Реклама
Реклама
Реклама

стельові карнизи

Незважаючи на те, що сьогодні існує безліч способів змінити існуючий в вашому офісі або житло інтер'єр, є деякі матеріали, популярність яких не зменшується протягом століть. Наші майстри пропонують використовувати стельові карнизи у вигляді ліпнини, щоб виділити ваше приміщення і створити в ньому особливу атмосферу. Така унікальна обробка, виконанню професійними монтажниками «Ідеал Декор», дозволить зробити ваш будинок по-справжньому унікальним. Наша майстерня займається виготовленням карнизів з ліпниною на високотехнологічному сучасному обладнанні. Ми маємо в своєму розпорядженні усіма необхідними шаблонами і лекалами, щоб втілити в життя найбільш новаторські ідеї замовників. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви зможете замовити:

· Карнизи з гіпсу з декоративною вставкою або орнаментом. ці елементи відрізняються нестаріючої естетикою і витонченістю, тому відмінно впишуться в інтер'єр звичайної кімнати або просторого залу.

· Стелю ліпні деталі з гладким профілем. Наші дизайнери завжди орієнтуються на стиль приміщення, а карнизи такого типу добре підходять і для строгих інтер'єрів. Їх буде доречно розмістити в будь-яких приміщеннях, наприклад банкетному залі, холі або бібліотеці.

· Складові конструкції зі складною геометричною формою. Замовивши з нашого асортименту додаткові елементи, ви зможете органічно вписати новий карниз в існуючий інтер'єр.

Вибирайте будь-які сподобалися вам моделі з нашого зручного каталогу продукції або звертайтеся до консультантів для виготовлення карнизів за індивідуальним замовленням. співробітники нашій майстерні чекають вашого рішення, дзвоніть нам за телефонами, вказаними на сайті, або надсилайте електронного листа.

співробітники   нашій майстерні   чекають вашого рішення, дзвоніть нам за телефонами, вказаними на сайті, або надсилайте електронного листа

ліпнина на замовлення | каталог ліпнини | галерея робіт