Реклама
Реклама
Реклама

Ондулін Ярославль - Купити ондулін в Ярославлі недорого

Ондулін (або як його іноді називають - єврошифер) - це сучасний хвилястий листовий покрівельний матеріал з волокнистих наповнювачем

Ондулін (або як його іноді називають - єврошифер) - це сучасний хвилястий листовий покрівельний матеріал з волокнистих наповнювачем. Ондулін досить популярний в Росії і повсюдно використовується в дачному будівництві.

Незважаючи на те, що ондулін дуже схожий на свого попередника - асбестоцементний шифер, нічого спільного крім зовнішнього вигляду вони не мають. Ондулін виготовляється тільки з екологічно чистих матеріалів і, на відміну від шиферу, не містить азбесту, який дуже шкідливий для людини. Ондулін НЕ крихкий і не тріскається при забиванні цвяхів.

До незаперечних переваг ондуліна можна віднести його легкість, міцність і гнучкість, а також порівняно низьку ціну. Це також дуже довговічний матеріал, термін служби якого може досягати 50 років. Ондулін відмінно переносить і низькі, і високі температури.

Зверніть увагу   ТОВ ЯрБліцСтрой пропонує до продажу ондулін в Ярославлі Зверніть увагу
ТОВ ЯрБліцСтрой пропонує до продажу ондулін в Ярославлі. Ви можете купити недорого ондулін будь-яких кольорів. Детальну інформацію та наявності дізнавайтеся у наших менеджерів по телефону +7 (4852) 33-10-29 .

Детальну інформацію та наявності дізнавайтеся у наших менеджерів по телефону   +7 (4852) 33-10-29

Корисна порада   Ми розуміємо, як легко розгубитися при виборі в такому широкому асортименті будівельних матеріалів Корисна порада
Ми розуміємо, як легко розгубитися при виборі в такому широкому асортименті будівельних матеріалів. Тому пропонуємо до прочитання нашу інформаційну статтю. Ви дізнаєтеся де і як правильно вибрати ондулін, його розміри, ціну, переваги і недоліки. Читати докладніше - До ак вибрати ондулін .

НАЗАД НА СТОРІНКУ "Продукція"