Реклама
Реклама
Реклама

Де живе Санта-Клаус в Фінляндії

На цікавить наших читачів питання «Де живе Санта-Клаус в Фінляндії» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Мрія мого дитинства - побувати в гостях у Санта-Клауса. Скажіть, де саме він живе в Фінляндії?

20.08.2018 Світу Лаврова


На цікавить наших читачів питання «Де живе Санта-Клаус в Фінляндії» відповідає редакція сайту «В Отпуск

Санта-Клаус живе в селі, що знаходиться за полярним колом. Якщо точніше, це село знаходиться в одній з областей Фінляндії , Біля великого міста Рованіємі , Де розташований аеропорт (вірніше, він за кілька кілометрів від міста).

Сюди приїжджають туристи з величезної кількості країн. Японці і індуси, китайці і французи, англійці та росіяни поспішають побачити доброго білобородого старого, що літає по небу на чарівних оленях і роздає подарунки. Ось тільки громадяни США сюди заглядають нечасто: вони вважають, що Санта живе зовсім не тут, а десь в районі Північного полюса . Але, зрозуміло, відвідати його там ніхто не намагається, тим більше, що полюс розташований в океані - там просто немає землі.

Звичайно, самий пік туристичної активності припадає на зимові свята, а точніше - на Різдво. Втричі збільшується кількість авіарейсів, що прибувають в довколишній міжнародний аеропорт. Він, до речі, розташований всього лише в двох кілометрах від села.

Якщо ви з якихось причин уникаєте повітряних подорожей, до чарівної села можна дістатися і різними наземними видами транспорту - наприклад, існують автобусні маршрути. Можна подорожувати і на поїзді.

Скажіть, де саме він живе в Фінляндії?