Реклама
Реклама
Реклама

9 років яке весілля - фаянсова або ромашкова річниця спільного життя.

  1. Фаянс і ромашки. Що спільного?
  2. Звичаї та традиції
  3. Що дарують?

Дев'ята річниця весілля - досить своєрідна дата, яку іноді називають кілька прозаїчно: «рік до ювілею».
Дійсно, рівно рік залишається подружній парі до святкування ювілейної, десятої річниці, але дев'ять років теж річниця і відзначити її обов'язково потрібно. Вона також має свої традиції і звичаї, ігнорувати які жодним чином не можна. Яка пара відмовиться слідувати стародавнім традиціям, якщо від цього залежить благополуччя їхнього спільного життя? Так що святкуйте і приймайте привітання з річницею від гостей.

Зміст статті

Фаянс і ромашки. Що спільного?

Якщо пара прожила разом вже 9 років, то їх річниця носить цілих два назви, які завжди вживаються разом: фаянсовий або ромашкова.

Що ж спільного між матеріалом, з якого виготовляють посуд і маленьким квіткою? Виявляється, і те й інше викликає у людей певні асоціації: чистота, світлість і ніжність.

Витончена фаянсовий посуд, просвічує сонцем - красива і тендітна і крихітний клаптик сонця в обрамленні білих пелюсток - квітка ромашки. Вони символізують чистоту і ніжність почуттів подружньої пари, яка разом вже цілих дев'ять років, встигла пережити і деякі негаразди, і спільні радощі спільного життя.

Фаянс хоч і дуже красивий, але надзвичайно крихкий, а ніжну ромашку, на якій так зручно гадати «любить - не любить» можна знищити одним необережним рухом. Те ж відбувається і з дев'ятирічним шлюбом. Подружжю треба бути гранично уважними один до одного, щоб не впасти в рутину повсякденних нудних відносин, не поховати любов і пристрасть під нагромадженням побутових проблем, а донести її до золотої або діамантового весілля .

Звичаї та традиції

Фаянс - унікальний матеріал, що складається з декількох видів глини. Вважається, що він здатний поглинати негативну енергетику. Просто вбирає її в себе і зберігає, оберігаючи, таким чином, подружжя від розлучення. Тому обов'язковим звичаєм фаянсової річниці вважається - бити посуд. Розбити стару тарілку або чашку - значить, знищити весь негатив, зібраний в цьому посуді за дев'ять років шлюбу. Тільки врахуйте: без фанатизму. Не поспішайте перебити весь посуд, наявну в будинку, досить розбити дев'ять тарілок - рівно стільки, скільки років вашого спільного життя в шлюбі. Іншу посуд досить гарненько почистити від негативної енергетики.

Ще фаянс - символ достатку і стабільності. Наступила дев'ята річниця шлюбу має на увазі, що подружня пара вже досягла певної стабільності доходів і наповненості сімейного бюджету. Виходячи з цього, тріснути посуд теж викиньте в день дев'ятої річниці шлюбу. Яка підгрунтя цієї вельми цікавої і такий «змістовної» роботи? Турбота про свій сімейний достатку, щоб він випадково не "тріснув».

Дев'яту річницю шлюбу прийнято святкувати на природі, а влітку бажано - на ромашковому лузі. Можна сплести ромашкові вінки і одягнути на голови подружжю під час привітання з річницею. Виходить дуже красиво і романтично: ромашкові король і королева.

Що дарують?

поздоровлення з річницею весілля 9 років повинні бути такими ж світлими і сонячними, як і фаянсовий весілля. Бажайте парі сонячної любові, світлих відносин в житті і достатку в домі.

Назва дев'ятої річниці «фаянсова» або «ромашкова» явно обмежує політ фантазії при виборі подарунків. Тут все ясно: або фаянс, або ромашки.

З ромашками зрозуміло: в день весілля чоловік підносить дружині скромний букет цих польових квітів. Гості теж не відстають і супроводжують свої привітання з річницею весілля цими квіточками: ромашки різної форми і кольору можна купити в квіткових магазинах. Якщо ви більш практичні - подаруйте вазон: кімнатні ромашки в красивому горщику. Річниця пройде, а симпатичний вазон залишиться.

З фаянсових виробів зазвичай дарують:

  • чайні сервізи;
  • столові сервізи;
  • спинці або заварні чайнички;
  • окремі красиві чашки, на яких написані привітання з річницею або нанесені фотографії подружжя;
  • декоративні настінні тарілки: фабричні або дорогі, розписані вручну;
  • такі ж декоративні тарілки на підставках;
  • витончені статуетки.

Якщо постаратися підібрати статуетки, то можна створити цікаву композицію, що оповідає про історію знайомства і різні випадки з спільного життя подружжя. Промовляючи привітання з річницею, розкажіть свою історію, розставляючи фаянсові фігурки на столі.

Що спільного?
Яка пара відмовиться слідувати стародавнім традиціям, якщо від цього залежить благополуччя їхнього спільного життя?
Що спільного?
Що ж спільного між матеріалом, з якого виготовляють посуд і маленьким квіткою?
Яка підгрунтя цієї вельми цікавої і такий «змістовної» роботи?
Що дарують?