Реклама
Реклама
Реклама

боюся гінеколога

  1. ПОТРІБЕН ДОБРИЙ ГИНЕКОЛОГ?


"Чому я боюся йти до гінеколога? Що робити, дуже соромлюся піти до лікаря на огляд вперше? ..."

Не секрет, що багато дівчат, збираючись відвідати лікаря, особливо вперше , Переживають почуття невпевненості або часом навіть силнее хвилювання. Для них це стрес, випробування нервової системи, оскільки мова йде про дуже делікатному питанні.

Деякі пацієнтки в силу сором'язливості соромляться відверто навіть говорити з лікарем про свої проблеми, а тут ще доводиться проходити гінекологічне дослідження на кріслі. Молоді дівчата не знають і не розуміють, для чого потрібно ту чи іншу дію або аналіз, а гінеколога в районній поліклініці або жіночої консультації в умовах потоку немає часу та й бажання проявляти делікатність в настільки інтимному питанні.

НАЙЧАСТІШІ "СТРАХИ" ДІВЧАТ:

  • Я дуже боюся йти до гінеколога, ... в 16 років треба б сходити! Мені здається, що я не така як всі ...
  • Мені 14 років, скоро буде 15, не наважуюся піти на на огляд, чула від подруг - буде боляче ...
  • Соромлюся йти до гінеколога чоловікові і проходити огляд на кріслі ...
  • Може таке бути, що хтось дізнається про мої проблеми (батьки, вчителі тощо) ...
  • Чи варто відвідувати доктора в 15 років, якщо я не жила статевим життям, не зашкодять чи дівочу пліву ...
  • Не можу зважитися піти на огляд - як представлю себе на кріслі голу, з розсунутими ногами ...
  • Моя знайома пішла в місцеву поліклініку, а через кілька днів у ній "вискочила" молочниця ...
  • Страшно боюся, раптом гінеколог - чоловік, ніколи не була, не знаю як це переживу ...

Всі ці побоювання і страхи перед тим, як йти до гінеколога, цілком зрозумілі. Ви не знаєте, чого очікувати, тільки підозрюєте, що це щось неприємне. Просто у Вас немає всієї достовірної інформації - але це легко виправити. Тут можна докладніше прочитати про те, як підготуватися до відвідування гінеколога .

Проблема страху і сорому перед гінекологом в даний час вирішується досить просто. Москва в наш час пропонує чимало приватних медичних центрів. Після збору інформації і відсіювання частини варіантів, вам доведеться подолати горе і прийти на консультацію. Тактовність, уміння доступно пояснювати складні явища та інші значущі особисті якості лікаря можна оцінити тільки в реальному спілкуванні. Якщо лікар не викликає у вас довіри і чимось смутно не подобається, зверніться до іншого фахівця. Довіра пацієнта до лікаря - одна з ключових умов успішного подолання проблем зі здоров'ям.

Ви можете бути впевнені, що наш доктор повне розуміння і уважність, допоможе вирішити ситуацію. Відвідування жіночого лікаря нашої клініки, особливо якщо це в перший раз, не залишить у Вас неприємних спогадів! Сама процедура обстеження складається з декількох послідовних етапів ... (див. гінекологічний огляд ).

За чинним законодавством, при досягненні 15 років Ви можете самостійно звернутися в клініку, при цьому зберігається конфіденційність звернення! Лікар, згідно зі ст. 61 Основ законодавства України про охорону здоров'я громадян, не надає інформацію про факт звернення за медичною допомогою дієздатних пацієнтів, які досягли 15 років, без їх згоди третім особам, в тому числі найближчим родичам (мама, тата, бабусі і т.д.), не надає інформацію про стан вашого здоров'я, ваш діагноз або ж інші відомості, отримані при обстеженні. Далі читайте про те, з якого віку можна йти до гінеколога однієї, без батьків .

ПЕРЕВАГИ НАШИХ ДОКТОРІВ:

індивідуальний підхід до кожної пацієнтці;
доброзичливе і уважне ставлення;
високий професіоналізм фахівців;
лікарі 1 і вищої категорії, к.м.н .; всі види аналізів (мазки, крові та ін.);
щадне і ефективне лікування;
можливість анонімності візиту;
прийом і діагностика щодня.

Спеціаліст нашого центру після обстеження може видати Вам довідку про стан здоров'я.
Відомо, що проходження медогляду при надходженні і під час навчання у вищому навчальному закладі, в школі або на роботі і в т.п. ситуаціях часто неминучі. Але багатьох не влаштовують умови їх проведення. Виникає питання - куди йти, щоб уникнути втрати нервів і часу? Якщо Ви хочете йти до гінеколога і не боятися - зверніться в наш центр. Розуміння, доброзичливість і індивідуальний підхід до проблеми кожного пацієнта - це правила нашої роботи!

ПОТРІБЕН ДОБРИЙ ГИНЕКОЛОГ?

Якщо вам потрібна допомога хорошого фахівця, запрошуємо відвідати наш центр. На первинній консультації лікар визначає коло питань, що потребують вирішення, за показаннями проводить необхідні дослідження і складає індивідуальний план лікування. Візит в нашу клініку до делікатного, доброму гінеколога, до якого не страшно йти на прийом, не залишить у Вас неприємних спогадів!

ПОТРІБЕН ДОБРИЙ ГИНЕКОЛОГ?
Quot;Чому я боюся йти до гінеколога?
Що робити, дуже соромлюся піти до лікаря на огляд вперше?
Виникає питання - куди йти, щоб уникнути втрати нервів і часу?
ПОТРІБЕН ДОБРИЙ ГИНЕКОЛОГ?