Реклама
Реклама
Реклама

Настільна гра-головоломка Кубик Рубіка 3х3 - купити в Москві і Санкт-Петербурзі, Кубик Рубіка 3х3 ціна

Настільна гра-головоломка Кубик Рубіка 3х3   Найзнаменитіший кубик Настільна гра-головоломка Кубик Рубіка 3х3 Найзнаменитіший кубик. Звичайно, це Кубик Рубика! У 1974 році угорський викладач Ерно Рубік придумав цю чудову гру-головоломку, як відмінний засіб для розвитку у студентів навичок просторової уяви. Сьогодні настільна гра-головоломка Кубик Рубіка 3х3 - класичний приклад з'єднання захоплюючої гри і інтелектуального розвитку! А для кого-то це просто хобі! :)

Кручу-верчу-заплутати хочу! Головоломка Кубик Рубика 3х3 являє собою куб, складений з 54 граней малих кубиків, здатних обертатися навколо 3 внутрішніх осей куба. Кожна грань складається з дев'яти квадратів і пофарбована в один з шести кольорів. Повороти граней дозволяють міняти місцями кольорові квадрати безліччю різних способів. Завдання гравця - зібрати кубик Рубіка, тобто зробити так, щоб кожна з граней складалася з квадратів одного кольору.

Кілька фактів про Кубику Рубика 3х3:

  • Поточний світовий рекорд зі складання кубика Рубіка належить голландцеві Матсу Валки (Mats Valk), йому вдалося зібрати головоломку за 5,55 секунд!
  • Вважається, що найдовше збирав кубик британець Грем Паркер. Він придбав головоломку в 1983 році і поставив собі за мету зібрати кубик самостійно, не вдаючись ні до якої допомоги. На це пішло 26 років.
  • 3,252,003,274,489,856,000 можливих комбінацій і тільки 1 правильне рішення!
  • У світі було продано понад 350 мільйонів екземплярів головоломки. Якщо викласти всі продані кубики в один ряд, він простягнеться від Північного до Південного Полюса.
  • Найменший у світі Кубик Рубіка виготовлений за допомогою лазера програмістом з Росії. Довжина однієї його сторони дорівнює всього 1 см.

Якщо вам сподобалася настільна гра-головоломка Кубик Рубіка 3х3, радимо звернути увагу на швидкісну версію цієї головоломки: Швидкісний Кубик Рубика 3х3 з регулювальними гвинтами на всіх 6 сторонах - для точної настройки, викруткою і фірмовим силіконовим гелем-мастилом для пластику, щоб кубик крутився з мінімальним тертям.