Реклама
Реклама
Реклама

Здано житлові будинки «Ластівчиного гнізда» на відшибі Русанівки - Новини будівництва Санкт-Петербурга - Канонеро

Введено в експлуатацію чотири передостанніх будинку житлового комплексу «Ластівчине гніздо» на Русанівській вулиці. Вони розташовані найближче до Кільцевої автодорозі.

Проект на місці військової частини стартував в 2012 році. Тоді ЗАТ «ССМО" ЛенспецСМУ "» почало приблизно в три рази збільшувати населення Русанівки, зі сходу пристроюючи житловий комплекс з 11 будинків . Він розташувався на обох берегах річки Качки.

Протягом 2013-2014 роках будівлі вводилися в експлуатацію. На лівому березі розташувалися два будинки (9 і 11 по Русанівській вулиці), на правому - всі інші (15, 17 і 19 з корпусами). Днями ЛенспецСМУ отримало дозвіл на здачу ще чотирьох висоток. Дві з них виходять на Русанівську вулицю, ще дві стоять у дворі. Однак через офіційно неуточнених кордонів цієї вулиці її східна ділянка, закруглюється на південь, виявився безіменним, тому ГУІОН дало всім чотирьом новобудовами адреса: Русанівська, 19, з корпусами, хоча вони повинні були стати 21-м і 23-м будинками.

Зараз ЛенспецСМУ веде будівництво школи на березі Качки.

Незважаючи на істотне збільшення населення, нових доріг в Русанівці не передбачено. Всі жителі будуть змушені виїжджати з комплексу по єдиній вулиці - Русанівській, ширина якої менш двох повноцінних автомобільних смуг. У комітеті з розвитку транспортної інфраструктури нашому виданню заявляли, що влада не планує її розширювати або будувати інші дороги . Максимум, що ЛенспецСМУ зробило, - цієї осені поклало новий асфальт на Русанівській замість розбитого будівельними великих вантажівок.

Крім новоселів «Ластівчиного гнізда», з правого берега Качки необхідно буде виїжджати і тим, хто купить квартири в житловому комплексі «Приневской» від ЦДС. Дозвіл на будівництво перших будинків девелопер отримав недавно . В цілому намічені вісім будівель в «Муравейня» архітектурі, причому ніяких нових вулиць, які б, наприклад, зв'язали ЖК «Приневской» з Приневской вулицею, не буде - таке планування затвердив Смольний .

В цілому намічені вісім будівель в «Муравейня» архітектурі, причому ніяких нових вулиць, які б, наприклад, зв'язали ЖК «Приневской» з Приневской вулицею, не буде -   таке планування затвердив Смольний