Реклама
Реклама
Реклама

ЖК «Воробйови гори» - кращий варіант для того, щоб купити гостинку!

Житловий квартал «Воробйови гори», без перебільшення, є найпопулярнішим пропозицією в місті Харкові! Все більше людей віддають перевагу саме гостинки в представленому житловому комплексі, а не в інших будинках-новобудовах міста. Чим же так цікава пропозиція від цієї компанії-забудовника?

Чим же так цікава пропозиція від цієї компанії-забудовника

купити гостинку в новобудові в ЖК «Воробйови гори» міста Харкова вважають за краще з кількох причин:

• Оптимальне цінова пропозиція. У той час як інші забудовники регулярно піднімають ціни на реалізовані ними об'єкти, в ЖК «Воробйови гори» вартість гостінок залишається максимально доступною для покупців;

• Висока якість споруди. Будинки зводяться із суворим дотриманням технічних вимог і норм будівництва. Основний упор забудовник робить на якість, екологічність та енергоефективність. Це гарантує не просто максимум комфорту при проживанні в гостинках, а й абсолютну безпеку всім мешканцям;

• Ідеальний район розташування. Житловий квартал «Воробйови гори» знаходиться в прекрасно розвиненому, екологічно чистому районі міста Харкова. У видаленні від об'єктів виробництва та безпосередній близькості від транспортної розв'язки (всього 4 хвилини до станції метро «Академіка Павлова»).

• Поблизу розташовані об'єкти інфраструктури (школи, дитячі садки, поліклініки, торгові центри, розважальні заклади і багато іншого).

Забудовник надає широкий вибір гостінок на вибір покупця. Це і компактні однокімнатні студії, і дворівневі гостинки, малогабаритні дворівневі квартири. Загальна площа гостінок варіюється в межах 18-37 м2. Оптимальний варіант житла тут зможуть підібрати для себе і студенти, і молоді пари, і навіть сім'ї з дітьми!

Крім того, для покупців забудовник надає і масу додаткових послуг, наприклад, можливість купити гостинку не тільки в стані «під обробку», а й з повністю готовим дизайнерським євроремонтом. Також можна обумовити і установку в Вашої нової квартирі усі необхідні меблі та техніки для комфортного проживання!

Всі деталі придбання, а також докладну інформацію про реалізованої нерухомості уточнюйте у представників відділу продажів компанії-забудовника «Воробйови гори» в Харкові!

ЖК «Воробйови гори»

http://www.vorobievy-gory.kharkov.ua/

Г. Харків, пров. Шевченківський, 32

Тел. +38 (096) 016-17-17

Чим же так цікава пропозиція від цієї компанії-забудовника?