Реклама
Реклама
Реклама

Осінній «LENINGRAD»

надано компанією ТОВ "Лідер Груп"

Осіннім ранком так приємно гуляти по стежках мальовничого парку, вдихаючи аромат хвойних дерев. Дивіться, як багато химерних шишок розкидано під ногами. Обсипалися голки встеляють доріжки м'яким килимом, а по деревах снують забавні білки.

Якби ви були художником Іваном Шишкіним, то саме тут написали знамените полотно «Їли в Шуваловском парку». А будучи поетом, оспівали ці місця в віршах, як це робив Олександр Блок.

Ах да! Були ще Шаляпін, Гоголь і Лєсков. Знаєте, що їх з вами об'єднувало? Свого часу вони теж жили і черпали натхнення на цій мальовничій висоті Санкт-Петербурга - Поклонній горі.

сьогодні компанія «Лідер Груп» реалізує тут свій новий проект: ЖК LENINGRAD . Велична будівля з фонтаном, панорамними вікнами на всю стіну і видовими терасами - ідеальне місце для відпочинку, і комфортного життя.

Ми подбали про те, щоб побутові дрібниці не відволікали вас від споглядання красот Петербурга з висоти 42-х метрів над рівнем моря. У комплексі передбачені колясочні, служба консьєржів і місця для зберігання велосипедів. Безшумні ліфти фірми OTIS швидко доставлять вас прямо в підземний паркінг. Мала кількість квартир на поверсі забезпечує комфортне середовище проживання.

Більш докладно про новий ЖК LENINGRAD можна дізнатися на нашому офіційному сайті https://lidgroup.ru/ або в співтоваристві https://vk.com/lider_official

Довідка про компанію «Лідер Груп»

ЖК LENINGRAD - забудовник «Будівельна компанія« Спектр », проектна декларація на сайті https://lidgroup.ru/objects/spb/leningrad/

Знаєте, що їх з вами об'єднувало?