Реклама
Реклама
Реклама

Ластівка звила гніздо під дахом будинку.

  1. Яйця в гнізді ластівки.
  2. Ластівки - провісники майбутнього.

Автор: Адмін

Автор: Адмін.

Ми вже торкалися прикмет, пов'язаних з цим птахом, зокрема, прикмети про залетіла в будинок ластівку . Тут же, докладніше зупинимося на повір'я про Ластівчиному гнізді.

З давніх-давен існує прикмета, що, якщо ластівка звила гніздо під дахом будинку, значить, в ньому живуть добрі хороші люди. І це цілком виправдано, - навряд чи така прекрасна птах стала б вити гніздечко там, де переважає погана енергетика.

Гніздо ластівки, звите в будинку або в безпосередній близькості від нього - це, свого роду, оберіг від нещасть. Поставтеся до нього з турботою, яка в першу чергу, повинна виражатися в якомога меншій увазі з вашого боку. Не варто забувати про те, що ластівки миролюбні птиці, тому якщо раптом вони вирішили звити гніздо поруч з вами, то не потрібно боятися і панікувати. Не кожен удостоюється честі дати притулок у своєму будинку пернатих «квартирантів», що приносять добро.

Ластівки можуть звити гніздо в будь-якому зручному для них місці. Наприклад, якщо вони оселилися у вашому сараї, то народні прикмети обіцяють вам хороший урожай або приплід у худоби.

Яйця в гнізді ластівки.

Не рекомендується чіпати яйця в гнізді ластівки, так як це, згідно з прикметами, може привести до того, що все обличчя покриється ластовинням. А вже тим більше не можна бити яйця, це тягне за собою руйнування, пожежі, хвороби.


Якщо дівчина ненавмисно наступить на ласточкини яйця, то у першій ніколи не буде дітей.

Грубою помилкою людини є руйнування гнізда ластівки, - це обіцяє біди і неприємності. Ну а якщо ластівки, що звили гніздо у вашому будинку, раптово залишають житло, то прикмети радять вам зробити те ж саме, тому що пернаті попереджає про те, що вашому будинку загрожує біда (пожежа, повінь, ураган і т. П.).

Ластівки - провісники майбутнього.

За польоту ластівки можна передбачити погоду . Наприклад, якщо ці птахи літають низько до землі, то чекай дощу, а якщо високо до неба - прекрасний сонячний день.

Наприклад, якщо ці птахи літають низько до землі, то чекай дощу, а якщо високо до неба - прекрасний сонячний день

Чекайте звісточку від людей, яких давно не бачили, якщо ластівка постукала до вас у вікно.

Незаміжня дівчина, побачивши кучеряву біля вікна ластівку, може підбирати собі весільне вбрання, так як це звістка про весілля.

Кружляють навколо нареченого і нареченої ластівки в день весілля , Символізують вдалий шлюб. Віщують щастя в сімейному житті і матеріальний достаток.

Поява ластівок - вірна ознака настання весни. У давнину, наші предки, почувши пісню ластівки, вмивалися молоком. Вони вірили, що зробивши це, змиють свої гріхи.

Щоб в сім'ю прийшло спокій і прибуток, побачивши першої ластівки в році, киньте в її сторону трохи землі.

Ластівку шанують практично всі народи світу. Недолюблюють її лише в Ірландії, вважаючи диявольським породженням.