Реклама
Реклама
Реклама

Собчак оприлюднила фото голої Волочкової

(Казань, 2 листопада, «Татар-інформ»). Мила ворожнеча між блондинками Ксенією Собчак і Анастасією Волочковою ніколи не закінчиться.

Ксенія першої відвідала реставрувати багато Великий театр, і навіть станцювала на його сцені Ксенія першої відвідала реставрувати багато Великий театр, і навіть станцювала на його сцені. Однак промовчати про свій «подвиг» світська левиця не змогла. В інтернет-щоденнику зірка мало того, що похвалилася цією подією, так ще й «опустила» свою «закляту подружку» Анастасію Волочкову . «Я на першій ексклюзивної екскурсії по Великому театру, - написала Собчак . - Волочкова , Помри! »Тоді Анастасія ніяк не відповіла на випад Ксенії.
зараз Собчак пішла ще далі: в своєму "Твіттері" вона виклала фотографію Волочкової без нижньої білизни в прозорій кофтині. Під фото красується підпис: "Я не тільки" ІБАЛ ", я ще встиг і сфотографувати. Керімов". Мабуть, Ксенія натякає на книгу Волочкової "Я і бал".
Однак зараз Волочкова в боргу не залишилася і відповіла на випад Ксенії з приводу Великого: "Те, що зробила Ксенія, назвати" станцювала "не можна. Я бачила її" танець "в Інтернеті: вона вискочила і, як коза, проскакала. Хіба можна творити на очах у людей таке безумство? "

За словами балерини, "людина просто розписується в своїй неповноцінності".
Волочкова, незважаючи на те, що їй шлях до Великого театру «замовлений» багато років, не перестає стежити за його історичною долею.
«Є думки різні, в тому числі і такі, що я все вигадую, і просто заздрю! Не хочу знову комусь доводити свою правоту, адже факти говорять самі за себе: "Декорації впали в п'ятницю пізно ввечері на робітника сцени в Великому театрі під час церемонії відкриття. Постраждав робітник сцени, він отримав забій грудної клітини та був госпіталізований в інститут Скліфосовського ". В особі цього робочого придавило останні залишки совісті керівництва Великого. Скажіть, люди, що ще має статися, щоб перестали ганьбити "Головний Бренд Країни", і щоб відкриття цього бренду не виглядало так комічно, і трагічно одночасно? »- запитує вона в своєму "ЖЖ".
Собчак оприлюднила фото голої Волочкової (фото)
Цькування проти Ксенії Собчак досягла апогею (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Хіба можна творити на очах у людей таке безумство?
Скажіть, люди, що ще має статися, щоб перестали ганьбити "Головний Бренд Країни", і щоб відкриття цього бренду не виглядало так комічно, і трагічно одночасно?