрості ринкові умови, в черговий раз підтверджують, що стратегія компанії, спрямована на спокійний органічне зростання при низькому рівні кредитного навантаження, дозволяє їй зміцнювати позиції навіть на мінливих ринках, - відзначає президент ФСК« Лідер »Володимир Воронін. - Ми залишаємося вірні обраному курсу і продовжимо витримувати високі стандарти якості, будувати і вводити об'єкти в чітко визначені терміни ».

Тим, хто сумнівається в корпорації завжди пропонують побувати на проектах - вже зданих, а ще краще - будуються, щоб особисто опинитися в гущі подій і грамотніше оцінити можливості компанії та особливості її економічного, технологічного, архітектурно-інженерного, інфраструктурного підходу. І навіть не треба їздити по всьому будмайданчиків поспіль - досить кинути погляд на знакові, серед яких перше місце по праву займають UP-квартали, існуючі під девізом «Єдність в різноманітті». Кожен з UP-кварталів - це обов'язковий для всіх набір характеристик (транспортна доступність, сучасна архітектура, багата внутрішня інфраструктура, функціональні і дуже різноманітні планування, квартири «авторського» формату, консьєрж-служба UP-365). Але при цьому кожен квартал - ще й яскрава індивідуальність: «Нове Тушино» - урівноважений, сімейний, повністю готовий до заселення, радісно чекає 1 вересня, коли тут відкривається другий дитячий садок і нова сучасна школа; «Сколковскій» - безпосередній сусід інноваційного центру «Сколково», і сам весь теж інноваційний, динамічний, яскравий, орієнтований на просунутих жителів XXI століття; «Скандинавський» - затишний, стильний, що відрізняється лаконічним і багато в чому експериментальним для столичного регіону дизайном в скандинавському стилі; «Римський» - використав ідеї великого Леонардо, що поєднує шум міських площ і тишу прихованих від сторонніх очей дворів, однаково привабливий для прихильників активного способу життя та шанувальників скромного усамітнення.

Тим же, хто вважає принциповим моментом саме «московську прописку» об'єкта, в ФСК «Лідер» завжди радять з'їздити на будмайданчик житлового кварталу «Покоління» - тут якраз недавно стартував продаж в останньому, четвертому корпусі проекту. До слова, за оцінками компанії «Метріум», «Покоління» входить до трійки найбільш доступних за ціною новобудов північного сходу Москви, притому що звідси всього 700 метрів до станції метро «Владикіно» і всього 250 метрів до станції МЦК «Окружна», що в розпорядженні жителів будуть закриті упорядковані двори і сучасні тренажери, дитячі та спортивні майданчики, дитячий садок на 150 місць і школа на 350 учнів, що зовсім поруч з «Поколінням» - численні магазини і ресторани, кінотеатри і торгові центри, Ботанічний сад імені Цицина і мальовничий парк «Отрада».

Словом, репутація, здані об'єкти, рекомендації рідних і друзів - в цьому визначальному трикутнику ФСК «Лідер» явно відчуває себе впевнено: їй є що пред'явити покупцям. До речі, з іпотекою від провідних банків, online-спостереженням за ходом будівництва та адекватною ціною пропозиції тут теж все в повному порядку.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Вибір забудовника: координати надійності

Які критерії говорять про те, що девелоперу варто довіряти

Які критерії говорять про те, що девелоперу варто довіряти

Фото: ФСК «Лідер»

Нещодавно Національне агентство фінансових досліджень (НАФД) провело цікаве опитування. Експерти поставили росіянам, які живуть в 42 регіонах країни, питання: «Зараз на ринку нерухомості працює багато різних забудовників, але одні з них надійні, а інші - ні. На вашу думку, що свідчить про надійність забудовника? »Ще рік тому 33 людини з 100 подібна постановка питання просто ставила в тупик, а тепер таких« невизначених »було всього 4 з 100. А всі інші дуже навіть бадьоро і чітко розповідали, які критерії ставлять в основу.

Все - важливі, три - першорядні

На думку респондентів, серед значущих характеристик надійності забудовника - адекватна ціна пропозиції, наявність іпотечних програм (причому обов'язково програм провідних банків), наявність ліцензії, можливість online-спостереження за ходом будівництва, великі будівельні обсяги. На важливість останнього критерію, як з'ясовується, не вплинув ні крах СУ-155, ні банкрутство Urban Group: росіяни як і раніше більше довіряють компаніям з великим портфелем проектів, ніж їх більш дрібним колегам. Ну а трійка характеристик-лідерів, якщо розташувати їх по мірі зростання важливості, виглядає так: рекомендації друзів і близьких (26% голосів), здані об'єкти (44% голосів) і репутація (62% голосів). Для будь-якого серйозного забудовника, давно присутнього на ринку і збирається тільки нарощувати свою присутність, абсолютно очевидно, що всі три критерії взаємопов'язані: здані об'єкти формують репутацію і одночасно є основою рекомендацій, репутація в принципі неможлива без зданих об'єктів, а рекомендувати компанію з поганою репутацією навряд чи хтось стане. Та й всі інші характеристики теж не «висять в повітрі», існуючи самі по собі, окремо від інших. Наприклад, в ФСК «Лідер», що входить в десятку найбільших забудовників столичного регіону, впевнені, що сьогодні ключова формула ухвалення рішення про покупку квартири - це «надійність і репутація забудовника», плюс «розташування об'єкта», плюс «ціна пропозиції». Ну а додатковою перевагою служать якісні, концептуально відпрацьовані і сучасні проекти, купівельна впевненість, що будинки будуть здані вчасно, широка варіативність квартир, які можна придбати на різних стадіях будівельної готовності, і до того ж без обробки, з обробкою, з обробкою і меблюванням.

Чи працює подібний підхід? Мабуть, наочним прикладом тут може послужити статистика навіть не угод як таких, а повторних угод. У ФСК «Лідер» проаналізували ситуацію за весь час роботи на всіх своїх об'єктах, а їх в корпоративній скарбничці налічується вже більше 20. Так ось, з'ясувалося, що повторних угод чимало, а полягають вони в основному в проектах, вже завершених або близьких до завершення : скажімо, в тільки що повністю введеному в експлуатацію UP-кварталі «Нове Тушино» їх було 2%, в UP-кварталі «Західне Кунцево» - 4%, в преміальному будинку «Подих» - 5%, а лідером за обсягом так званих лояльних угод став ЖК «Зодіак», зданий ще в 2011 році - там їх виявилося 13%. Причому, як зазначає директор з маркетингу та дослідження ринку ФСК «Лідер» Ксенія Цапліна, «більшість повторних угод (38%) полягає всього протягом півроку після першої покупки і ще 38% - в період від півроку до двох років. Клієнти, що укладають повторні операції, це в більшості своїй інвестори або покупці, які купують житло для своїх батьків або дорослих дітей ».

«Старички» ще в строю, «новачки» вже на підході

В цьому році фінансово-будівельна корпорація «Лідер» б'є власні рекорди: за перше півріччя її виручка склала 48,3 млрд рублів - це більше 50% від аналогічного показника за підсумками минулого року. За минулий рік компанія здала 971 тисячу кв. метрів (з урахуванням показників що входить до структури корпорації ДСК-1), з них 535 тисяч кв. метрів - обсяг, зданий безпосередньо ФСК «Лідер», а в цьому році тільки протягом двох літніх місяців корпорація ввела в експлуатацію половину від торішнього обсягу - 295,4 тисячі кв. метрів, а до кінця року планує ввести ще близько 400 тисяч «квадратів». Та ще ДСК-1 здасть приблизно 700 тисяч кв. метрів, так що сукупно вийде більш ніж значна цифра - 1,4 млн кв. метрів.

Але і це ще не все: згідно із заявами ФСК «Лідер», до кінця року вона розраховує почати сім нових проектів - загальний обсяг інвестицій на їх реалізацію складе близько 130 млрд рублів, з яких 10 млрд рублів компанія планує вкласти вже в 2018 році. Так що не встиг ринок пильно вдивитися в липневу лідерську новинку - ЖК «Датський квартал», який буде будуватися з активним застосуванням BIM-технологій, як пора готуватися до чергових прем'єрам. Перша відбудеться на вулиці Зорге, в одному з престижних, спокійних і при цьому інфраструктурно розвинутих районів Москви, який славиться своїми школами, торгово-розважальними комплексами і особливо - своїми спортивними центрами, серед яких палац «Мегаспорт» і спорткомплекс ЦСКА. Друга - на північному сході міста, поблизу «Лосиного Острова», який і сам по собі привабливий, а з урахуванням появи МЦК і формування нової транспортної системи Москви привабливий подвійно: тепер звідси просто добиратися не тільки до сусідки ВДНХ, але і практично до будь-якого столичного району. Третя вже анонсована прем'єра - це апартаменти площею 90 тисяч кв. метрів, якими ФСК «Лідер» буде займатися в рамках проекту «Місто на річці Тушино-2018». «Вражаючі результати, незважаючи на непрості ринкові умови, в черговий раз підтверджують, що стратегія компанії, спрямована на спокійний органічне зростання при низькому рівні кредитного навантаження, дозволяє їй зміцнювати позиції навіть на мінливих ринках, - відзначає президент ФСК« Лідер »Володимир Воронін. - Ми залишаємося вірні обраному курсу і продовжимо витримувати високі стандарти якості, будувати і вводити об'єкти в чітко визначені терміни ».

Тим, хто сумнівається в корпорації завжди пропонують побувати на проектах - вже зданих, а ще краще - будуються, щоб особисто опинитися в гущі подій і грамотніше оцінити можливості компанії та особливості її економічного, технологічного, архітектурно-інженерного, інфраструктурного підходу. І навіть не треба їздити по всьому будмайданчиків поспіль - досить кинути погляд на знакові, серед яких перше місце по праву займають UP-квартали, існуючі під девізом «Єдність в різноманітті». Кожен з UP-кварталів - це обов'язковий для всіх набір характеристик (транспортна доступність, сучасна архітектура, багата внутрішня інфраструктура, функціональні і дуже різноманітні планування, квартири «авторського» формату, консьєрж-служба UP-365). Але при цьому кожен квартал - ще й яскрава індивідуальність: «Нове Тушино» - урівноважений, сімейний, повністю готовий до заселення, радісно чекає 1 вересня, коли тут відкривається другий дитячий садок і нова сучасна школа; «Сколковскій» - безпосередній сусід інноваційного центру «Сколково», і сам весь теж інноваційний, динамічний, яскравий, орієнтований на просунутих жителів XXI століття; «Скандинавський» - затишний, стильний, що відрізняється лаконічним і багато в чому експериментальним для столичного регіону дизайном в скандинавському стилі; «Римський» - використав ідеї великого Леонардо, що поєднує шум міських площ і тишу прихованих від сторонніх очей дворів, однаково привабливий для прихильників активного способу життя та шанувальників скромного усамітнення.

Тим же, хто вважає принциповим моментом саме «московську прописку» об'єкта, в ФСК «Лідер» завжди радять з'їздити на будмайданчик житлового кварталу «Покоління» - тут якраз недавно стартував продаж в останньому, четвертому корпусі проекту. До слова, за оцінками компанії «Метріум», «Покоління» входить до трійки найбільш доступних за ціною новобудов північного сходу Москви, притому що звідси всього 700 метрів до станції метро «Владикіно» і всього 250 метрів до станції МЦК «Окружна», що в розпорядженні жителів будуть закриті упорядковані двори і сучасні тренажери, дитячі та спортивні майданчики, дитячий садок на 150 місць і школа на 350 учнів, що зовсім поруч з «Поколінням» - численні магазини і ресторани, кінотеатри і торгові центри, Ботанічний сад імені Цицина і мальовничий парк «Отрада».

Словом, репутація, здані об'єкти, рекомендації рідних і друзів - в цьому визначальному трикутнику ФСК «Лідер» явно відчуває себе впевнено: їй є що пред'явити покупцям. До речі, з іпотекою від провідних банків, online-спостереженням за ходом будівництва та адекватною ціною пропозиції тут теж все в повному порядку.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

На вашу думку, що свідчить про надійність забудовника?
Чи працює подібний підхід?
Ru в ваші джерела новин?
На вашу думку, що свідчить про надійність забудовника?
Чи працює подібний підхід?
Ru в ваші джерела новин?
На вашу думку, що свідчить про надійність забудовника?
Чи працює подібний підхід?
Ru в ваші джерела новин?