Реклама
Реклама
Реклама

ТОП-10 літніх відкритих басейнів Києва - 2018 рік

  1. OLMECA PLAGE
  2. ДНІПРОВСЬКА РИВ'ЄРА
  3. BORA BORA BEACH CLUB
  4. QUEEN COUNTRY CLUB
  5. LOBSTER
  6. SOBI CLUB
  7. HOLIDAY CITY
  8. ТРУХАНОВ ОСТРІВ
  9. CITY BEACH CLUB
  10. Пірс 39

Як тільки температура за вікном стає вище 25 ° С, починає тягнути у відпустку на море. Але якщо до нього ще далеко, на допомогу приходять літні відкриті басейни. Swimming-Cool поспішає розповісти Вам, які басейни Києва варто відвідати в цьому пляжному сезоні, які послуги пропонуються і скільки буде коштувати вхідний квиток.

OLMECA PLAGE

Відноситься до одного з ресторанів мережі Наша Карта, знаходиться в Гідропарку. Відвідувачам пропонується просторий басейн, м'які шезлонги, тенти і бар з прохолодними напоями. Якщо Ви не любитель "ледачого" відпочинку, для Вас є кілька волейбольних майданчиків, скутери, гідроцикли, катання на водних лижах і навіть серфінг. Замовити страви з ресторану можна не виходячи з води. Ближче до вечора Ольмека Пляж часто влаштовують різноманітні вечірки за участю популярних українських діджеїв.

Вхід на територію комплексу безкоштовний, шезлонг обійдеться в 300 грн.

ДНІПРОВСЬКА РИВ'ЄРА

Об'єднує в собі відпочинок на пляжі і біля басейну. Є звичайні і ротангові (м'які) шезлонги, "черепашки" для двох і бунгало для компаній. Дніпровська рів'єра подбала і про те, щоб Ви не залишилися голодним - на території комлексу є ресторан з літньою терасою. І, звичайно, для тих, хто приходить на пляж не просто позасмагати, а отримати адреналін, є прокат скутерів, гідроциклів, катамаранів і водні гірки.

Ціни в 2018 році в Дніпровській Рив'єрі починаються від 250 грн по буднях та від 300 - у вихідні.

BORA BORA BEACH CLUB

Це місце підходить для молодіжних компаній і відпочинку удвох. Бора Бора пропонує шезлонги на пляжі і великі ліжка і бунгало ближче до басейну. Тут є всі необхідні атрибути відпочинку в 2018 році: коктейлі, кальяни, два просторих пулу і культурно-розважальна програма з тематичними заходами і виступами відомих музикантів.

Вартість оренди шезлонга - 200/250 грн, бунгало - 800/1000 (Пн.-Пт. і Сб.-Нд.)

QUEEN COUNTRY CLUB

Претендує на звання самого модного місця відпочинку в 2018 році, але в той же час, і найдорожчого за ціною оренди шезлонга. Що входить у вартість: плавання в 26-метровому басейні з підігрівом води, джакузі надувні круги в формі лебедів, пегасів і фламінго, персональні шафки з ключем для цінних речей. Також тут є ресторан, бар, SPA-процедури. Комплекс знаходиться посеред соснового лісу, так що чисте повітря гарантований.

Вартість шезлонга - 500 грн, ліжка - 1000, бунгало - 1500.

LOBSTER

Пляжний комплекс не залишив без уваги тих, хто любить відпочинок біля басейну, і тих, хто вважає за краще відкриті водойми. Тут обладнано два пляжі і невеликий пул: один простіше, на ньому є тільки м'які шезлонги з матрацом і альтанки, а на другому - шезлонги, парасольки та намети з подушками. Для гастрономічного задоволення - ресторан авторської кухні і бар. Також є оренда поля для міні-футболу, тенісний корт, заняття по дзюдо і гімнастики.

Ціна від 100 до 350 грн (залежить від обраного Вами пляжу і дня тижня).

SOBI CLUB

Клуб лідирує відразу по двох позиціях: по-перше, за кількістю відкритих басейнів, а по-друге, за їх розмірами. Тут п'ять пулів різних габаритів від 18 до 50 м, басейн для дітей і джакузі. Усередині комплексу є ще дві аквазони в SPA-зоні, які працюють весь рік. В іншому стандартний для хорошого пляжного комплексу набір послуг: бар, ресторан, тенісні столи, дартс, альтанки з мангалом, поле для футболу і волейбольний майданчик, оренда водних мотоциклів, човнів і катамаранів.

Собі Клаб проводить ранкові тренування з аквааеробіки.

Відпочити в Sobi Club в Києві в 2018 році можна за наступними цінами: 250/450 грн для дитини і дорослого відповідно.

HOLIDAY CITY

Басейн Холідей Сіті знаходиться на території п'ятизіркового готелю. Відвідувачам пропонуються великий 23-метровий пул і дитяча невелика ванна з фонтаном. Комплекс спрямований на SPA-процедури, вибір яких тут досить широкий. В тому числі тут є соляна кімната, банний комплекс та фітнес-зал. Для проживаючих в готелі аквазона входить у вартість проживання.

Ціни такі: дітям до 5 років - безкоштовно, від 5 до 12 років - 400, від 12 років і дорослі - 800.

ТРУХАНОВ ОСТРІВ

А це місце б'є рекорди за кількістю позитивних відгуків про приємне персоналі, чистоті і атмосфері в цілому, хоча з першого погляду і не скажеш, що цей комплекс чимось виділяється: зручні лежаки зі столиками, два басейни і водна гірка. Послуги бара, оренди футбольного, волейбольного поля, тенісних столів.

Ціни одні з найнижчих в Києві: 150 грн з понеділка по п'ятницю і 250 - субота, неділя та свята. Дітям до 7 років вхід безкоштовний, а з 7 до 14 - з 50% знижкою, але без надання шезлонга.

CITY BEACH CLUB

Якщо Ви шукаєте щось незвичайне, то Сіті Біч Клаб точно для Вас. Два круглих басейну розташовані на даху, що є плюсом для тих, хто хоче отримати гарну засмагу. Тут досить багато шезлонгів, так що місця вистачить для всіх бажаючих. А для любителів музики і вечірок City Beach часто проводить цікаву розважальну програму.

Відвідування безкоштовне, оренда шезлонга в будній день - 400 грн, у вихідний - 500, оренда ліжка - 900/1200 грн.

Пірс 39

Набирає популярності і ця аквазона з двома басейнами на 25 і 13 метрів з підігрівом води. Вранці по буднях велика ванна відкрита для плавців - можна прийти поплавати на одній з доріжок, але без інструктора. З 11 ранку Пірс 39 відкритий для всіх бажаючих. Можна зіграти на шезлонгу або ховатися від сонця в наметі. Є волейбольний майданчик, кафе і бар.

Повний список відкритих басейнів міста Київ ви можете переглянути за посиланням: https://swimming-cool.com.ua/loc/otkrytye-basseyny/