Реклама
Реклама
Реклама

Сергій Гордєєв добудує торговий центр на Павелецькому


У представництві Гордєєва підтвердили інформацію про закриття операції з придбання ділянки на Павелецькому.

Основний акціонер групи ПІК Сергій Гордєєв викупив права на майданчик під будівництво торгово-розважального центру на плщаді Павелецького вокзалу. Як повідомляють «Ведомости», перед продажем минулий власник об'єкта казахстанський БТА-банк зняв всі обтяження з активу. На добудову одного з найбільш очікуваних в Москві торгових комплексів у нового власника проекту піде близько 150 млн доларів.
«Ми виграли справу в суді Лондона, актив повернувся у власність БТА-банку. Були сплачені всі податки, оформлені необхідні документи, в тому числі отримано схвалення мерії Москви, потім відбувся продаж структурам Сергія Гордєєва », - прокоментував Кенес Ракішев, власник БТА-банку. У представництві Гордєєва підтвердили інформацію про закриття операції з придбання ділянки на Павелецькому.

Будівництво торгового центру на площі Павелецького вокзалу стартувало ще в 2007 році, а з 2009 року проект виявився «заморожений», а його учасники втягнуті в численні судові розгляди. З 2016 року площадку під будівництво викупило підконтрольне банку БТА ТОВ «Леджі», на балансі якого також перебувають океанаріум на Поклонній горі, бізнес-центр «1812» і земельні ділянки в Москві. Згідно з останніми даними, загальна площа ТРЦ на Павелецькому площі складе 73 тисячі квадратних метрів. Частина комплексу буде розміщуватися на підземних рівнях. Відповідно до останніх трендів на ринку, акцент буде зроблений на потужну дозвільної та розважальну складову.

підписуйтесь на нашу email-розсилку , Канали в Facebook , Telegram і дзен . Джерело: Молли.Ru Торгові центри Москви і області