Реклама
Реклама
Реклама

Квартири для бізнесу в ЖК «Бестужівські сади» - заробляйте без зайвих зусиль!

  1. ЖК «Бестужівські сади» - Ваш бізнес на здачі квартири в оренду
  2. ЖК «Бестужівські сади» - широке розмаїття квартир для бізнесу

Квартири для бізнесу в житловому комплексі-новобудові «Бестужівські сади» - це найкращий спосіб заробляти 12-16% річних у валюті, від вартості нерухомості. Це готовий бізнес-план, яким вже користуються харків'яни, які стали власниками високоприбуткових квартир від компанії-забудовника «Воробйови гори». Бути може, прийшла і Ваша черга?

Бути може, прийшла і Ваша черга

ЖК «Бестужівські сади» - Ваш бізнес на здачі квартири в оренду

Бізнес, пов'язаний з нерухомістю - найприбутковіший і найменш ризикований, серед усіх існуючих варіантів. Адже вкладаючи гроші в покупку житла, Ви отримуєте реальний «продукт», а не листок паперу із запевненнями того, що Вам будуть виплачені відсотки (у випадку з депозитами в банку). Купівля квартири для бізнесу - це стабільність і швидка окупність!

Здаючи гостинку в ЖК «Бестужівські сади» в оренду, Ви зможете отримувати 12-16% річних в доларах США. До слова, це значно вище, ніж банківські депозити. А з урахуванням того, що з роками вартість житлової нерухомості буде стрімко рости, при продажу гостинки Ви отримаєте суму більше, ніж спочатку вклали.

І найголовніше - бізнес на оренді квартир, куплених Вами в ЖК «Бестужівські сади», від компанії-забудовника «Воробйови гори» - це реальний спосіб, без зайвих зусиль отримувати прибуток. Вам просто потрібно передати управління своєю нерухомістю нашої керуючої компанії, яка буде:

  • Шукати квартиронаймачів і укладати з ними договір оренди;
  • Контролювати своєчасність оплати комунальних послуг;
  • Вирішувати інші побутові питання, не турбуючи Вас.

Вам потрібно буде просто отримувати гроші, в рахунок оренди, і придумати, на що б Ви хотіли витратити їх - відпочинок за кордоном, покупка автомобіля, а може, придбання ще однієї гостинки в ЖК «Бестужівські сади» для того, щоб дохід став ще більше ?

ЖК «Бестужівські сади» - широке розмаїття квартир для бізнесу

У нашому новому житловому комплексі, який розташовується в «тихому» центрі міста Харкова, Ви можете купити гостинку для здачі в оренду, загальною площею від 11 до 50 м2! При цьому, квартири представлені в самих різних планувальних рішеннях:

  • Студії, в яких всі функціональні зони об'єднані в рамках єдиного простору. Мінімум стін і перегородок, які крадуть простір;
  • Компактні двокімнатні квартири будуть ідеальним варіантом для здачі молодій сім'ї, в якій є дитина;
  • Дворівневі квартири - варіант для прогресивної, просунутої молоді.

Мінімум стін і перегородок, які крадуть простір;   Компактні двокімнатні квартири будуть ідеальним варіантом для здачі молодій сім'ї, в якій є дитина;   Дворівневі квартири - варіант для прогресивної, просунутої молоді

Уже хочете купити високоприбуткову квартиру в Харкові для здачі в оренду? Тоді телефонуйте до відділу продажів нашої компанії: 097-776-76-76, 050-05-600-05 і дізнайтеся про нашу пропозицію більш детально! Поспішайте, адже вільних варіантів в житловому комплексі «Бестужівські сади» стає все менше!

Популярні запити:

# Купити квартиру студію в Харкові , # Гостинки зі своїм санвузлом та кухнею , # Дворівневі гостинки , # малогабаритки , # Нові гостинки в Харкові , # Смарт-квартири .

Бути може, прийшла і Ваша черга?