Реклама
Реклама
Реклама

Гель лаки Kodi (Коди) купити в інтернет-магазині КрасоткаПро

  1. Кольорова гамма Палітра Шелак Коді - одна з вагомих причин вибору цієї марки і майстрами манікюру,...
  2. Особливості нанесення і зняття
  3. думка клієнтів

Кольорова гамма

Палітра Шелак Коді - одна з вагомих причин вибору цієї марки і майстрами манікюру, і домашніми умільцями. Уявіть, виробники пропонує понад півтори сотні квітів на будь-який смак! Вже тут є, з чого вибрати! Пастельні і напівпрозорі тони, ідеально підходящі для щоденного гардероба, змінюються яскравими, насиченими відтінками, прекрасно доповнюють дискотечний look. Багатий вибір тонів дозволяє підібрати покриття, що гармонує з індивідуальним стилем і кольором одягу.

Оригінальна формула покриття

Вас напевно обрадує унікальна формула бази і фінішу: до складу гель-лаку входить, в тому числі, і каучук. Вона гарантує прекрасні характеристики при носінні: відсутність відколів, вицвітання або стирання кінчиків протягом довгого часу. Спеціальні інгредієнти, що містяться в гель-лаку, не дають йому засохнути, змінити колір або зіпсуватися. А тому, зібравшись купити шелак Kodi, ви зможете використовувати флакончик протягом тривалого часу.

Причому довговічність характеризує і термін носіння покриття. Покриття буде триматися на нігтях цілих дві-три тижні, радуючи первозданною красою.

Спеціальний склад дозволяє уникнути пошкодження натуральних нігтів. Безпечний він і для алергіків: виробники приділяють особливу увагу нешкідливості компонентів.

Особливості нанесення і зняття

У плані специфіки нанесення шелак Kodi практично нічим не відрізняється від звичайних трифазних покриттів такого роду.

  1. Знежирений і очищений ніготь покривається шаром бази.
  2. Потім - одним-двома кольоровими шарами. Найчастіше вистачає і одного, т.к гель лаки Kodi Professional володіють високою щільністю кольору.
  3. І на завершення - шаром топа.

Кожен з них просушується в стандартній ультрафіолетової або LED-лампи не довше ніж трьох хвилин.

наносити даний гель лак зручно, оскільки він самовирівнюється на нігті і може похвалитися чудовою консистенцією.

Щоб зняти цей гель-лак, приберіть шар топа, використовуючи пилку, а потім розмочуйте покриття протягом 15-20 хвилин, приклавши до нігтя просочений фірмової смивкой спонж. Після цього обробіть нігтик апельсинової паличкою.

думка клієнтів

Відгуки про Шелак Коді - ще один аргумент на користь вибору цього покриття. Багато відгукуються про нього як про добротному гель-лаку без видимих ​​недоліків. Користувачі відзначають легкість нанесення і зняття (при правильному дотриманні технології), дивовижну стійкість, прекрасний блиск і багатющу колірну палітру. Майстри роблять акцент на високій якості бази і фінішу, новачки - на чудовій вартості.

Спробуйте скористатися даними покриттям і з великою часткою ймовірності ви на довгий час станете його відданою прихильницею.