Реклама
Реклама
Реклама

Маша Распутіна вперше розповіла, де і з ким зараз знаходиться її старша дочка Лідія

14:39 11.04.2018

На початку березня цього року в ЗМІ з'явилася інформація про те, що дочка співачки Маші Распутіної Лідія Єрмакова, яка страждає на психічний розлад, безслідно зникла . Правда, через пару тижнів дівчина знайшлася у своєї матері, проте в пресі вже підняли шум. Маша Распутіна вирішила сама розповісти про Лідії, її хвороби і про те, де і з ким вона зараз знаходиться. В програмі " Секрет на мільйон »Зірка російської естради зважилася на відверту розмову.

Так, Распутіна вперше після смерті першого чоловіка Володимира Єрмакова, батька старшої дочки артистки, в розмові з ведучою провокаційного шоу Лерой Кудрявцевою торкнулася теми про те, як їй насправді жилося в першому шлюбі. Співачка розповіла про образи і труднощі, які були між нею і чоловіком, а також назвала причину, через яку пошкодувала про те, що вийшла за Володимира заміж вже через рік після одруження. Відкриє Распутіна і то, чому чоловік-продюсер робив все, щоб налаштувати її проти їхньої спільної дочки Ліди.

Відкриє Распутіна і то, чому чоловік-продюсер робив все, щоб налаштувати її проти їхньої спільної дочки Ліди

Маша Распутіна вперше розповіла, де і з ким зараз знаходиться її дочка Ліда

Крім цього Маша Распутіна розповіла, хто зараз допомагає її старшої спадкоємиці, що відчуває серйозні проблеми зі здоров'ям, боротися за спадок пішов з життя батька.

Крім того, співачка відкрила цікаві нюанси, як зароджувалася її любов з бізнесменом Віктором Захаровим. Виявляється, перше побачення співачки і мільйонера закінчилося зовсім не хепі-ендом, а гучним скандалом. Після цього Маша кілька років робила все, щоб уникати зустрічей з одруженим поклонником. Втім, справжня любов все одно перемогла, правда Распутіна була змушена заради сім'ї і чоловіка погодитися на серйозні поступки. Чоловік Марії заявив, що йому «не потрібна гастролёрша», і Распутіна погодилася зі своєю другою половиною.

Чоловік Марії заявив, що йому «не потрібна гастролёрша», і Распутіна погодилася зі своєю другою половиною

Маша Распутіна вперше розповіла, де і з ким зараз знаходиться її дочка Ліда

Під час бесіди з Лерой Кудрявцевої Распутіна торкнулася і тему сучасного шоу-бізнесу. Співачка відкрито назвала тих, кого вважає своїми друзями і ворогами. Наприклад, Маша пояснила, що не поділила з любов'ю Успенською і що стало причиною того, що вона ось уже десять років не вітається з Філіпом Кіркоровим , А також з-за чого на неї зол композитор Ігор Крутой .

Читайте також:

Маша Распутіна хоче відсудити у Першого каналу 50 мільйонів рублів

Стали відомі обставини смерті колишнього чоловіка Маші Распутіної

Дочка Маші Распутіної бореться з братом за чотирикімнатну квартиру в Москві