Реклама
Реклама
Реклама

Екскурсія-Ялта Ластівчине гніздо. Фантастична споруда на скелі-замок Ластівчине гніздо

Тур на один день виявиться для вас зовсім не нудним, а цікавим, якщо ви відвідаєте Ластівчине гніздо Ялти. Дістатися до Ластівчиного гнізда можна на маршрутному таксі №32 або №27. Вартість такого проїзду складе близько 30 руб. Але для того, щоб від прогулянки отримати більше вражень і емоцій, рекомендуємо дістатися до Ластівчиного гнізда морем. Таким чином, у вас є прекрасна можливість насолодитися чудовим видом Ялти з борта прогулянкового теплохода. Квитки на такий вид подорожі можна придбати в касах морвокзалу, звідки і відправляється катер. Тур подорожі ознайомить вас з історією виникнення міста і поблизу мають селищ, екскурсовод з борта теплохода повідає вам захоплюючі історії пов'язані з курортним містом і Ластівчине гніздо.

Ялта Ластівчине гніздо - це мініатюрне твір мистецтва на скелі, яке є своєрідним символом Криму. Ялта Ластівчине гніздо споруджено на Аврориній скелі в 1912 році архітектором А. В. Шервудом. Розміри замку мінімальні: ширина - 10 м., Довжина - 20 м., Висота - 12 м. Десятки років Ластівчине гніздо залишалося недостігающему об'єктом для відвідувачів міста. Але з 1971 року відвідування відновлено і багато відпочиваючих Ялти можуть потрапити в замок. На даний момент в будівлі працює італійський ресторан, клієнти якого можуть покуштувати прекрасні колекційні вина Італії. Тут ви зробите незабутні фото Ластівчиного гнізда і вони довгий час будуть вам нагадувати про тур в Ялті.

Відпочинок в Ялті приготував для вас приємний тур на один день. Спонтанне відвідування курортного міста навіть на вихідні дні принесе вам масу задоволення. Головне, вирушаючи на непередбачуваний відпочинок, присвятіть пару хвилин інтернету і попередньо забронюйте квартиру на цьому сайті. Співробітники цього сайту зустрінуть вас по приїзду, проведуть до обраних апартаментів, порадять найцікавіші місця, які варто відвідати під час туру на один день. Зняти квартиру за допомогою цього сайту простіше-простого.

Ялта Тур одного дня можна продовжити підйомом по канатній дорозі на гору Ай-Петрі або ж відвідати аквапарк, що особливо сподобається маленьким відвідувачам міста. У Криму завжди можна смачно і ситно поїсти в численних кафе і ресторанах. Прекрасний відпочинок після насиченого дня вам піднесе затишна квартира в центрі Ялти, яка завжди чиста, затишно облаштована і має все необхідне для приємного проведення дозвілля всіх відпочиваючих. Ялта Тур одного дня на Ластівчине гніздо, пізнавальні екскурсії в Великій Ялті.