Реклама
Реклама
Реклама

Оригінальні проекти гостьових будинків у виконанні професійних дизайнерів

Паркетні модулі. Дуб в розрізі

Черговий новий декор - зрізи дуба в наймальовничіших варіантах - зі сколами, потрісканої корою, рубані, колоті і цільні, залиті смолою, у вигляді паркетних модулів, стінових панелей, стільниць і підвіконь. Він створений вітчизняними виробниками - майстрами компанії Світ Паркету і являє собою практичне, адекватне за ціною рішення.

Світло в будинку Світло в будинку. Освітній курс LIGHT-HUMAN-ARCHITECTURE

Компанія VELUX стала одним з основних організаторів найважливішого заходу - циклу відкритих лекцій провідних датських архітекторів, який відбувся в Москві під символічною назвою LIGHT-HUMAN-ARCHITECTURE. Яка ж була ідея освітнього циклу «Світло - Людина - Архітектура» і як вона реалізувалася?

Розмова на тему / Усе Розмова на тему /   Усе   Будуємо заміський будинок Будуємо заміський будинок. З ким будувати? Що необхідно знати, підбираючи будівельників ...

З ким будувати будинок? Відповідь на це складне питання є ключовим у вирішенні безлічі проблем. До них відносяться і кінцева вартість будівництва, і терміни, і якість майбутнього будинку. Варіантів у вирішенні всього два. Поговоримо про те, як вибрати будівельників і організувати процес з максимальними гарантіями для клієнта.

Майстер клас / Усе Майстер клас /   Усе   Вхідні двері сейфового типу OIKOS VENEZIA - максимальна ефективність і захист Вхідні двері сейфового типу OIKOS VENEZIA - максимальна ефективність і захист

Фабрика OIKOS VENEZIA понад чверть століття виробляє вхідні сейфові двері найвищої якості. Ці унікальні за своїми споживчими якостями і технічними характеристиками вхідні дверні конструкції відносяться до числа кращих в світі з багатьох причин. Поговоримо про переваги вхідних дверей OIKOS VENEZIA.

Майстер клас / Усе Майстер клас /   Усе   4 основні критерії вибору котла опалення 4 основні критерії вибору котла опалення

Незважаючи на спільність параметрів, таких як низький рівень викидів шкідливих речовин, компактність і елегантний дизайн, котли Viessmann мають відмінні характеристики, значні у виборі опалювальної установки. Існує 4 основні критерії, які повинні враховуватися у виборі котла опалення.

Теплові насоси Viessmann Теплові насоси Viessmann

Компанія Viessmann пропонує максимально широкий спектр обладнання, що використовує альтернативні джерела енергії, привносячи в уже усталену конструкцію теплового насоса, нові елементи і рішення, які виведуть ефективність ТН на новий рівень. Це дозволяє клієнту отримати додаткові можливості.

Теплові насоси - найвища енергоефективність Теплові насоси - найвища енергоефективність

Новий для Росії вид опалювального обладнання - тепловий насос є ідеальним комплексним вирішенням проблем опалення та охолодження приміщень, нагрівання ГВП, басейну та інших теплотехнічних задач будівлі. Крім того, тепловий насос має надзвичайно великий термін служби, не завдає шкоди навколишньому середовищу, і повністю вибухо-і пожежобезпечний.

Обговорення (2)

Майстер клас / Усе Майстер клас /   Усе   Життя саду взимку Життя саду взимку

Краса зимової природи незаперечна. Шапки снігу, сиві їли, палаючі, припорошені білим пухом снігу ягоди на тонких гілках ... Перший випав сніг змінює сад до невпізнання - на зміну різнобарв'я, буяння, гомону і яскравості приходить умиротворення і кришталева елегантність. Щоб сад і взимку залишався прекрасний, треба подбати про це заздалегідь.

Теплогенератор. прагматичний вибір

Кажуть, камін - серце будинку, але сьогодні ті ж слова можна сказати і про котлі, що працює в системі теплопостачання нашого будинку. Дуже часто доводиться чути запитання: «Що Ви мені порекомендуєте?». Мені б хотілося зупинитися на темі вибору майбутнього теплогенератора з суто прагматичної точки зору, - каже Ігор Кеніг, провідний інженер Академії Віссманн Росія

Розмова на тему / Усе Розмова на тему /   Усе   Що нам стоит дом построить Що нам стоит дом построить ...

Мені пощастило з професією - це творча, серйозна робота. Створивши архітектурний проект, завжди хочеш довести його до повного втілення. Але у нас дефіцит хороших фахівців. Тому доводиться ставати ще і генпідрядником, адже це реальна можливість управляти процесом і доводити реалізацію до кінця ...

Обговорення (1)
Яка ж була ідея освітнього циклу «Світло - Людина - Архітектура» і як вона реалізувалася?
З ким будувати?
З ким будувати будинок?
Дуже часто доводиться чути запитання: «Що Ви мені порекомендуєте?