Реклама
Реклама
Реклама

Чи можна взяти кредит, якщо не працюєш офіційно

  1. 1 Позики в мікрофінансових компаніях
  2. переваги МФО
  3. 2 Споживчі кредити готівкою в банках
  4. ! Тінькофф Банк - вигідні кредити онлайн
  5. ! Банк Русский Стандарт - експрес кредити готівкою
  6. Переваги споживчих кредитів
  7. Переваги заставних кредитів готівкою

Неофіційне працевлаштування - популярний варіант зайнятості громадян Російської Федерації. Зрозуміло, що така ситуація пов'язана з економічною обстановкою. Це не виключає, а навіть збільшує ймовірність виникнення фінансових труднощів у таких людей. Тому у більшості з них досить часто з'являється необхідність позичити.


Звернення до родичів має ряд негативних наслідків і виникає логічне запитання - чи можна взяти кредит, якщо не працюєш офіційно? Відповідь однозначна - так, можна. Причому існує відразу три варіанти виходу з ситуації, в залежності від необхідної суми. Кожен з них має ряд нюансів. Тому варто розглянути кожен спосіб окремо.

1 Позики в мікрофінансових компаніях

Даний варіант не є класичним кредитом, до якого звикли багато росіян. У той же час, мікропозик дозволяє позичити гроші і вирішити матеріальні труднощі. Мікрофінансові організації - МФО - висувають найбільш лояльні вимоги до своїх позичальників, якщо розглядати всі типи офіційних кредиторів в Росії. Це відноситься і до пункту працевлаштування.



Найчастіше, видача позики не обумовлена ​​будь-яким мінімальним стажем, а також офіційним оформленням на поточному місці роботи. Тому дані компанії - реальний вихід із ситуації. Особливо ті, які надають позики онлайн . Тобто через інтернет.


переваги МФО

  1. Мінімальний комплект документів. У більшості випадків достатньо мати у своєму розпорядженні тільки своїм общегражданским паспортом.
  2. Швидкість прийняття рішення та оформлення. Розгляд заявки часто відбувається протягом одного-двох годин. Іноді підсумок озвучується через 5-15 хвилин! Це дозволяє не тільки максимально швидко вирішити фінансові труднощі, але і в разі відмови негайно подати заявку в іншу МФО. Охопивши максимальну кількість компаній, і домігшись, в результаті, позитивного результату.
  3. Лояльні вимоги. Це відноситься не тільки до даного питання. Деякі компанії надають позики громадянам з негативною кредитною історією. Також звернутися до них можуть всі, хто досяг повноліття. Тобто з 18 років!
  4. Комфортне оформлення. Російський мікрофінансовий ринок налічує величезну кількість онлайн МФО. Тобто тих, які надають позики через інтернет. Це дає можливість отримати гроші в борг без офіційного працевлаштування не тільки жителям великих міст, а й тим, хто знаходиться в невеликих населених пунктах.

недоліки МФО

  1. Невелика сума позики. Не варто розраховувати на те, що вдасться взяти в борг більше 30000 рублів. Причому при першому зверненні в певну МФО і цих коштів оформити не вдасться. Така сума часто доступна тільки постійним клієнтам. Тому стандартне обмеження буде перебувати в межах 8-10 тис. Рублів. Щоб не стикатися з подібною проблемою, при частих фінансових складнощах, варто звертатися постійно в одну МФО. Згодом з'явиться можливість позичати великі суми.
  2. Короткий термін позики. У більшості профільних компаній він обмежується 30 цілодобово. Тільки поодинокі МФО пропонують взяти в борг на тривалий період. Наприклад, на пару місяців чи півроку і більше. Тому застосовувати цей варіант має сенс лише в разі короткострокових проблем.
  3. Високі відсотки. Про це нестачі чув багато хто. Хоча, якщо розглядати позики до зарплати в цілому, то підсумкова переплата по ним буде не такою значною, як ті ж ставки в річному вираженні. Адже боргове зобов'язання виконується протягом місяця. Або ще швидше! У підсумку, переплата стає порівнянної з взятої спочатку в борг сумою.

! Онлайн заявка на позику в МФО

Провівши всебічний аналіз ринку мікрокредитів, аналітики нашого сервісу відібрали кілька МФО , Де Ви можете спробувати взяти позику, не працюючи офіційно.


Якщо Ви хочете взяти позику, то для швидкого і позитивного рішення, ми радимо коректно заповнити анкету і подати заявку відразу в кілька компаній, це збільшить Ваші шанси на схвалення і отримання грошей!



2 Споживчі кредити готівкою в банках

Вимога щодо обов'язкового офіційного працевлаштування позичальника висувають практично всі банки в Росії. Лише дві кредитні організації готові розглядати заявки від громадян, які працюють без оформлення. Головне - наявність стабільного джерела доходу. До цих комерційним структурам належать:

  • Тінькофф Банк;
  • Банк Русский Стандарт.


Важливо! Найзначніше суми, які працюють неофіційно, надаються в рідкісних випадках. Цей недолік нівелюється тільки при постійному кредитуванні в одному і тому ж банку. Природно, зі своєчасним погашенням боргового зобов'язання!


! Тінькофф Банк - вигідні кредити онлайн

Оформити кредит в Тінькофф Банк


Ця фінансова установа має дві основні переваги. По-перше, подати заявку може будь-який повнолітній громадянин Російської Федерації. Тобто мінімальний вік позичальника - 18 років. По-друге, обслуговування виконується повністю віддалено. Немає територіальної прив'язки до стаціонарних офісах. Тому послуги цього банку доступні росіянам з будь-якого населеного пункту країни.



! Банк Русский Стандарт - експрес кредити готівкою

Взяти кредит в Російському Стандарті


Банк Русский Стандарт висуває більш жорсткі умови за віком - 25-65 років. Також для отримання позики необхідно звертатися безпосередньо в офіс. Оформити кредит вдасться тільки тим громадянам, які проживають і зареєстровані в регіоні присутності комерційної структури. Хоча цей недолік має і свою позитивну сторону. Отримати гроші в борг, в деяких випадках, вдається протягом одного робочого дня. Видача проводиться через відділення. Не треба чекати випуску і доставки дебетової картки, що обов'язково у випадку з Тінькофф Банком.



Переваги споживчих кредитів

  1. Використання стандартного терміну. Тобто оформити гроші в борг можна на 36 і 60 місяців, відповідно до вказаних банкам. Тому з'являється можливість зробити щомісячні платежі максимально комфортного обсягу. Щоб не було великого навантаження на особистий бюджет!
  2. Банківське обслуговування. Клієнти можуть максимально комфортно відстежувати всю інформацію за своїм борговим зобов'язанням, погашати його і т.п. Це стає можливим за рахунок надання доступу до сервісів дистанційного обслуговування. Також можна використовувати інші банківські продукти на лояльних умовах. Наприклад, дебетові картки, вклади, а при своєчасному погашенні поточного позики, такі кредити. Надійним клієнтам доступні більш вигідні умови!

Недоліки споживчих кредитів

  1. Велика підсумкова переплата. Для клієнтів без офіційного працевлаштування будуть застосовуватися високі процентні ставки. Пов'язано це з ризиками неповернення боргу. Адже звільнити співробітника, який не оформлений по Трудовому кодексу, простіше.
  2. Невелика сума позики. Для вперше звернулися клієнтів, найчастіше, застосовується так званий вітальний ліміт. Тобто мінімальна сума за програмою кредитування або наближена до неї. Тому розраховувати на позику більш 100000 рублів не варто.
  3. Невеликий вибір кредитних організацій. Якщо було отримано відмову в двох вищевказаних банках, то звертатися більше нікуди. Для фінансування залишається тільки один вихід - застосування інших способів запозичення коштів, розглянутих в статті.

3 Заставні кредити готівкою в банках

Якщо людина працює без офіційного працевлаштування, то у нього є можливість оформити кредит у банку з наданням застави. Правда, стати безпосередньо позичальником не вдасться.


Доведеться виступати третьою стороною угоди:

  • Поручителем або созаемщиком. Важливо ознайомитися з умовами кредитування при виборі банку. У деяких випадках, до цих учасників угоди висуваються ідентичні вимоги, як і до позичальника. Варто розглядати пропозиції, в яких доходи особи, з солідарною відповідальністю за позикою, не враховуються в процесі розгляду заявки.
  • Заставодавцем. Найбільш простий варіант. Всі вимоги комерційної структури будуть ставитися виключно до рухомого або нерухомого майна, яке стане забезпеченням боргового зобов'язання. Його власник може не тільки працювати неофіційно, але і взагалі не отримувати ніяких доходів.


Важливо! Операція буде тристоронній. Кредитором виступає банк. Позичальником повинен бути громадянин, який відповідає всім вимогам фінансової установи. У тому числі і за пунктом офіційної зайнятості. Тому доведеться звернутися до родича або близького знайомого з подібною пропозицією.


Третій учасник угоди - созаемщик, заставодавець або поручитель. Їм якраз виступає людина, що працює не за Трудовим кодексом. У той же час він є відповідальним за своєчасне погашення боргу. Тому позичальник бере на себе мінімальні ризики.


Переваги заставних кредитів готівкою

  1. Низька процентна ставка. По розглянутих програмами фінансування банк застосовує мінімальні ризики. Адже безпосередній позичальник відповідає всім вимогам. Тому підсумкова переплата досягає найменших значень!
  2. Широкий асортимент пропозицій. Банків, готових не просто позичити під заставу майна, але і з залученням третіх учасників угоди, досить багато. Відповідно знайти вигідні умови, а також отримати схвалення, досить просто!
  3. Велика сума позики. Є можливість вирішити великі фінансові проблеми. Подібні програми передбачають видачу коштів, обсяг яких обмежується частиною вартості наданого застави. Наприклад, до 50-80% від ринкової ціни житла або автомобіля.

Недоліки заставних кредитів готівкою

  1. Складність реалізації угоди. Тут більшою мірою проблеми виникають не на етапі звернення до банку та укладення договорів, а в процесі пошуку людини, який виступить позичальником. Ризики хоч і мінімальні, але вони все ж є. При виникненні прострочення у нього буде погіршуватися кредитна історія. Всі заходи стягнення до нього будуть застосовуватися такі ж, як і до поручителя з созаемщиком.
  2. Фінансові затрати. Необхідно своєму розпорядженні певну суму грошей для оформлення даного кредиту. Як мінімум, потрібно оплатити оцінку застави і його страхування. Практично у всіх банках дані витрати є обов'язковими. Причому в кожній окремій компанії вони можуть доповнюватися іншими статтями витрат.

! Висновки: так чи можна взяти кредит, якщо не працюєш офіційно?

Так можна! Якщо людина працевлаштований неофіційно, то це не є перешкодою для отримання кредиту. Причому варіантів вирішення своєї фінансової проблеми - маса. Починаючи від невеликих і короткострокових позик в МФО, які досить просто оформити, і закінчуючи великими заставними борговими зобов'язаннями. Головне - наявність стабільного джерела доходу.

Якщо немає ніякої зарплати, навіть неофіційної, то і сам кредит брати не треба. Повернути його просто не вдасться! Це дозволить вирішити поточні матеріальні складнощі, але надалі породить нові, ще більш значущі фінансові проблеми. Тому перед оформленням позики або кредиту варто детально розраховувати можливість його своєчасної виплати.

Сподобався матеріал? Поділіться з друзями!

Висновки: так чи можна взяти кредит, якщо не працюєш офіційно?
Сподобався матеріал?