Реклама
Реклама
Реклама

Опис Приват24 - Електронні гроші в Україні: Яндекс Гроші, WebMoney

  1. Читайте також

Короткий опис: Приват24 - система інтернет-банкінгу, призначена для дистанційної роботи з банківськими рахунками. Власником Приват24 є «ПриватБанк». Вхід в систему розташований на www.privat24.ua. Тут доступна реєстрація, баланс і вкладка мої рахунки. Робота з системою Приват24 здійснюється за допомогою доступу в інтернет. Управління рахунками є з будь-якого комп'ютера, що має вихід у всесвітню мережу. Інструменти інтернет-банкінгу Приват24 дозволяють здійснювати перекази коштів на карти як українських так і закордонних банків, переклади на розрахункові рахунки в українських банках, а так само в системах Privatmoney, WesternUnion, SWIFT платежі.

Швидкість переказу: на практиці внутрішній переказ по Приват24 проходить протягом півгодини. Швидкість проходження міжбанківських переказів залежить від корреспондирующего банку.

Валюта: система інтернет-банкінгу пропонує відкрити три типи рахунків - долар, євро та гривня. У разі переказу коштів між разновалютнимі рахунками, конвертація здійснюється за внутрішнім курсом банку.

Обмеження: на внутрішньобанківські операції накладаються обмеження в розмірі 50 тисяч гривень на добу, на міжбанківські операції в розмірі 10 тисяч гривень на добу. Існують також обмеження на кількість проведених операцій протягом місяця.

Отримання і відправка коштів: перекази здійснюються з використанням динамічних кодів, які користувач отримує у вигляді СМС на мобільний телефон. Динамічний код можна використовувати один раз.

особливості:
1. Широкий спектр можливостей здійснення платежів: оплата комунальних послуг , Міжбанківський переказ, поповнення мобільного рахунку і ін.
2. Для роботи в Приват24 не пред'являються особливі вимоги до операційної системи комп'ютера.
Тарифи: Переклади всередині ПриватБанку 50 коп. Переклади в інший банк 3 грн.

Читайте також

  • Комунальні платежі в Приват24

    Приватбанк дає можливість всім користувачам privat24 підключити послугу "Комунальні регулярні платежі по заборгованості". Одного разу підписавшись на цю новинку Приватбанку у вас назавжди відпаде щомісячна необхідність заповнення реквізитів оплати комунальних послуг. ...

  • Приват24 для бізнесу

    При виборі майбутнього партнера для здійснення готівкових та безготівкових розрахунків бізнесмени намагаються звертати увагу на банки, які характеризуються не тільки надійністю, але і широким переліком доступних до виконання операцій, можливістю ...

  • Що робити якщо забув пароль

    Іноді на сайті Приват 24 вхід в систему стає неможливий, якщо користувач, покладаючись на власну пам'ять, ніде не зафіксував свої дані для авторизації і згодом забув їх. Якщо з Вами ...

  • Як зареєструватися в Приват 24

    Для входу в систему Приват24 необхідно перейти на сайт privat24 і натиснути кнопку '' Реєстрація ''. Після цього Вам необхідно буде ввести ІНН, номер телефону, придуманий Вами пароль і натиснути кнопку '' Підтвердити ''. ...