Реклама
Реклама
Реклама

Трудові книжки у Володимирі

Постановою Уряду РФ від 16 квітня 2003р. №225 з 1 січня 2004 року введено в дію нові форми трудових книжок і вкладишів до них.

Торгово-промислова палата Володимирській області, за дорученням адміністрації Володимирській області, є уповноваженою організацією щодо забезпечення підприємств, розташованих на території області, трудовими книжками і вкладишами в них нового зразка Торгово-промислова палата Володимирській області, за дорученням адміністрації Володимирській області, є уповноваженою організацією щодо забезпечення підприємств, розташованих на території області, трудовими книжками і вкладишами в них нового зразка.

Відповідно до вимог, встановлених Порядком забезпечення роботодавців бланками трудової книжки і вкладиша до трудової книжки, затвердженого наказом Міністерства фінансів РФ від 22 грудня 2003р. № 117н, ТПП Володимирській області уклала відповідний договір з розповсюджувачем і веде Реєстр підприємств і організацій області, які купують нові трудові книжки і вкладиші.

При отриманні трудових книжок і вкладишів необхідно мати при собі довіреність (або друк) від організації і паспорт.

З питань, пов'язаних із забезпеченням працівників трудовими книжками і вкладишами в них, звертайтеся в Кадрове агентство ТПП Володимирській області:
м Володимир, вул. Студена Гора, 34
Тел. (4922) 45-08-38, 45-08-34, 45-12-45, e-mail: [email protected]