Реклама
Реклама
Реклама

Стаття - Що потрібно знати про подобову оренду квартир? Рекомендації від 100realty.ua на будівельному торговому порталі Promobud.ua

  1. Добова оренда квартир: основні переваги та правила оренди від 100realty
  2. Переваги оренди квартир з подобової оплатою
  3. Рекомендації з пошуку і вибору житла
  4. Головні правила знімання квартири подобово

Якщо ви збираєтеся поїхати в столицю і підшукуєте оптимальний варіант тимчасового житла, пропонуємо скористатися орендою квартир подобово. Які переваги є у такого виду послуги, як правильно шукати квартиру і домовлятися про винаймання, чому краще діяти через агентів, пояснимо далі.

Добова оренда квартир: основні переваги та правила оренди від 100realty

За українською столицею закріпився титул одного з найбільш густонаселених мегаполісів в Європі. Старовинне місто приваблює багатою культурною та історичною спадщиною. У ньому зосереджені науково-просвітницький, економічний і діловий центри країни. Саме тому Київ користується великою популярністю не тільки серед українців, а й у іноземних громадян. Кожен день сюди приїжджають тисячі гостей: туристи, абітурієнти, студенти і робітники.

Незалежно від мети візиту в столицю, кожному приїжджому, у якого немає місцевих родичів або знайомих, доводиться зіткнутися з проблемою пошуку тимчасового житла. Завдяки відмінно розвиненій інфраструктурі, знайти притулок в Києві не проблема. Практично в будь-якому районі міста працює безліч міні-готелів і готелів. Однак поспішати бронювати досить дорогий номер не варто: фахівці рекомендують в якості альтернативного варіанту розглянути подобову оренду квартири.

Однак поспішати бронювати досить дорогий номер не варто: фахівці рекомендують в якості альтернативного варіанту розглянути подобову оренду квартири

Переваги оренди квартир з подобової оплатою

На те, щоб відмовитися від готельних послуг на користь знімання квартири, є кілька вагомих причин. Як правило, цей варіант житла обходиться дешевше, ніж апартаменти в готелі з таким же рівнем комфортабельності. Оскільки такий вид бізнесу зараз активно розвивається, вибір в категорії подобової оренди просто величезний.

Знайти підходящу пропозицію по доступній ціні не складе труднощів. Орієнтуючись на власні цілі, переваги і фінансові можливості, можна підібрати житло класу люкс, стандарт або економ в потрібному районі Києва. На вибір орендарям пропонують, як бюджетні однокімнатні квартири зі скромною обстановкою, так і розкішні апартаменти з п'ятьма кімнатами, євроремонтом і масою додаткових зручностей.

До числа безперечних переваг добового знімання відноситься ще ряд факторів:

  1. Комфортабельне проживання. Що здається на короткий термін житлоплощу часто укомплектована всім необхідним для комфортного життя гостей. У квартирах передбачені спальні місця зі свіжим білизною, облаштована кухня з посудом, ванна кімната з рушниками і комплектом туалетного приладдя. При необхідності можна легко підшукати варіант з wi-fe підключенням.
  2. Висока якість житла. Зацікавленість орендодавців в пошуку клієнтів зобов'язує їх підтримувати ідеальний порядок в приміщенні. Зазвичай власники квартир уважно стежать за чистотою спалень, санвузла та кухні, справністю техніки і меблів.
  3. Без зайвих переплат. Обумовлена ​​заздалегідь оплата здійснюється повністю за всю зняту квартиру, а не за окрему «койко-місце». На час оренди в приміщенні можуть спокійно розміститися 4-6 осіб. Ніяких додаткових витрат в такому випадку не передбачається. При більш тривалому проживанні орендодавці нерідко пропонують знижки.
  4. Вільний простір. Зупиняючись в квартирі, гості міста отримують набагато більше можливостей, ніж у готелі. У їх розпорядженні буде багато вільної площі, повноцінна кухня, балкон. Затишна обстановка дозволить відчувати себе практично, як вдома.
  5. Для будь-яких цілей. Квартира в Києві подобово - універсальний варіант житла. Він підходить для короткочасного проживання в період навчання, робочого відрядження, ділових зустрічей, відпочинку і туристичних поїздок. Також їм часто користуються для проведення невеликих корпоративних заходів і святкування особливих подій - Нового року, Різдва, іменин і ін.

Процедура укладення угоди з орендодавцем гранично проста і займає мінімум часу. Досить знайти підходяще за всіма параметрами пропозицію, зв'язатися з власником, заповнити та підписати відповідний договір.

Рекомендації з пошуку і вибору житла

Пошуками квартири з подобової оплатою доцільніше займатися за допомогою спеціалізованих ресурсів. Величезна кількість різноманітних пропозицій на будь-який смак зібрано на сторінці одного з кращих агентств нерухомості в Києві https://100realty.ua/realty_search/apartment/rent/pp_433/cur_3/kch_2 . Всі оголошення, представлені на сайті, містять тільки достовірну інформацію, підкріплену докладним описом і якісними знімками об'єкта. Це значно полегшує вибір.

Ті, хто планує знімати квартиру подобово, повинні враховувати, що останнім часом в Києві сильно почастішали випадки шахрайства в даній сфері. Найбільший ризик залишитися обманутим і втратити велику суму грошей існує при самостійному пошуку житла.

Про сумнівність даного пропозиції можуть свідчити наступні фактори:

  • в порівнянні з іншими аналогічними варіантами на квартиру поставлена ​​занадто низька ціна;
  • ріелтор вимагає оплатити його послуги заздалегідь, до моменту підтвердження угоди;
  • агентство нерухомості не має постійного офісу, працює без ліцензій;
  • господар квартири не хоче показувати оригінали паперів, які доводять факт законного права власності на житло.

Найбільш поширені шахрайські прийоми пов'язані з некоректними положеннями в підписуються договори, зміною попередньо обумовлених умов оренди прямо під час проживання, здачею чужих квартир.

Чи не переживати про прозорість майбутньої угоди дозволить професійна підтримка досвідчених агентів компанії 100realty, на рахунку яких сотні успішних угод, відмінних рекомендацій і позитивних відгуків. Вони не тільки допомагають з вибором, а й забезпечують грамотний юридичний супровід угоди.

Вони не тільки допомагають з вибором, а й забезпечують грамотний юридичний супровід угоди

На сайті агентства https://100realty.ua/ передбачена ефективна система пошуку. Скориставшись зручним фільтром, можна відразу виставити важливі критерії житла, відсіявши зайві пропозиції. Щоб побачити актуальні оголошення, досить ввести бажаний район Києва чи області, ціну та кількість кімнат.

Головні правила знімання квартири подобово

Правильна оренда квартири подобово відбувається в певному порядку. Насамперед орендарю демонструють об'єкт, потім складається і підписується договір. Далі необхідно поцікавитися наявністю правовстановлюючих документів на нерухомість. Тільки після цього оплачується оренда житла і надані ріелтором послуги.

Якщо угода передбачає внесення передоплати за бронювання, варто відмовитися від неї або ж не віддавати гроші безпосередньо власнику квартири. Згідно зі встановленими правилами така процедура повинна проводитися через спеціалізовані платіжні системи, про які можна дізнатися докладніше у ріелтора.

Перед заселенням потрібно ретельно оглянути житло та переконатися у відповідності інформації, наданої в оголошенні і по телефону, реальним фактам. Також слід перевірити чистоту в кімнатах і санвузлі, справність сантехніки, розеток, електричних приладів і іншого наявного обладнання. Якщо упустити подібні нюанси, є ймовірність, що доведеться відповідати за речі, зіпсовані попередніми мешканцями.

Знімаючи квартиру, нехай і на нетривалий термін, бажано підтвердити угоду офіційним документом. Такий захід корисна для обох сторін: вона захищає квартиронаймачів від афер недобросовісних орендодавців, а власників квартир - від псування або крадіжки майна орендарями. Щоб уникнути непорозумінь, краще зайвий раз прискіпливо перечитати всі пункти і формулювання перед тим, як поставити свій підпис в договорі. Якщо якісь моменти не влаштовують, рекомендується обговорити їх або ж і зовсім переглянути доцільність угоди.

У письмовій угоді про подобову оренду прописують:

  • паспортні дані обох учасників;
  • адреса здається нерухомості;
  • тривалість оренди;
  • обов'язки / права сторін;
  • список цінних предметів і речей, які знаходяться в квартирі;
  • умови і суму оплати.

В основному орендна плата при добовому наймі береться відразу за весь період проживання. Договір може передбачати певну суму застави, якою власник житла перестраховується від можливого збитку. Вносити заставу потрібно тільки за умови написання відповідної розписки. Це стандартна практика в Києві, спрямована на те, щоб мотивувати орендарів більш дбайливо поводитися з майном. Коли термін оренди закінчується, господар оглядає квартиру і при відсутності проблем повертає гроші в момент виселення.

Добова оренда квартир - оптимальна альтернатива дорогим номерами столичних готелів. Серед великого асортименту пропозицій від власників житла в Києві і області можна запросто підшукати ідеальний варіант в конкретному районі, поблизу метро або інших об'єктів, що цікавлять. Просторій домашній обстановці за доступною ціною віддає перевагу більшість гостей міста, від чого вони залишаються тільки у виграші.