Реклама
Реклама
Реклама

Що робити якщо зламали сторінку в однокласниках?

  1. Що робити якщо зламали сторінку в однокласниках?
  2. Що робити, якщо мене зламали в однокласниках?
  3. Другий етап відновлення
  4. Третій, заключний етап відновлення
  5. Подивитися відео: що робити, якщо зламали сторінку в однокласниках?

На порядку денному сумна тема, що робити якщо у вас зламали сторінку в однокласниках.

Багато хто до цих пір вважають що це випадковість і ви просто потрапили під роздачу (атаку), але варто задуматися чому саме ви стали уразливі. Сьогодні я розповім, що робити якщо вас все-таки зламали.

Що робити якщо зламали сторінку в однокласниках?

Дорогі друзі, звичайний день, ви встали, вмилися і вирішили по швидкому зайти почитати листи на своїй сторінці в однокласниках і раптом бачите приблизно таку картинку!

Ще близько 10-ти хвилин ви висаджуєте свій мозок і думаєте що просто невірно вводите пароль. Ще хвилин 5 думаєте, що це на однокласниках проблеми технічні. І тільки по тому в цілому приблизно пів години ви починаєте міркувати розсудливо і розуміти, все, вас зламали.

Забрали вашу улюблену сторінку, ось сволочі, ось кому-то зайнятися нічим. Але ж ви нікому не заважали, просто спілкувалися з друзями, змінювалися подарунками, грали в іграшки і тепер все це втратили.

Що ж робити, що ж буде з вашими фотографіями, а сотні друзів, яких ви додавали, все вилетіло «в трубу». Звичайно, ви можете з цим змиритися і завести нову сторінку. Заново додати друзів і фотографії, пройти гри за новою якщо були, але все ж прикро втратити все в один момент.

Може бути ця сторінка була частинкою вашої душі. А тепер з неї якийсь не хороша людина розсилає свої спам листи і нав'язує вашим друзям що-небудь купити або просить поповнити ваш баланс на новий номер.

Більшість людей так і робить, але наприклад я, страшенно не люблю програвати. Втрата своєї сторінки для мене свого роду поразки, тому особисто я «не готовий говорити спасибі, коли на мене плюють».

Втрата своєї сторінки для мене свого роду поразки, тому особисто я «не готовий говорити спасибі, коли на мене плюють»

Швидше за все ви в істериці, скаженієте та й взагалі день почався якось не так.

Друзі не варто переживати, турбуватися, поверніться до свого усвідомленого стану, згадайте що ви людина. Розумна людина - як тільки ви це зрозумієте, зможете викинути з голови дурниці типо:

Ааааа що ж робити? Я нічого не вмію, як же бути? Треба терміново звернутися до знайомого хакеру!
Я не випадково написав, що людина - це розумна істота. Ми багато чого можемо і я закликаю вас користуватися своєю головою, ми адже вчимося півжиття не для того щоб потім бути абсолютно безпорадними. Тому стиснули зуби і вперед відстоювати свої права, нічого віддавати свій особистий куточок в мережі якимось хуліганам. Поводимося до правильної думки!

Як тільки ви вирішили повернути свою сторінку ви встали на правильний шлях. Адже творці всесвітньо відомого порталу однокласники вже давно придумали методики по відновленню ваших сторінок. А від вас просто чекають правильних, послідовних дій. Приступимо друзі.

Що робити, якщо мене зламали в однокласниках?

  1. Потрібно скласти грамотне повідомлення і відправити його в службу підтримки, терпляче чекати.
  2. Як тільки отримали відповідь виконати всі вимоги, які від вас чекають в тех.підтримки.
  3. Тепер залишилося просто дочекатися відповіді від техпідтримки з уже розблокованою сторінкою.

Перший етап відновлення

Як бачите схема повернення своєї сторінки дуже проста, ви самі можете все це зробити якщо дочитаєте уважно мою статтю до кінця. Почнемо розбирати кожен пункт докладно.

Починаємо відновлення сторінки з листа в службу техпідтримки. Для цього заходимо на сайт однокласники і внизу сторінки шукаємо посилання на сторінку допомогу. На момент написання статті вона розташована, як на картинці. Якщо в майбутньому оформлення зміниться, то просто шукаєте кнопку допомогу, зворотний зв'язок, технічна або щось дуже схоже за змістом.

(Зображення збільшуються при натисканні на них).

(Зображення збільшуються при натисканні на них)

Після того як ми знайшли посилання для звернення в підтримку, потрібно скласти відповідний для нас звернення. Це не завжди буває зовсім просто, але читаємо уважно і шукаємо рубрику «проблема з доступом».

Це не завжди буває зовсім просто, але читаємо уважно і шукаємо рубрику «проблема з доступом»

Перейшовши за посиланням проблеми з доступом ми бачимо дві рубрики: логін і пароль, блокування профілю. Вибираємо по ситуації, якщо нас зламали то логін і пароль. Якщо нас заблокували за поширення спам листів або в зв'язку з будь-якими скаргами, то вибираємо блокування профілю.

Якщо нас заблокували за поширення спам листів або в зв'язку з будь-якими скаргами, то вибираємо блокування профілю

У кожній з цих рубрик є відповіді на найпопулярніші питання, почитайте їх для загального розвитку. Відразу після читання переходите до нашої мети, написати лист, для цього потрібно натиснути на посилання внизу будь-якої з рубрик.

Відразу після читання переходите до нашої мети, написати лист, для цього потрібно натиснути на посилання внизу будь-якої з рубрик

Після цього уважно заповнюйте звернення, дані все вводимо реальні.

Після цього уважно заповнюйте звернення, дані все вводимо реальні

Тепер просто чекаємо відповіді на пошту, яку ви вказали для зв'язку, зазвичай відповідь приходить протягом 24 годин, але можливо доведеться почекати довше. Іноді процес займає кілька днів, не поспішайте і не пишіть ще один лист - це не прискорить процес листування, просто чекайте.

Другий етап відновлення

Незабаром ви отримаєте лист від техпідтримки сайту однокласники, в якому від вас зажадають підтвердження на відновлення. Попросять докладно написати про ваших останніх діях на сторінці ще які-небудь подробиці. Наостанок можуть зажадати надіслати фотографію, де буде чітко видно ваше обличчя на тлі листування з техпідтримки або на тлі сайту однокласники.

Це не означає що вам потрібно фотошоп, просто встаньте поруч з комп'ютером і нехай вас сфотографують, так щоб було видно обличчя густо комп'ютер з листуванням. Можливо зажадають паспортне підтвердження, для цього потрібно буде відправити першу сторінку вашого паспорта. Розворот на якому ваше фото, можете прикрити серію і номер якщо переживаєте. Після відправляєте свою відповідь з підтвердженими даними.

(Якщо виникнуть проблеми зі складанням листи, пишіть в коментарях допоможу.)

Третій, заключний етап відновлення

Знову чекаємо деякий час, приблизно 24 години і отримуємо відповідь в якому буде ваш логін і новий пароль для доступу на сторінку в однокласниках або посилання на створення нового пароля.

Будьте впевнені за допомогою цього способу ви завжди зможете офіційно відновити свою сторінку в однокласниках.

Тепер швидше за все ви радісні і щасливі. Але це далеко не всі друзі мої. Адже тепер потрібно з'ясувати, чому ви втратили доступ до сторінки або як вас змогли зламати. Кілька способів прочитайте нижче:

  1. - занадто простий пароль ( читайте статтю як створити надійний пароль );
  2. - не було хорошого антивіруса ( читаємо статтю як вибрати антивірус );
  3. - хтось отримав доступ до вашої пошти або телефону;
  4. - ви самі ввели свої дані на сторонньому сайті або лазили неакуратно по сайтам 18+.

Подивитися відео: що робити, якщо зламали сторінку в однокласниках?

Це тільки базові причини, насправді їх дуже і дуже багато. Щоб завжди відчувати себе в безпеці і бути підкованим в «комп'ютерному світі» рекомендую підписатися на новини мого сайт.
Тоді ви будете отримувати анонси цікавих статей прямо на свою пошту.

Уявіть на скільки це зручно, вам періодично надходять листи з мого сайту з назвою статті та її коротким змістом, ви подивилися, не цікаво видалили. А якщо порушена цікава вам тема натиснули читати далі і знову потрапили до мене на сайт. Де я постараюся відповісти на всі ваші запитання максимально швидко і детально. Удачі друзі, форма підписки нижче!

Що робити якщо зламали сторінку в однокласниках?
Що робити, якщо мене зламали в однокласниках?
Що робити якщо зламали сторінку в однокласниках?
Я нічого не вмію, як же бути?
Що робити, якщо мене зламали в однокласниках?
Подивитися відео: що робити, якщо зламали сторінку в однокласниках?