Реклама
Реклама
Реклама

Міські новини Ярославля, Події, факти, події Ярославського регіону

рубрикатор

Відгук про Електронної газеті

Відгук про Електронної газеті

Працюємо з електронної газетою багато років, публікуємо матеріали з продажу котеджів і інформацію про відкриті в с. Толбухіна 24 історичних музеях від бронзового століття до СРСР, одним з партнерів якого є будівельна організація. І ті, і інші сторінки в числі популярних у читачів, що забезпечує просування обох проектів. Їх переглядають, коментують, такий зворотний зв'язок - орієнтир в подальшому розвитку. Сподіваємося продовжувати співпрацю і далі.

Володимир Столяров
19.09.2016

Стрічка новин від 17.07.2019

Яку рядок медіарейтинга ЦФО займає градоначальник Ярославля? Хто отримав призи фестивалю "У родинному колі", що завершився в Ярославлі? Чи буде тривати будівництво кінотеатру в зоні ЮНЕСКО? Чи можна змінити кадастрову вартість не6двіжімості? Як зміниться маршрут автобуса №78?

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Стрічка новин від 10.07.2019

Навіщо приїде в Ярославль міністр охорони здоров'я? Як заробити лікаря мільйон рублів? На якому місці в рейтингу глав регіонів Дмитро Миронов? Як здали ЄДІ-2019 випускники Ярославської області? Яке свято будемо відзначати в майбутні вихідні? Скільки сімей розпалося в Ярославській області в минулому році?

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Стрічка новин від 03.07.2019

Чи можна проїхати по Добрининський мосту? Як уникнути зіткнення з лосем на дорозі? З якого приводу розгорівся конфлікт в Вовківське театрі? Скільки платитимемо за комуналку? За яким маршрутом літаки з Туношна літатимуть частіше? Скільки грошей зібрали ярославці на відновлення меморіальної дошки колишньому депутату Ярославської обласної Думи?

Стрічка новин від 19 Стрічка новин від 19.06.2019

Які ліки випускають на новому ярославському підприємстві? Яка Рибінська "птах" буде служити Росгвардіі? Скільки коштує сукня на випускний? Хто організував "Юріїв день" в Переславском ЖКГ? Яку компенсацію отримає мешканка Рибінська за недостатньо збільшену груди?

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Стрічка новин від 12.06.2019

Як боротимуться з автомотлохом в Ярославлі? Де розкажуть, як експерименти на кухні перетворити в сімейний бізнес? Скільки випускників отримали 100 балів з математики та літератури? Скільки заборгував Ярославль державної скарбниці?

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Стрічка новин від 06.06.2019

Хто став переможцем всеросійського конкурсу «Торгівля Росії - 2019»? Які ярославські школи потрапили "під крило" Російської академії наук? Як потрапити на екскурсію по історії пива з дегустацією улюбленого напою? За що оштрафували "Шоколадний будинок"? Як обманювали людей похилого віку лжеводопроводчікі?

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Виставки-продажі в виставковому комплексі ЯрЦНТІ

Ярославський ЦНТІ запрошує відвідати традиційні ВИСТАВКИ-ПРОДАЖУ споживчих товарів. Продукти харчування від виробників Ярославської області, одяг і взуття, розпродаж трикотажних виробів - все за привабливими цінами!

джерело:

Стрічка новин від 22.05.2019

В нашій свіжої новинній стрічці ми розповімо вам про подорожчання проїзду в Ярославлі, ремонті хокейного майданчика, безкоштовні дзвінки з таксофонів, розселення аварійного житла, інклюзивну дитячий садок і про можливе безкоштовне харчування школярів.

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Стрічка новин від 15.05.2019

Яку програму приготувало уряд області до Дня підприємця? Який подарунок зробила Москва Ярославль? З яких причин не дають погодження на проведення мітингів? Де можна покупатися в Ярославлі? Хто прийме підлітків на роботу в літні канікули?

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Стрічка новин від 06.05.2019

Яким буде свято Перемоги на Радянській площі? Скільки заробив в минулому році глава регіону? Чому двері в відремонтованої лікарні відкривають ногами? Який будинок в Ярославлі на межі обвалення? Який кубок завоювала юрист з Ярославля?

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Стрічка новин від 30.04.2019

Коли приходити на першотравневу демонстрацію? Які інновації впроваджуються в контроль за прибиранням міста? Як курсуватимуть міські автобуси до кладовищ на Радоницю? Де можна перевірити своє знання історії Великої Вітчизняної? Коли полетять літаки до моря з Туношна? Яке покарання загрожує підліткам за обстріл автобусів?

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Стрічка новин від 24.04.2019

Коли відключать опалення? Як буде покараний колишній орендар Петропавлівського парку? На що витратять 110 мільйонів рублів, що надійшли з Москви? В якому режимі працюватиме міський транспорт під час травневих свят? Проти чого протестують продавці і покупці Заволзького району?

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Стрічка новин від 27.03.2019

Перший національний або перший російський? Коли можна отримати юридичну консультацію безкоштовно? Яким буде новий талісман "Шинника"? Яка доля колишнього готелю на вулиці Андропова? Нещасний випадок чи халатність?

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Стрічка новин від 17.04.2019

Який приз може виграти учасник суботника? Як збираються реорганізувати міський транспорт? Який кефір краще? Що думає Дмитра Медведєва з приводу об'єднання театрів? Хто з Ярославцев отримав "Золоту Маску"? Де можна спробувати шедеври кулінарії з місцевих продуктів?

Джерело: Електронна газета 727373-info.ru

Яку рядок медіарейтинга ЦФО займає градоначальник Ярославля?
Хто отримав призи фестивалю "У родинному колі", що завершився в Ярославлі?
Чи буде тривати будівництво кінотеатру в зоні ЮНЕСКО?
Чи можна змінити кадастрову вартість не6двіжімості?
Як зміниться маршрут автобуса №78?
Навіщо приїде в Ярославль міністр охорони здоров'я?
Як заробити лікаря мільйон рублів?
На якому місці в рейтингу глав регіонів Дмитро Миронов?
Як здали ЄДІ-2019 випускники Ярославської області?
Яке свято будемо відзначати в майбутні вихідні?