Реклама
Реклама
Реклама

Закінчив МО, працюю в банку!

Привіт друзі!

Говоріть що в Освіті РК повний бардак? та він існує!

Наприклад, факультет Міжнародне Ставлення (International relations, Халикаралик Катинастар). Уау, звучить круто, чи не так?

Ще в школі, вирішив піти на цей факультет. І тільки потім зрозумів, чому наша вчителька з англійської радила, ні в якому-разі не вибирати саме МО. Є кілька причин того, що я перевівся на іншу спеціальність, більш оптимістичний варіант для майбутньої кар'єри.

# 1. Є ризик залишитися без роботи, якщо очікування були працювати в МЗС.

# 2. Низький рівень отриманих знань під час навчання. Відповідно навчальних закладів.

# 3. Кількості учнів більше ніж належить, а належить поняття розтяжне. Якщо в МЗС в загальному число персоналу становить близько 5000, а випускаються, щорічно з збільшеному 5кратном розмірі.

# 4. Відсутність будь-якої конкуренції, між учнями.

# 5. Відсутність будь-які цінні папери диплома, після закінчення університету, про коледжі мова взагалі не йде і т.д.

д

Зв'язки з цим у вас не складається враження, що нас дурять?! Такі величезні кошти отримують навчальні заклади завдяки факультету Міжнародних Відносин, причому в 2-3 рази перевищує найбільш важливі професії як ІТ, машинобудування, і звичайно вузькі спеціальності. Таким, чином сприяють поповненню скарбниці, в тому числі. А де робочі місця?

Задається питання, якщо все одно, завтра будеш працювати зовсім в іншій сфері, отримавши диплом МО, то навіщо він взагалі потрібен? Чому Держава не вирішує цю справу? Чому непотрібні, але дорогі факультети не скорочуються, а навпаки ростуть? А якщо варто спробувати закрити МО? Нічого страшного, адже у Консулов, Дипломатів вже є свої наступники, і місця давним давно зарезервовані! Про що говорити про тисячі студентів? Тим більше, за такої безробіття!

Всі мої друзі працюють в банках, компаніях ... Коли цікавився, а як на рахунок Аташе? Мовчки кивали головою, а що робити? Значить, все було даремно, все 4 роки байдикував виходить! Виправдаєш ти, ті кошти, які були витрачені на знання ?! Але, диплом лежить собі, роль то не грає зовсім, головну! Ось і вся суть. )

PS Зв'язки з цим робіть правильний вибір, друзі!

Говоріть що в Освіті РК повний бардак?
Уау, звучить круто, чи не так?
А де робочі місця?
Задається питання, якщо все одно, завтра будеш працювати зовсім в іншій сфері, отримавши диплом МО, то навіщо він взагалі потрібен?
Чому Держава не вирішує цю справу?
Чому непотрібні, але дорогі факультети не скорочуються, а навпаки ростуть?
А якщо варто спробувати закрити МО?
Про що говорити про тисячі студентів?
Коли цікавився, а як на рахунок Аташе?
Мовчки кивали головою, а що робити?